Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Hadi yine iyiyiz iyi, kaptık teşviği!

Cumhur Bandakçıoğlu

    19 Eylül 2005

    Geçtiğimiz hafta Bolu yerel basınında çıkan bir haber beni tarifsiz mutluklara boğdu.

    DYP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük, DYP Bolu İl Basın Propaganda Başkanlığı aracılığı ile yazılı bir açıklama yapmış; Saffet Arıkan Bedük
    ?Bolu gibi illerimiz için, bölgesel ve sektörel kalkınma projeleri hazırladık? demiş. Sağ olsun var olsun. Demek ki Bolumuzu da bu âlemde düşünenler var. Daha da önemlisi Bolu'ya üst üste gelerek hem partililerle, hem de çeşitli kesimlerden vatandaşlar ile görüşmüş ve gönüllerde taht kurmuş. Bolu'yu ve Boluları çok sevmiş. Hoş, siz hiç Bolu'ya gelip de Bolu'yu sevmeyen bir siyasi görmüşmüydünüz bugüne kadar bilemiyorum? Olsun biz yine de çok sevindik. Haberin tamamını okuyup Bolu'ya verilen müjdede neler var öğrenmeye çalıştık. Sonra yine bir daha okuduk. Başında Bolu, sonunda Bolu! Ortasında Ak parti iktidarı için yapılan klasik eleştiriler var; Vatandaş ile hükümetin farklı gündemler peşinde koştuğu, Avrupa Birliğinde özel sektörün % 18 ? 22 oranında olan vergilerin ülkemizde dolaylı vergilerle beraber % 70 civarında bulunduğu, (Bu arada ülkemizde yeni vergi yasasıyla vergilerin düşürüleceği haberini geçtiğimiz günlerde hükümet kanadında öğrenmiş bulunuyoruz) Tarım ve hayvancılık sektörüne çiftçilere, Avrupa Birliği?nin dayatmasıyla destek verilmemesi gibi artık ilköğretim çağındaki çocuklarla nerdeyse memleketteki kuşların bile bildiği sorunların anlatımı ve tekrarlanması dışında bir şey bulamıyoruz. Olsun, Sn. Bedük Bolu'yu sevdi, toplumun çeşitli kesimlerinin gönüllerinde taht kurdu. Bolu'ya müjdeyi verdi! Bolu ve benzer durumda olan 5084 sayılı teşvik yasası kapsamından yaralanmayan iller için sekteröl ve bölgesel projeleri hazır! Zaten biz biliyoruz ki bu partimizin iktidar dönemlerinde Bolumuz her yönden kalkınmış güllük gülistanlık olmuştur! Demek ki bundan sonrada böyle olacaktır. Müjdeyi aldık bir kere! Kim tutar Bolu'yu? Ak Partili politikacılarımız oturup ağlasın vallahi. CHP nerede. ? Sevgili CHP?liler hemen bir tane üst düzey partiliyi getirin memlekete, At Yaylası?na çıkıp Off Road falan yapsın. Sonra toplumun çeşitli kesimleriyle Musevi, Ermeni ve Rum hemşerilerimizle görüşsün. Öyle bir kesim yok mu? O zaman lakabı Yahudi, Ermeni olanlarla falan görüşsün. Bolu'ya bir müjde de o versin. Yoksa DYP aldı başını gidiyor, benden söylemesi. Ben başta DYP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Bedük olmak üzere, DYP Bolu İl Basın Propaganda Başkanlığı?na, bu güzel müjdeyi bizlere ulaştıran, bu mutluluğu bizlere yaşatan değerli basın kuruluşuna uzaklarda yaşayan ve kalbi Bolu sevgisiyle atanlar adına teşekkür ediyorum. Yalnız müjdenin tam içeriğini de bir ara bizlere ulaştırırsanız daha da mutlu olacağım. Zannediyorum bütün Bolulular da daha çok mutlu olacak. Gerçekten merak ve heyecan içindeyiz!

    Teşekkür

    Her ne kadar bir takım teknik aksaklıklardan ve bendenizdeki dilbilgisi kusurlarından kaynaklanan hatalarımız olsa da, biliyoruz ki köşemiz ilgi çekiyor ve seviliyor. Geçtiğimiz haftaki ?Bolu kıpır kıpır birde gözümüze batanlar var? başlıklı yazımız da güzel övgüler aldı. Hatta yazıda belli konularda bazı eksiklerin olduğu ve çok ciddi hataların yapıldığını hatırlattılar. Bu sıkıntılı konuları belleğimize yerleştiriyoruz ve başka bir hafta da güncelleştirmeyi planlıyoruz. Bu vesileyle gerek yüz yüze, gerek telefonla, gerekse e-mail yoluyla bana manevi güç ve destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

     

    Yazarın diğer yazıları

    GÜNÜN SÖZÜ

    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak