Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

 Teşekkürlerimle...

Cumhur Bandakçıoğlu

 Teşekkürlerimle...
    20 Şubat 2019

         Teşekkürlerimle...

         Ülkemizin en önemli gündemi kuşkusuz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri.  31 Mart 2019  yerel seçimlerinin, ülkemizin, birliğine ve beraberliğine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hayatımın çok önemli bir dönemimi yaşıyorum. Bu seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi, Belediye Meclis Üyesi Adayı sıfatıyla karşınıza çıkıyorum.

          Şahsıma bu onuru ve teveccühü gösteren, CHP Bolu İl Başkanı Sn. Kazım Karsu ve İl Yönetim Kurulu'na, CHP Bolu Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Sn. Tanju Özcan'a, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Sn. Ersan Türkoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu'na, CHP Bolu Teşkilatı'nın tüm birimlerine ve üyelerine, içten teşekkürlerimi sunuyorum.

           Uzun bir hayat hikayem var. Ama kısaca; 1967 yılında Bolu'da doğdum. 1985 yılı itibarıyla eğitim, askerlik, profesyonel iş hayatı ve de şartlar dolaysıyla Bolu'dan ayrıldım! Dünya'yı dolaştım farklı yerlerde yaşadım ama İkametgahım, hep Bolu'da kaldı. Hep Bolu'da oy kullandım. Hep Boluspor'u tuttum. Bütün araçlarımın plakası 14 oldu. 17 yıl Bolununsesi'nde Bolu'yu ve Boluluları yazdım! Büyük bir olasılıkla benzer ikinci bir örnek yoktur. Bolu'yu hep yaşadım.   Benim için özne Bolu'dur. Öznesi Bolu olan herkeste dostumdur. Birileri Bolu'ya gelirken, ben Bolu’dan beşinci defa dönüyordum. Yine birileri, Bolu'nun haritada yerini bilmezken, ben Bolu'nun dağlarını taşlarını ağaçlarını sayıyordum. 

          Allah nasip ederse, 1 Nisan 2019 Tarihi itibarıyla Bolu Belediye Meclisi'nde görev yapacağım. Belediye Meclis Üyeliği'nin ne anlama geldiğini ve ne olup ne olmadığını iyi biliyorum. Genlerimde bu konuda güçlü! Dedem Hasan Bandakçıoğlu, Babam İbrahim Yener Bandakçıoğlu da bu görevi geçmiş tarihlerde yaptılar. Bolu'da ne benim, ne de ailemin hiç bir ferdinin ticari bir faaliyeti yok. Dolayısıyla bir B planım yok. Tek dileğim gelecek kuşakların gurur duyacağı bir şehre katkı sağlamak.

          Evet,  son aylarda, çok özel bir dönem geçirdim. Bana değer veren herkese, farklı siyasi görüşlere sahip olan, büyüklerime, dostlarıma, kardeşlerime ve bu süreçte bana manen destek olan çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Bolu'nun rol bir model olmasını diliyorum.  En zorda bile, saygının, sevginin ve de seviyenin bu güzel coğrafya da ön plana çıkıp, Türkiye'ye model olması en büyük misyonumdur. 

                                                        Cumhur Bandakçıoğlu

    • Murat Dinçtürk22 Şubat 2019 . 10:05

      Değerli öğrencimin böyle bir görevde bulunmasını çok arzu ederim.Çalışkan dürüst insanlar BOLU muzda görev yapsın.Başarılar diliyorum

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

     

    Yazarın diğer yazıları

    GÜNÜN SÖZÜ

    İşinin esiri olan insan, başkasının esiri olmaz

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak