Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Büyük Bolu Projesi !

Cumhur Bandakçıoğlu

    26 Temmuz 2011

         Uzaklardan şöyle bir bakınca sadece vah vah diyorum. Ama yinede konunun kendi içinde gelişimine bakınca da ciddi bir ivme kazandığını ve her geçen yıl geliştiğini de kabul ediyorum.

         Bu büyük projesi nedir derseniz? Bolu Büyük Ramazan Sokağı Projesidir! Her yıl olay olan Ramazan Sokağı! Bir şehir düşününki aylar günler öncesinde şehrin bir numaralı gündem konusu Ramazan Sokağı olsun. İhaleyi kim almış, nasıl almış? En iyi dükkânda hangi müessese var? Şehrin hangi ünlüsü hangi işletmeyse takılacak. Boluspor'un yeni hocası hangi işletmede kiminle tavla oynayacak? Başkanı en çok hangi müessese ağırlayacak. Buna benzer birçok soru kısa zamanda cevabını bulacak ve Bolulular ve Bolumuz için son derece önem arz eden konular böylelikle su yüzeyine çıkacak. Ne Mutlu Boluluyum diyene! İyi ki varsın Ramazan Sokağı!

       Hoş bu seneki gelişmelere bakarsak artık bu aktivitenin Ramazan Sokağı olarak adlandırılmasının yanlış olacağını da düşünmekteyiz. Kabına sığmayan aktiviteyi Bolu Ramazan Meydanı, Bolu Ramazan Panayırı diyerek adlandırmamızın çok daha uygun düşeceğini zannediyorum.

         Türkiye de birçok vilayet modern şehircilik adına birbirinden büyük projelere adım atıp gündem oluştururken bizde Ramazan Sokağı projemizle avunuyoruz. Her türlü zevksizliğe pespayeliğe alet edilen bu güzel, güzel olduğu kadar İslam âleminin en önemli ayının başta tüm insanlığa ve dünya olmak ülkemize, şehrimize ve bizlere hayırlar getirmesini diliyorum.
    Ramazan Ayımız Kutlu Olsun!

          Tebrikler Kamuran Abi!

         Yerel gazetelerimizden bir tanesi, internet üzerinden okunurluk ve izlenirlik sıralamasında açık ara önde olduğunu haber yapmış. www.alexa.com a göre sıralamada 2. sırada Bolununsesi gözüküyor. www.google.com arama motoruna "Bolu" yazdığınızda ise Bolununsesi ilk sırada yer alıyor. Yazarçizer ve daimi personel sayısı ile 10 kişiyi bile bulmayan kadroya sahip olan gazetemizin en tepede olması büyük bir başarıdır ve bu başarının arkasında birinci sıradan Kamuran Abimiz bulunmaktadır. Kendisini tebrik ediyorum. Tek başına bir gazetedir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

     

    Yazarın diğer yazıları

    GÜNÜN SÖZÜ

    Az şey bilirsek bir şeyin doğru olduğuna emin olabiliriz, bilgi artınca şüphede artar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak