Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Lütfen yalan sığmayın !!!

Kamuran Alagözoğlu

Lütfen yalan sığmayın !!!
    7 Ekim 2020

             Lütfen yalan sığmayın !!!

            Herkesin bildiği bir gerçeğin yalanla dolanla örtbas edilmesi mümkün müdür? Elbette değildir.

           Açıkça ortaya çıkan ve insanlar tarafından bilinen, dedikoduları ayyuka çıkmış bir olayı değiştirmeye çalışmak, kendi kendini ve Bolu’yu bütün Türkiye’ye rezil etmekten başka hiçbir işe yaramazdı, ve yaramadı da!

            İmar ve Şehircilik Müdürü’nün bilgisayarına indirdiği çocuk pornosu (Kuvvetli delil var ki tutuklandı) ile yakalanmasının ardından, Belediye İş Sendikası Başkanı Sinan Ay’ın makamındaki mastürbasyon görüntülerinin savunulabilecek hiçbir tarafı olmadığı halde, yalakalıkta sınır tanımayan bazı yerel basın organları bunu bile savunmaya kalktı ya, söyleyecek söz bulamıyorum bunlara. İyi ki kurucusu olduğum Gazeteciler Cemiyeti’nden 25 sene istifa etmişim, bugün bunlarla birlikkte GAZETECİ sıfatı ile anılmaktan utanç duyuyorum.

             Sendika Başkanlığı makam odasında sanal seks yaparak 31 çeken vatandaş komplo kurdular diye. tutmuş bir de utanmadan açıklama yapmış, bizim utanmaz basıncı vatandaşlarda bu adamı aklamak adına bunu kendi ifadeleri ile haber yapmış.

              Yav sana belediyedeki makam odanda sanal seks yap, pantolonunu çıkartıp otuzbir çek, bizde seni videoya kaydedelim, sonra da bunu yayalım, seni meşhur edelim mi dediler? Sen makam odanda arkana Atatürk posteri ve Türk Bayrağı’nı alarak yaptığından hiç mi utanmadın?

              Sendika Başkanı Belediye personeli değil MİŞ!

              Bolu’nun Belediye Başkanı Tanju Özcan çıkmış milletin gözüne baka baka yalan söylüyor. Sendika Başkanı olan Sinan Ay Belediye personeli değilmiş.

              Sendika başkanı belediye personeli içinden seçilir Sayın Tanju Özcan, bunu sende çok iyi biliyorsun. Seçimi kazanan sendika başkanı, başkan olduğu süre içinde maaşını sendikadan alır. Başkanlığı bittiği gün belediyedeki görevine geri döner. Yani bu adam Bolu belediyesi personelidir.

              Sen bu adamı 1200 kişinin eksiksiz olarak bizden davacı olması için görevlendirmedin mi?

            Eyyyy Tanju Özcan!!!

              Sen bu sendika başkanını belediye çalışanları toplam 1200 kişiyi eksiksiz olarak bizlerden davacı olması için görevlendirmedin mi? Davacı olmayanları tek tek tespit edip ellerine senin hazırlattığın matbu suç duyurusu dilekçesini vererek adliyeye gönderen, sendika başkanı Sinan Ay değil mi? Bolu Belediyesi personeli olmadığını söylediğin Sinan Ay’ı bu özel görev ile nasıl görevlendirdin peki? Bunun cevabını nasıl vermeyi düşünüyorsun?

              Neden yalan sığıyorsun (yalana sığınıyorsun) eyyyy Tanju Özcan!!!

               Allah’ın sopası yok!

               Bolu Belediyesi’nde çalışan 1200 kişiyi zorlayarak, işten çıkarmakla korkutarak, üzerimize kışkırtıp emir vererek, önce Adliye binası önünde şov yaptınız. Sonra bütün personelin hakkımızda suç duyurusunda bulunup bulunmadığını sendika Başkanı Sinan Ay’a özel görev vererek, isim yoklaması yaptırıp, kontrol ettirdiniz. Belediye’de çalışan insanların işsiz kalmamak uğruna bu konuda şahitlik etmeyeceğine inanmışsınız belli ki.

               Peki sizin başkanlık göreviniz bittiği anda bu çalışanların hepsi birden kışkırtıldıklarını, tehdit altında bu eyleme imza attıklarını söyleyerek sizin ipliğinizi pazara çıkarırlarsa ne yapacaksınız?

               Ankara’da siz fazla uçmuşsunuz!

                Tanju Özcan kardeşim! Siz Ankara’da milletvekili olarak bulunduğunuz süre içinde mecliste kürsüye çıkıp şova yönelik iki laf etmekle kendinizi dev aynasında görmeye başlamış ve baya bir uçmuşsunuz. Bizim yalaka basında bolca poh pohlayarak sizi uçurmaya devam ediyor.

             Bolu küçük bir yer olduğu için herkes herkesi çok iyi görüp tanıma fırsatı buluyor ve hele ki bir siyasi olarak sizin gibi toplum önünde olan bir insan, ne yazık ki kısa zamanda çok iyi analiz ediliyor.

             Bu nedenle size diyorum ki; uçmayı bırakın ve ayaklarınız suya ersin artık.

             Sizin Ankara’daki milletvekilliğiniz döneminde kazandığınız halkın sempatisinden eser kalmadı çünkü! Bunu öncelikle sizin görmeniz ve bilmeniz gerekiyor.

             Siz de biliyorsunuz ki; Bunu sadece ben söylemiyorum. En başta CHP il ve ilçe örgütlerinde de aynı görüş hakim.

             Lütfen yalan sığmayın !!!

            Belediye eski İmar Müdürü ve Alaaddin Yılmaz’ın Başdanışmanı olan kişinin, sarışın sevgilisi ile makam odasını içerden kilitleyip içerde ne yaptıkları ile baş gösteren ve Başdanışman’ın eşinin kocasını makam odasında dostu ile basması sonrası yaşanan kavga ve gürültü Belediye Meydanı’nı çınlatmış ve bütün belediye personeli bu olaya şahit olmuştur.

              Lütfen yalan sığmayın Sayın Özcan !

              Gökçesu önceki Belediye Başkanı(CHP’li) sizin işe soktuğunuz genç kıza sarkması taciz etmesi ile yaşanan süreç sonrası çaresizce sizden yardım isteyen genç kıza yardımcı olmak yerine, bu konuyu ört-bas etmesi için tavsiyede bulunduğunuzu bilmiyoruz mu sanıyorsun?

               Bu mudur sizin ahlak anlayışınız?

               Lütfen yalan sığmayın Sayın Özcan

               Pandeminin başladığı ilk günlerde Bolu Belediyesi’nin arkasındaki yeni katlı otoparkta otomobil içinde 2 (iki) belediye çalışanı bir erkek ve bir kadının yasak ilişki halinde otomobildeki sevişme görüntüleri kamera kayıtları ile önünüze koyulduktan sonra ne yaptınız? Yine ört bas!

                Lütfen yalan sığmayın Sayın Özcan!

                Bolu Belediyesi’nde makam şoförü bir erkeğin belediyenin bodrum katında başka bir erkekle cinsel ilişki halinde yakalanması sonrası ne yaptınız? İlişkide bulunanlara ne gibi bir ceza verdiniz? Yoksa bunu da mı ört-bas ettiniz?

                Lütfen yalan sığmayın Sayın Özcan!

                Görüldüğü gibi; sanılmasın ki Belediye’de yaşananlar, sadece gün yüzüne çıkan bu iki olaydan ibaret! Gün yüzüne çıkmadığı halde, duyulanları, görülenleri, bilinenleri bilmediğimizi mi sanıyorsun Sayın Başkan?

               Lütfen yalan sığmayın Sayın Özcan!

               Ben bugüne bugün, senden önceki başkan Alaaddin Yılmaz’ın Gazetemize noterden gönderdiği bir tekzip metni ile yalanlama beyanının, tamamen yalan olduğunu ispatlamış bir gazeteciyim.

               Benim belediyeye olan 3-5 bin lira borcum için Alaaddin Yılmaz döneminde ben ceza evinde iken banka hesaplarıma konulan icranın kaldırılması için 4 kişinin aracılığı ile ricacı olmuştum. Siz bunu bile yalanlarınızla süsleyerek, Benim sizden borcumu silmemi istediğinizi ifade ederek, konuyu bilen dört kişiye rağmen, çok büyük bir yalana imza atmaktan çekinmediniz. 

               Kusura bakmayın; sizin samimiyetinize ve söylediğiniz hiçbir şeye inanmıyorum ben. Bir fotoğrafçı gözüyle, Posterlerinizdeki yüzünüzdeki gülümsemenin bile sahte olduğuna inanıyorum. Bu inançla ve ön sezilerimle belediye başkanlığında kalan 3 yılınızı bu gidişle tamamlayamayacağınıza inandığımı da belirtmek istiyorum. İş işten geçmeden belki ayaklarınız suya erer!

               Kamuran Alagözoğlu

    • Metin Çelik29 Ekim 2020 . 04:41

      Sn Alagözoğlu elineze Kaleminize sağlık rezil insanların sağı solu partisi olmaz rezil rezildir. nerede bir rezillik varsa deşifre edilmelidir. o rezilliğe sahip çıkan birisi o rezilliği savunan kişi demektir. belediye başkanına Yalana sığınma başlığındaki yazınızı çok beğendim başarılarınızın devamını dilerim. rezillikleri Yanları da onları savunanları da ört bas etmeye çalışanları da önce allaha sonra Yüce Türk Mahkemelerine havale ediyorum. Saygıl
    • halil ibrahim yaman10 Ekim 2020 . 03:49

      ...aylar önce belediyeden "pis kokular" geldiği işaretini haber sitenizde verdiğinizde "tanju bey" kişisel hesaplaşmanın bir iftira kampanyası diye bir kısım sosyal kadın yapılanmalarını da üzerinize salarak linç kampanyası başlatmış ve "Bolu'da Tek başınıza" kalmıştınız. Mutlaka yanınızda olan az da olsa insanlar olmuştur. Ama bir çok şey tek tek ... ortaya çıkmışken, hala "bolu basınının" vurdumduymazlığı ile bay "tanju"nun uyumu hiçde paradoks değil
    • osman postoğlu 9 Ekim 2020 . 00:18

      Bolu belediyesıni Hak işe götürür korkusuyla kaç dönem Sinan Ay'a katlanmak zorunda kalan bir zamanlar efsane olan sn Nihat Yurdakul.2ci bşk sn Bayram Özkan nerde sizin dik başlı sendikacılığınız.Hak etmediği koltukta onca yıl üye kaybı olur diye katlandığınız Sinan Ay ile kontağınız devam ediyor mu yoksa? BELEDİYE IŞ Sendikasında durmanız bilinçli işçi ye zül olması lazım.Sn genel mrkz yön.cileri bolu şnorkel bşk Sinan Ay 'ın görev süresinde işçinin
    • osman postoğlu 9 Ekim 2020 . 00:08

      sn alagözoğlu. yazmış olduğunuz yazıya bşk hiç mi tepki göstermedi.Bizim kişiliğine samimiyetine çok inandığımız Tanju bşk da ınanılır gibi değil. Bir C H P li olarak bu iğrenç duruma seyirci kalmam mümkün değil. Ankaradaki aymazlarada yazacağım.Birde 27 sene şerefle temsil ettiğim yıllarca baştemsilciliğini, ve yine yıllarca genel mrkz üst kurul delegeliğini yaptığım ve yapmaktansa gurur duyduğum BELEDİYE-İŞ sendikası genel yönetimi hala sessiz .Bu S

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

     

    Yazarın diğer yazıları

    GÜNÜN SÖZÜ

    Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak