Halk BolununSesi'ne güveniyor. Okunuyorsak sebebi budur

Birbirine teşekkür edeceklerine kavga ediyorlar

Kamuran Alagözoğlu

    15 Kasım 2011

         Terazinin kefesine koysan ikisi de birbirini ağdırmayacak olan Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz ile Bolu Milletvekili Tanju Özcan arasındaki mahalle kavgasına, Bolununsesi Gazetesi olarak biz alet olmuyoruz.
         Belediye meydanında kavgaya tutuşup kendilerini ayırmak için araya girenin cebinden tırnakçılıkla para araklayan tırnakçılar gibi, ele- güne karşı kamuoyu önünde rezil bir şekilde mahalle kavgası yapan iki insanın taşıdıkları unvanlarına bakıp bakıp; "vah benim Bolum vah!" demenin zamanı da çoktan geçmiştir ayrıca. 
          Kamuoyu önünde makam ve mevkilerinin saygınlığını unutarak mahalle kavgası yapan bu iki insana, kendilerinin makam ve mevkilerini unutarak bende aynı telden önce Alaaddin Yılmaz'a sesleniyorum; "siz eğer ikinci kez Belediye Başkanı seçildi iseniz, bunu o tarihte tek rakibiniz olan Tanju Özcan'a borçlusunuz. Karşınıza Tanju Özcan'dan başka kim çıksa o seçimi kazanırdı. Bu nedenle yatın kalkın Tanju Özcan'a dua edin. Tanju Özcan'a ömür boyu minnet duyabilirsiniz." 
        Ve siz Tanju Özcan; "Milletvekili seçilirken partinizin geçmiş dönemdeki eski seçmen sayısına göre aldığı oyları, siz 3 bine yakın oy kaybettirmenize rağmen milletvekili seçildiğinizi sakın unutmayın. Unuttuğunuzda, partisine oy kaybettirirken milletvekili seçilen biri olduğunuzu ben hatırlatmasını bilirim. Gerçekleri görmezden gelmeye kalkmayın. Siz de yatın kalkın kendi partisine oy kaybettiren bir Alaaddin Yılmaz olmasaydı, siz o milletvekilliğini rüyanızda bile göremezdiniz. Murat Yapıcı yüksek oy alarak milletvekili seçilme barajını aşağıya çekmeseydi, siz partisine oy kaybettiren bir isim olarak belki de o partinin kapısından bile içeri giremeyecek durumda olacaktınız bugün. Onun için siz Alaaddin Yılmaz'la didişeceğinize, aklınıza başınıza devşirin. Birbirinize bayramda seyranda hediyeler alın, yatın kalkın önce birbirinize teşekkür edin." 
        

         Analayışı kıt olanlar için tekrar üstüne basarak söylüyorum; Bugün Aladdin Yılmaz ikinci kez belediye başkanı seçilmişse bunu öncelikle Tanju'ya, Tanju Özcan da milletvekili olmuşsa, o da bunu öncelikle Aladdin Yılmaz'a borçludur
        

          Ve ne yazıktır ki Bolu Halkı birbiri ile halen daha dalaşıp duran bu iki insana; "Sayın Başkanım ve Sayın Milletvekilim" diyerek daha çooook uzun bir süre katlanmak zorundadır.  

     

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

     

    Yazarın diğer yazıları

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak Düzce Çiçekçi