Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Mudurnu'ya Yeni Bir Sosyal Hizmet Merkezi

Mudurnu'ya Yeni Bir Sosyal Hizmet Merkezi
    27 Nisan 2024

    Mudurnu'ya Yeni Bir Sosyal Hizmet Merkezi Bolu Valisi Erkan ...

            Mudurnu'ya Yeni Bir Sosyal Hizmet Merkezi
            Bolu Valisi Erkan Kılıç'ın öncülüğünde, Mudurnu Kaymakamlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Hayırsever Ahmet Süreyya Astarcı arasında önemli bir iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, "Mudurnu Beyza Astarcı Sosyal Hizmet Merkezi'nin Açılması ve İşletilmesi" hedefleniyor.

          Protokol ile, Mudurnu ilçesinde Hayırsever Ahmet Süreyya Astarcı tarafından bağışlanan hizmet binası, sosyal hizmet alanında önemli bir merkeze dönüşecek. Bu merkezde ihtiyaç sahiplerine çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı bireyler ve ailelere çeşitli hizmetler sunulacak.

           Hizmetlerin Koordinasyonu ve Ulaşılabilirliği

           Mudurnu Beyza Astarcı Sosyal Hizmet Merkezi'nde koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetlerin yanı sıra rehberlik ve danışma hizmetleri de sağlanacak. Bu hizmetlerin en kolay ulaşılabilir biçimde sunulması ve koordine edilmesi hedefleniyor. Bu protokolle Mudurnu ilçesindeki sosyal hizmetlerin daha etkin ve kapsayıcı bir şekilde yürütülmesi amaçlanıyor.

    • Cemal Enver CAN27 Nisan 2024 . 21:39

      CEMAL ENVER CAN Sayın Ahmet Süreyya Astarcı beyefendi Mudurnu Masstaş A.Ş de çalıştığım 1995 2000 yıllarında çalıştığımda Yönetim Kurulu Başkan vekilimiz di kendisi BÜYÜK HAYIRSEVER dir.Allah'ım sağlıklı güzel ömürler versin inşallah. Ellerinden öperim iyiki varsınız.Saygılarımla 25.Nisan.2024 Cemal Enver CAN Serbest Muhasebeci Mali Müşavir
    • Mehmet Gündoğdu27 Nisan 2024 . 13:33

      Süreyya Astarcı doğup büyüdüğü Mudurnu ilçemiz için yaşayan bir efsanedir. Dana önceleri Mudurnu'ya bir yüksek okul ve öğrenciler için yurt da yapan Süreyya Astarcı'nın ilçesine yaptığı hayır yatırımları hız kesmiyor. İki oğlunun çalışıp kazandıkları servetlerinin önemli bir kısmını Mudurnu'ya hayır yatırımları yaparak harcıyorlar. Ne mutlu onlara ve Mudurnu halkına.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak