Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Pirestij Otel'de eğlence doruğa çıktı

Pirestij Otel'de eğlence doruğa çıktı
    1 Ocak 2011
    Pirestij Otel'de eğlence doruğa çıktıPirestij Otel'de eğlence doruğa çıktıPirestij Otel'de eğlence doruğa çıktıPirestij Otel'de eğlence doruğa çıktıPirestij Otel'de eğlence doruğa çıktıPirestij Otel'de eğlence doruğa çıktı
        Pirestij Otel'de yeni yıla merhaba diyenler, Yaşar Hoca, Engin ve Melike ile doyasıya eğlendiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde dışarıda mangal sucuk partisi ile eğlence doruğa çıktı.
    • bahtiyar a6 Ocak 2011 . 12:46

      söylenecek o kadar sözüm varki tek bişey söylüyorum size .yılbaşı eğlencesinin altından generallere ulaşan zihniyetiniz eminim ki dananın altında bir buza bulacaktır.yoğun sarfiyatınızdan dolayı tebrik ederim.aramaya devam ediniz .biz eğleniyoruz .suçlular elbet cezalarını çekecekler.
    • bahtiyar kandemir4 Ocak 2011 . 23:30

      Bana cevap veren yeğen. Senin küçük gördüğün şerefli Türk Ordusunun kahraman generalleri olmasaydı senin birinci derece atan yunan olurdu. Yoksa sen amerikan coni generallerine mi hayransın?
    • bahtiyar a4 Ocak 2011 . 17:27

      sen hala uyanamamışsın bahtiyar amca sen hala ''general'' diyosun bahtiyar amca! uyan amca uyan sene 2011 kapandı sizin devir ..
    • bahtiyar kandemir2 Ocak 2011 . 22:19

      Hiç savaşmadan onlarca genareli hapse atılmış,ülke bölünmenin eşiğine gelmiş,milyonlarca üniversite mezunu iş bulamamış,kimilerininde yirmi yaşındaki çocukları gemicik sahibi olan bir ülkede neyi kutluyorsunuz?
    • Kenana'na2 Ocak 2011 . 19:05

      Rumuzlu kişi yılbaşı etkinliği Hristiyanlara özel bir eglencedir,eglenelim ama onlara benzemeyelim.Şimdi bakıyorsunuz içkiler sular seller gibi içiliyor,dansözler..vs bizi yaradanı gücendirecek tavır ve hallerden mümkün oldugunca uzak durmak lazım,nefsi olarak yanlışlarımız olursa da Allah affetsin.Ama bu konuda elimizden geleni yapmak zorundayız.
    • kenanaaaa2 Ocak 2011 . 13:21

      internetin gözünü seveyim... rahat rahat içler dökülüyor :)
    • Kenana2 Ocak 2011 . 11:56

      Senin dünyadan haberin yok herhalde. Bulundukları ortak kaloriferli ve kalabalık. Çıkart şu at gözlüklerini kendin eğlenemedin diye insanlara saldırma.
    • Kenan1 Ocak 2011 . 18:06

      Ben üşüyorum kazak giyiyorum.Bazıları da yaz ayında imişşiz gibi giyiniyor.Ala ala güsel görünmek ugruna insan üşür mü anlamıyorum.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak