Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Yapma bunu köylü dayı

Yapma bunu köylü dayı
    20 Nisan 2024

    Yapma bunu köylü dayı Gün geçmiyor ki, bir çevre ...

    Yapma bunu köylü dayıYapma bunu köylü dayıYapma bunu köylü dayıYapma bunu köylü dayıYapma bunu köylü dayı

         Yapma bunu köylü dayı

         Gün geçmiyor ki, bir çevre katliamıyla karşılaşmayalım, Abant'ı, Gölcük'ü, Yedigöller'i ile övündüğümüz, memleketimiz Bolu'yu çok hor kullananlar var. Bu görüntüler Yedigöller yolu üzerinden, Dumantepe Villalarına 500 metre mesafede çekildi.

           Köylü dayım gelmiş, farelerin kemirdiği, boş çuvalları yol kenarına atmış, köylü dayım bununla da kalmamış, eski bir tarım aletinin, lastiklerini de oraya sallamış, aynı dayı, evinin çatısına tadilat yapmış, hurdaya ayırdığı, çatı kaplama malzemelerini ormana bırakmaya hiç çekinmemiş. Bu dayı çevreyi katlediyor, peki tüm bu ve bunun gibi sayısız çevre katliamını, Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Bolu İl Özel İdaresi, Bolu Çevre İl Müdürlüğü görmüyor mu?

    • Doğasever22 Nisan 2024 . 18:01

      Bolu'nun ormanları, yayla yolları, köy yolları çöp alanı oldu. Özellikle dere yatakları çöplük. Gezmeye çıkanlar, piknikçiler, köylüler (elbette tamamı değil ama çoğunluğu) sanki birlik olmuş, yeminli gibi inşaat molozlarından tutun her türlü çöpü doğaya atmaktan hiç rahatsız olmuyorlar. Herkes şahit ama kimsenin umurunda değil. Yerel yöneticiler belediye başkanları, muhtarlar ve azaları acilen bu konuda seçmenlerini uyarmalı, ihbarlar yapılmalı, gerekli cezalar dost, tanıdık demeden istisnasız uygulanmalı. Yapılır mı? normalleştiği üzere elbette hayır! çöp içinde boğulana kadar böyle gider!
    • Aydın 21 Nisan 2024 . 18:13

      Bu muhtar verilecek gereksiz maaşı Kamera sistemi kurun SONRA isteyen istediği yere atsın...Dokunmayın bu sistem her yere lazım köyün girişine Çıkış kısmı SONRA güzel bir Ceza yollayın gitsin
    • Çevreci21 Nisan 2024 . 17:29

      Belediiye özel idare ne yapacak her çöp atılan yerimi toplayacak şehirde vatandaş çöpünü rasgele atıyormu nereye atıyor gösterilen veya konteynır konulan yere koyuyor ilgili idarede alıyor Kmlerce alanın her çöpünü kim toplayacak böyle bir imkan varmı Her birey sorumluluğunu bilsin atanın suçu yok adım adım dereler yolllar ormanları gezsin yetkililer çöp toplasın böyle bir şey yok medya artık mesajını çevrenin kirletilmemesi üzerine versin Köy muhtarları attırmasın attıranı bildirsin cezayı yesin
    • Meryem21 Nisan 2024 . 13:02

      Köylüler ve piknikciler ozellikle köylüler eski eşya ve çöpleri yol kenarlarına atıyorlar bunları muhtarlar niye ikaz etmiyor niye köylerine sahip çıkmıyorlar muhtarlık müessese ATM memurluğumu ???
    • Skmek lazım21 Nisan 2024 . 12:55

      Bunları tutup seveceksin
    • Cöle21 Nisan 2024 . 09:38

      Bizim genlerimizde var bu.ata sporu. Güzelim yerler sı..p geçmek..
    • Muhtar 21 Nisan 2024 . 09:30

      Muhtar ve azaları nerede.
    • T.C vatandaşı20 Nisan 2024 . 23:28

      köylü dayı. naptın sen. yapma bi daha.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İşsiz adam durgun su gibidir, bozulup kirlenir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak