Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Avrupa Şehri Bolu

Avrupa Şehri Bolu
    2 Şubat 2024

    Avrupa Şehri Bolu Güzel bir Cuma gününe uyanan Alpagutbey ...

    Avrupa Şehri BoluAvrupa Şehri Bolu

          Avrupa Şehri Bolu         

          Güzel bir Cuma gününe uyanan Alpagutbey Mahallesi Yeniçeri Sokak sakinleri olarak Avrupa Şehrinde yaşadığımızı, seyrine doyum olmayan bu görüntülerden anlayabiliyoruz. İliklerimize kadar hissediyoruz.

            Helal olsun başkan, Allah seni başımızdan eksik etmesin diyoruz. Sonuçta hangi Avrupa ülkesinde her gün çöp toplanıyor değil mi? Çöpler önce ağızına kadar dolacak ki, millet sığdıramayınca dışarı koyacak, belediye de anlayacak ki '' hah çöp bidonları dolmuş galiba, boşaltalım bari'' diyecek...

            Belki de ben yanlış anlamışımdır. Geri dönüşüme ya da sürdürülebilirliğe destek olmak için belediyenin başlattığı yeni bir uygulama da olabilir. ''Herşeyi çöpe atmayın, ihtiyacı olan gelsin, beğendiğini alsın gitsin'' diye de düşünüyor olabilir Bolu Belediyesi. Güzel fikir...

    • Bükü9 Şubat 2024 . 22:41

      O çöp kutuları boş, dolu olsa ağızları açık kalırdı. Foto çekmek için 3-5 çöp konulmuş. Çöp kutularına bir bakım yapmak lazım ama, bazı yerlerdekilerde pedalleri bozuk, kapakları kapanmıyor.
    • Hikmet 4 Şubat 2024 . 12:13

      Olumsuz yorum yapmaya çalışanlar,buna vakit ayırana kadar belediyeden ilgili birimi arayıp hatırlatın yeter,gelmezler olumsuz yanıt verirlerse medeni şekilde bunu burada belirtin,trol veya yandaşlık kokan yazılarınızı okumak zorunda değiliz,kirlilik yapmayın yaşadığınız kenti yaşanabilir hale getirenlere şükredin
    • ZETA 4 Şubat 2024 . 07:10

      Bolulu değilim olaya objektif olarak bakıyorum Bolunun kıymetini bilin şehriniz çok güzel temizlik konusunda başarılı lakin insanımız iyi değil adam yola çöp atıyor uyarılınca belediyenin işi ne temizlesin diye çıkılıyor böyle insanlara rağmen bile Bolu gayet temiz Bi şehir. lütfen kıymetini bilin ormanı ağaçları kesip durmayın
    • Çöp temizleyemeyen beledi3 Şubat 2024 . 13:11

      Ben o çöp kutularının son halini biliyorum. Çöplerde çöp atacak yer kalmadığı için ve '' AĞZINA KADAR DOLU'' olduğu için insanlar çöplerini yanlara bırakmak zorunda kaldılar. Belediye uyanana kadar da haberi yapıldı.
    • Ali esen3 Şubat 2024 . 12:53

      Şehir merkezinde sanayi sitesi,hurdacilar bilumum sanayi işletmeleri cirit atıyor siz Avrupa şehri diyip milleti uyutmayın Allah aşkına.
    • Sadullah 3 Şubat 2024 . 11:05

      Çok yazık bilinçsizlik
    • ÇETİN ERSOY3 Şubat 2024 . 10:25

      BELEDİYEYE HERHANGİ Bİ ŞİKAYET İÇİN TELEFON ETTİĞİN ZAMAN ANINDA ÇÖZÜM ÜRETİYORLAR, SONRASINDA DA İŞ TAKİBİ YAPIP SORUNUN ÇÖZÜLÜP ÇÖZÜLMEDİĞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TEKRAR DÖNÜŞ SAĞLIYORLAR. BU ÇÖP KONUSUNDA DA ONLARCA AKSAKLIKTAN BİRİSİ YAŞANMIŞ OLABİLİR, KEŞKE BURALARDA KÖTÜ PROPAGANDA YAPACAĞINIZA BELEDİYEYE BİLDİRSEYDİNİZ.AYNI GÜN ÇÖZÜMÜ GÖRÜRDÜNÜZ
    • Avrupa Şehri2 Şubat 2024 . 14:44

      He, evet, tabi canım. Şişme tekerli tramvayı, yanar dönerli kavşaklarıyla,boyama kitabına dönmüş caddesiyle tam bir avrupa şehri oldu Bolu He, evet.
    • Vatandas2 Şubat 2024 . 14:36

      Bunlardan önce her binanın kendi çöp kutuları vardı ve bu şekilde durumlar olmuyordu.Eski sisteme dönülsün lütfen. Bütün sokağın çöpü bir apartmanın önünde birikiyor ortaya da böyle pis görüntüler çıkıyor.
    • Dünyalı2 Şubat 2024 . 12:42

      Çöpü atmayı bilmiyorsa vatandaş belediye ne yapsın sayın okuyucu haberini yazan şahıs.
    • Bolulu2 Şubat 2024 . 12:35

      Dünyayı gezdim böyle ilkel çöp sistemi görmedim.
    • haklı2 Şubat 2024 . 12:33

      aslında çöp konteynırlarına bile gerek yok. başkanın her sabah ve akşam binaladan çöpleri düzenli olarak toplatması gerekiyor. lafa gelince avrupa şehri olduk demesi kolay. şovmen başkan...........
    • Bolu merkez2 Şubat 2024 . 12:28

      Fotoğraflar da 5 adet çöp konteynerı var. 4 tanesi gayet temiz ve düzenli. Yanlarına atık toplayıcılar için karton konulmuş. Sadece 1 adet koyteynerde kapak üstüne çöp konmuş, o da muhtemelen boş. bir çocuk veya kapağa gücü yetmeyen bir vatandaş bırakmış. Böyle olmayan şeylere algı yapılırsa gerçek sorunlara sıra gelmez.
    • Toklu2 Şubat 2024 . 11:48

      Ne yapacak insanlar? Sokak sokak boş konteyner mi arayacak elinde bir ton çöple? Ayrıca iki de bir ''çöpleri topla'' diye Belediye mi aranır? Avrupa şehri olduk demesi kolay. İcraate gelince fos...
    • Ahmet2 Şubat 2024 . 11:04

      Tanju yine başkan olursa Bolu nun sesi gazetesi duacı olmuştu deriz. Rekabet kızışıyor, Bolu'ya en hayırlısı gelsin inşaallah.
    • Mustafa2 Şubat 2024 . 10:57

      Hiç kimse kusura bakmasın. O çöpleri öyle bırakanı ayıplamak lazım. Orası doluysa 50 metre ileride başka bir çöp konteyneri vardır. Adamın içinde toplumave çevreye saygı yoksa o da ayrı bir konu.
    • boluLU2 Şubat 2024 . 10:54

      meyhaneler pavyonlar şehri
    • Dengesiz2 Şubat 2024 . 10:53

      Kardeşim yapmayın böyle haberler. Allah muhafaza dengesi bozulan başkan, Belediye hoparlöründen ''Temizlik İşleri Müdürünü görevden aldım'' falan der. Çok korkarız biz.
    • Tanju Başgan2 Şubat 2024 . 10:52

      Anlık dolan çöplerdir, fotoğraf çekip haber sitesine koymak yerine Belediye'yi arasaydın çoktan kalkmış olurdu o çöpler. Şeçim yaklaştıkça böyle çok haber görürüz.
    • Koroglu 2 Şubat 2024 . 10:49

      Birileri bilerek o şekilde bırakıyor
    • İbrahim2 Şubat 2024 . 10:48

      O konteynerlerin hali çok kötü pedalları yamulmuş artık bazılarının bakan ilgilenen yok.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak