Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Tekrar derin çatlaklar meydana geldi

Tekrar derin çatlaklar meydana geldi
    24 Aralık 2023

    Tekrar derin çatlaklar meydana geldi 6 Aralık 2023 Düzce ...

    Tekrar derin çatlaklar meydana geldi

            Tekrar derin çatlaklar meydana geldi

            6 Aralık 2023 Düzce depreminde çatlaklar oluşan, sonrasında 16 Mart 2023 tarihinde meydana gelen 4.7'lik Kızılağıl depreminde tekrar derin çatlaklar meydana gelen üniversitemizin en eski üç fakültesi, Eğitim, İktisadi ve İdari bilimler ve Fen-Edebiyat fakülteleri, boya sıva marifetiyle öğrencilerin korkmayacağı kadar kamufle edildi. Ama tüm çabalara, taleplere rağmen bilimsel bir deprem dayanıklılık testinden geçirilmedi. Sadece yapı işleri daire başkanlığından ekibin elinde çekiç ve gözle muayenesi sonucu problem yokmuş gibi davranılan bu üç bina yaklaşık dokuz bin öğrenciye hizmet etmekte ve en büyük fakültelerden üçü. Eski iki dekan ve Fen-Ed. dekanı rektörle bu konuda görüşseler de hiç bir açıklama, test sonucu, iyileştirme cabası olmadı. Hatta bir dekanın, fakültesin de bir toplantı da ben üç bin öğrencinin vebalini almam, bu binaya öğrenci gelmesi doğru değil; dediği ama hiç bir değişiklik olmamasına rağmen şimdi kör, sağır, dilsiz rolü yaptığı söylenmekte.

           Bolu deprem aktif bir bölge de yer alırken, bu eski yapıların yenilenmemesi sonucu oluşacak hasar ve Allah korusun can kayıplarının vebali, mevcut yöneticiler de özellikle de Samsun'da kadrolu rektörde olacaktır. Allah öğrencilerimizi ve bu binalar da görev yapan personeli korusun.

    • elmalık26 Aralık 2023 . 22:14

      elmalık fayı, tam da gökdelen gibi dikilen kız ögrenci yurtlarının yanında. oradan yumrukaya uzayen vadi fayı takip eden yer şekli.
    • tespitçi25 Aralık 2023 . 12:48

      BAİBÜ Gölköy kampüsü Elmalık fayı üzerine kurulmuştur. Ancak Rektörlük bu fay hattının tespiti için hiç bir bilimsel çalışma yaptırmamıştır.
    • Galındemirgullanduk24 Aralık 2023 . 22:44

      Siz görmemişsinizdir. ilgililer dua etmişlerdir. Artık bir şey olmaz o binalara dua ile ayakta durur...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak