Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Temizlik İşleri Müdürü uyuyor mu?

Temizlik İşleri Müdürü uyuyor mu?
    8 Aralık 2023

    Temizlik İşleri Müdürü uyuyor mu? Belediye çalışanların babasının çiftliği ...

    Temizlik İşleri Müdürü uyuyor mu?

          Temizlik İşleri Müdürü uyuyor mu?     

           Belediye çalışanların babasının çiftliği olmuş. İdareciler derin uykuda. 

          Temizlik işleri Amiri Veysi Balık Müdürlüğün aracını özel aracı gibi kullanıyor. 35GJ481 Belediyenin aracı ile Adliyenin ordaki evinden çocuklarını her sabah 14 burdanın arkasındaki okula bırakıyor.

          Yetmedi eşi ve çocuklarıyla hemen her hafta belediyenin aracıyla Mudurnu'ya gidiyor.

         Temizlik işlerinden sorumlu Gülden Hanım bu araçların hepsinde takip sistemi takılı olduğu halde bunların takibini neden yapmıyor.

    • Bolulu vatandaş3 Ocak 2024 . 23:58

      Insanlara ne mezunu olduğunu sormasının asıl sebebi görgüsüzlüğü ve ne oldum delisi olmasından kaynaklıdır diye düşünüyorum. Geldiği taşrayı unutup kendini yetiştiremeyişinin hırsını çıkarıyor zaar.
    • bolu bolu olalı3 Ocak 2024 . 20:01

      bu hanfendi bence bu işi yapamıyor sokakta yanından geçerken vatandaş ile tartışıyordu ve vatandaşa sorduğu soru sen ne mezunusun ne kadar aşağılayıcı bir soru oy zamanı gelincede bu soruyu sorsanıza siz yaptığınız yamuk yol ve kaldırımların hesebını ne zaman ve nasıl vereceksiniz
    • Mudurnulu 2 Ocak 2024 . 15:34

      Eski belediye çalışanları bu Veysi yi mozot hırsızı der ırz düşmanı derdi Gülden’e biat etti kurtuldu derlerdi doğru mu acaba dedim
    • Köroğlu13 Aralık 2023 . 18:29

      Veysi Balık beye laf edene kadar 1)Konteynırlardan sorumlu müdür Eren Güngör belediyeden kimin oğlu acaba? 2)Araçlardan sorumlu müdür Burak tayşi kantarda calisirken nasıl bir anda müdür oldu? İkiside elini sıcak sudan soğuk suya adamlar altında arabalar önce bunu sorgulasinlar
    • yankı11 Aralık 2023 . 21:47

      kpss siz memur olanlardan
    • Dert yok11 Aralık 2023 . 21:05

      Arkadaşlar çokta dert etmeye mahal yok malum başkanımız kendisi tv100 ekranlarında recep bey tekrar seçilirse ben kesinlikle aday olmayacağımd emişti... recep tayyip erdoğan seçildiğine göre... bizim başkanda sözünün eridir bildiğimiz.
    • Devam11 Aralık 2023 . 18:43

      Bir açıklamasjnda Tanju Özcan dyor ki ben chplilerin oyuyla kazanmadjm ki..... bakalım ardında kimse olmadan bu haberlerle ne kazanıcak
    • Hasan10 Aralık 2023 . 22:03

      Tanju Özcan’a zarar veriyor bu isimler. Ne başkan ne çevresindekiler bunun farkında değil. Ertesi görevden alması lazım.
    • Boş işler10 Aralık 2023 . 16:10

      Ya arkadaş bu haram sevmez millet zamanında alattin yılmaza neden ses çıkarmadı ulan ülkeyi soyuyorlar ses yok kim ne yapıyorsa cezasını çekecek özcan da aynı Alaaddin abisinin izinden gidiyor. Yok aslında birbirinden farkı.
    • Latif10 Aralık 2023 . 12:23

      Yahu zaten bu yardımcının baktığı hadi 2 3 yer diğerlerinin baktığı bi yer yok yok boş işler müdürü boş maaşlar hepsi en çok tanjunun meşhur bi anda yükselen yeğen yardımcısı var ya o iş götürüyor heryer ona bağlı akla gelen her iş onun önüne geliyor eşinin de şirketlerden birinde genel müdür yaptığı konuşuluyor e ? Nasıl olacak böyle tanju liyakat liyakat nerde liyakat ? İş bilmez adamlarl toplamışsın yanına kendi akrabalarkyla vasıfsız iş bilmez konu komşu eş dost akrabalarla doldurttunhz belediyeyi seçim üstü de alırsın havadan adamları nasıl llsa para bol dağıt öyle kafana göre yalnız martın sonunda ağlayacaksınız öyle çok bağlanmayın paraya pula güce
    • Fikret 10 Aralık 2023 . 10:58

      Ne oldum delisi Güldeni eskiden beri tanıyanlar bilir. Gülden her pisliğin üstünü örter. Tesislerdeki malzemeleride çaldirip hırsızlığın üstünü örtüyor
    • Geredeli10 Aralık 2023 . 09:31

      Tüm Belediyelerin CHP bataklığından kurtulması lazım CHP nin hangi belediye başkanı başarılı varmı gören duyan Ankaradada Yeni mahelle belediyesinden pis kokular kamu oyuna yansımaya başladı.
    • Gaz vermeee gazzz vermeee9 Aralık 2023 . 23:48

      Millet ayıp oluyor, gaz vermeyin, oy verin ,oy verin, oy verin, onlar da size koooyyy versinler. güloş zaten bu işte 15 yıldır idmanlı bildiğim kadarıyla, o kime ne verip vermeyeceğini çok iyi bilir, siz işinize bakın, oy vermeyin ya da verin, size kalmış diye düşünüyorum.
    • Olcay9 Aralık 2023 . 23:41

      Tanju... olmasaydı bu bşk yardımcısı olma ihtimali söz konusu bile olamazdı.
    • Abdullah Y9 Aralık 2023 . 23:14

      Sadece temizlik işleri öi her birimden şirketlerine kadar herkesin altında özel araç ;) herkes sabah çocuğunu onu bunu yopluyor akiam yemekelrden içmelerden bu arabalarla dönülüyor eey Tanju bitmeyecek mi sanırsın aldığın ahlar üstüne mi kalacak sanıtsın bu şehir sana 31 mart gecesi kaybetmek nedir halkı dinlrmrmek nedir gösterecek and olsun ki birde ekip değişecek diyormuşsun orda bjrda sana inanan tek kişi kaldı mı şu şehirde kendi yemlediğin mama verdiğin o yiyice güruh hariç yazıklwr olsjn hepinizn boğazında kalsın
    • İşçi9 Aralık 2023 . 20:50

      Yazıklar olsun
    • Bolu9 Aralık 2023 . 17:54

      Gülden hanım kendisini deneyimli bir mühendis olarak adlandırdığı için onda kusur aramaya ne hacet(!) Tüm iş bilmezliği ortada,başkana giden şikayetler ortada,kadının ne kadar üslupsuz olduğu ortada ama yine de bu kadının chpyi ve belediyeyi çok iyi temsil ettiğini zannediyolar sanırım. Önce çalışanlarına hakaret edemeyecegi öğretilsin,geldiği yer ve saçma sapan kariyeri hatırlatılsın.
    • Beleyiye9 Aralık 2023 . 17:21

      Tanju başkanın prensesi Her işten anlar Normalde asfalt Bolu'da Eylül ayından itibaren dökülmez Bunlar çok biliyorya kış günü birde 3 cm asfalt kandırın kandırın milleti
    • Yalan dünya 9 Aralık 2023 . 17:18

      Herşeyden anlayan Gülden başkan Tanju nün prensesi İki koyunu güdemeyecek kapasite birisi
    • Bolulu9 Aralık 2023 . 15:55

      İyi oy verin
    • Gereksiz9 Aralık 2023 . 14:23

      Belediyede çalışmayan o kadar çok kişi var ki ve hala alınmaya devam ediliyor yer olmamasına rağmen otursun deniliyor.
    • Ali uzun9 Aralık 2023 . 11:48

      Memleket kimlerin eline kaldı chp liyakat diyerek kendini parçalıyor ama bunların umurunda değil ye babam ye.
    • burak9 Aralık 2023 . 11:30

      tanjunun sag kolu gulden hesap vereceksın hesap kul hakkı yıyorsun gulden fen ıslerınden anlamıyorkı cevre muhendısı ne anlar ınsaattan tanju hayırdır bır turlu guldenı gorevden almadın secımden sonra hesap verecksın hesap bır chp lı olarak soyluyorum senın hayatın yalan hayatın
    • Aydın 9 Aralık 2023 . 11:19

      Belediye ye ne kadar torpilli varsa doldurdu.yetmedi Eyt den emekli olanın yerine oğlunu kızını işe alındı..Haram helal düşünmeden ye babam ye... Kul hakkı var ey Gafiller.
    • Osman 9 Aralık 2023 . 09:15

      Ne belediye miş millete dert oldu
    • Akraba9 Aralık 2023 . 00:14

      Ahhh ahhh.neler oluyor sana.alpağutda Daireler lüks arabalar spor arabalar köy evleri ahhh .Birşey sormak istiyorum doymuyor musunuz ya .daha gelebileceğiniz üst bir mevkii yok tepedeki koltuk var.ama size hakkımı helal etmiyorum
    • İLKAY BAYRAK8 Aralık 2023 . 23:54

      Ben meclis üyesi olur olmaz bu konu ile ilgili soru önergesi verdim. Altı aydan fazla olmuştur. Önergeme hala cevap verilmedi. 1 Nisan 2019 öncesi kaç kiralık araç olduğunu önergemi verdiğim tarihte kaç araç olduğunu, bu araçların arvento ile hususi kullanımlarının takibinin yapılıp yapılmadığını, suistimal denetimlerinin yapılıp yapılmadığını ve yapıldıysa şimdiye kadar kimlere ne kadar zimmet çıkarıldığını sordum. Seçime kadar bunların cevaplarını mutlaka alacağım.
    • Melahat8 Aralık 2023 . 23:46

      Sadece müdürler değil. Proje biriminde sadece kişiye tahsis edilen araçla eve gidip geliniyor. Aynı durum Fen işlerinde de var. Araç özel işlerde de kullanılıyor. Bunlar torpille sözleşmeli girmiş personeller. 50 müdürlükten sorumlu Gülden Hanım için bunlar normal değil mi?
    • Sedat 8 Aralık 2023 . 23:19

      İşi bilmeyeni müdür vekili yaparsan böyle olur.
    • Metin Çelik8 Aralık 2023 . 22:00

      Yalnızca O araba mı. Ya da Yalnızca Belediye Kurumları mı. Bu ülkenin Anasını belleyen ahlaksızlar kurumların hepsinde var hem de öylesine çöreklenmişler ki. İşte Şerefli insanlarla Şerefsizlerin arasındaki fark bu. Sen devletin Yani tüy bitmemiş yetimin hakkı ile özel işlerinde devlet araçlarını istediğin gibi kullan bunlara göz yumanlar Namussuz Şerefsiz ahlaksızların önde gidenleridir. Bu pisliklere Yol veren Oy veren Seçmen şakasını önüne koysun. bunlara geçit veren ilgili Yargı çevresi valilik çevresi oturup ben bu ülkeye nasıl zarar veriyorum diye düşünsün acaba düşünen olur mu. işte Bu Namussuzlar ÜLKENİN YIKILMASI İÇİN ÖZEL OLARAK ÇABA GÖSTEREN İÇİMİZDEKİ HAİNLERDİR.
    • KendindenEmin8 Aralık 2023 . 21:52

      Onu bunu bilmem boluda sadece su birimleri çalışıyor isimiz en hızlı orada çözüyoruz saolsunlar
    • Bolu lu8 Aralık 2023 . 21:09

      Gercekten yazik yarin sabahtan baksinlar takiplere son 1aya hersey ortada
    • Kemal8 Aralık 2023 . 19:39

      Gazeteciler maaşamı bağlandı hiç belediye aleyhinde doğru bile olsa haber yapmıyorlar
    • zübeyir8 Aralık 2023 . 17:46

      Bunlara hesap soranda olmuyor. Bundan önceki belediye başkanının yardimcısı bayanda herhafta sonu Akçakocaya yazlığına giderdi.araçlarda uzaktan izleme sistemi var bakan kimse yok . gez allah gez.
    • Selçuk8 Aralık 2023 . 17:36

      Ah başkan ah çok dedik sana gülden bitirecek seni yazık ettin kendine
    • sabahattin Haluk8 Aralık 2023 . 17:16

      Bunları o CHP yandaşı Gazeteler nasıl görmüyor duymuyor acaba birileri şşşşiiiit mi diyor
    • Bolulu8 Aralık 2023 . 17:12

      Denetleme olmayan belediye. CHP il başkanı Bağımsız bir Belediye denetleme ekibi kurmanız lazım. Yapıcı, Uyarıcı olan. Sokağa çıkın biraz, azıcık ıslanın.
    • Fikret8 Aralık 2023 . 16:12

      Bolu da chp ye,belediye başkanlığına,en fazla zararı olmuş kişiler arasındadır kendisi istifa eden belediye bşk yrd cilarinin istifa etmelerine sebeb olan güzel süslü laflarla kendini ön plana çıkarır çok çalışıyormuş gibi gösterir başkanın etrafında etkilemek için her türlü hünerini sergiler,diğer belediye bşk yardımcıları dayanamaz istifa eder bu ve diğerleri her zaman iktidarda kalmayı becerir kendisinin önüne geçebilecek kim varsa ayağını kaldırmakta ustadır kendi işine bakmaz araçlar onun döneminde yıllardır aynı sadece bu günlere mahsus değil, bu arkadaşda yıllardır çöpte saltanat sürüp kendine zarar verecek kişilerin ayağını kaydırmıştır bu daha madolyanin görünen kısmı.
    • Fikret8 Aralık 2023 . 15:22

      Gülden e itaat et yalakalik yap hiç çalışmana gerek yoktur belediyenin imkanlarını sonuna kadar kullandirir
    • iks8 Aralık 2023 . 14:52

      Eğer bu yapılan haber doğru ise zehir zıkkım olsun. Ahirette on parmağım yakalarında. Hakkımı helal etmiyorum.
    • vatandaş8 Aralık 2023 . 14:09

      150 TL YE 5.6 TON
    • vatandaş8 Aralık 2023 . 14:08

      en pahalı su BOLUDA
    • Meclis üyeleri saksı mı?8 Aralık 2023 . 13:48

      Bu haber doğruysa ki bolununsesi yalan haber yapmaz ve müdürün haberi yoksa uyuduğunu söyleyebiliriz. Haberi varsa ve hiçbir işlem yapmadıysa uyumadığını söyleyebiliriz. Bunları bilip de susan var ise o kişi komada diyebiliriz.
    • Cöle8 Aralık 2023 . 13:45

      Sistem çalışmıyomu bakalım..
    • Bolulu8 Aralık 2023 . 12:48

      TANDU ANKARA YOLARINDA MASRAF OLMASIN DİYE YÜRÜYOR İŞE BAK TANYU MASRAFI SEVMEZ TANYU ATATÜRKÇÜ OLDUĞUNU HEP SÖYLER HER KONUŞMASINDA TANYU MÜLTECİLERİ SEVMEZ ONLARIN SUYUNU KESER KADINLARI SEVMEZ KOTU ESİPRİLER YAPAR SANDALYE SEVMEZ YOLLARA SANDELYE ATAR SANDALYE DÜŞMANIDIR.KALDIRIMLAR KIRALI DONER KAVŞAKLAR FATİHİDİR.TANJU MADURDUR 55 BİN EMEKLİ MAAŞ ALDIĞI SOYLETİSİ VARDIR BELEDİYEDEN NE ALDIĞINI BİLMİYORUZ TANYU PARTİ BAŞKANI OLMALI CUMHUR BAŞKANI OLMALIDIR BUNLARI OLAMADIĞI İÇİN MADUR DUR KENDİLERİ.SUYA ZAM YAPAR İNDİRİM YAPTIK DER HALKI CAHİL SANIR FATURADA NE KADAR SU ALDIĞINI GÖRÜYORDUR HALK.BELEDİYE BAŞKANLIĞI YENİ KADIRIMI SÖKERSİN YENİSİ YAPARSIN HALK ALKIŞLAR ESKİSİNİ SÖKERSİN YENİSİNİ YAPARSIN HALK ALKIŞLAR OLAY BU.
    • belediye8 Aralık 2023 . 12:32

      çiftlik olmuş belediye kimin ne yaptığı belli değil
    • Bayandan8 Aralık 2023 . 12:15

      Belediyede herkes uyuyor yenimi anladiniz birde başkan Boludan şans istiyor ben yıllardır söylüyorum arabalar nerelerde kullanılıyor diye pazarda ,piknikte,avm önünde,eşlerinin veb okul sevislerinde daha ne yazayim bu senelerdir kronik bir sorun.çözüm müdürler kış uykusunda aman rahatsız etmeyin. Devlet deniz yemeyen keriz maalesef.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük İnsanlar, bütün acılara şikâyetsiz katlanırlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak