Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Deftere yaz
  • 329Ayhan19.10.2000 12:24

    Sevgili Seyfi Alp abi kıbrıscığa sahip çıkmanızdan dolayı size teşekkürü bir borç biliyorum saygılarımla

  • 328hasanbolulugil19.10.2000 12:21

    bolununsesi gazetesi ve çalışanlarına bize bu imkanı sağladığı için teşekkürlerimi iletirim ve gazetenizin başarılarının devamını dilerim.

  • 327murat19.10.2000 05:23

    sayın aydın özpelik yazınızı okudum.ama şuda bir gerçektir ki mudurnu gençler için ölü bir yer.tabiki ne sosyel imkanlar nede kültürel bir faliyet söz konusu değildir.iş sektörüne gelince MUDURNUMUZ'DAsadecemudurnu tavukculuk var.acaba sorarım sizlerecağrınızın amacı sayın türesinlere oy zamanı oy mu toplamak.Mudurnuda koskoca sektörün yaptığı işler malüm.ama sayın Mehmet KARAKAŞOĞLUNAyaptığı işlerden dolayı teşekkür ederim.Çalışkan bir başkan.umarım gelecek seçimllerdede yine koltuğunu bırakmıyacaktır.size sorarım bu güzel mudurnumuza en çok kimin yararı olmuştur.Mehmet bey mi ? Mudurnu tavukculuk mu ? sizlerden ricam gazeteciliği öz verinizce yapın TEŞEKKÜRLER........

  • 326murat19.10.2000 05:12

    haberlerinizi bir bolulu olarak internetten takip ediyorum.sizlerden ricam mudurnu hakkında daimi haberler alabilmek.gençler açısından iyi olacağını düşündüğüm iş imkanlarıyla ilgilenmeniz vede gençleri kahve köşelerinden kurtarmanız.sevgilerimle

  • 325Aydın ÖZPELİT19.10.2000 04:56

    MUDURNU'LULARI 22 EKİMDE İLÇEMDE GÖRMEK İSTİYORUM. YILLARDAN BERİ 5200 NUFUSU BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI VE HALKIMIZIN BELEDİYEYE KÜSKÜN OLMASINDAN DOLAYI İLÇEMİZİN GEÇEMEMESİ BİZ HAKİKİ MUDURNU'LULARI ÜZMEKTEDİR. BUNUN İÇİN HEDEF OLAN 10.000 NUFUSU 22 EKİMDE YAKALAMAK İSTEYEN BİZ MUDURNULULARA DİĞER BÖLGELERDEKİ MUDURNU'LU HEMŞEHRİLERİMİZİ DESTEK İÇİN BEKLİYORUZ.

  • 324Gürsel TÜRKOĞLU19.10.2000 04:40

    Sayın Bolunun sesi gazetesinde çalışan büyüklerim. Bne bolu'ya istanbuldan okumak için geldim. Şu an Mudurnu'da kalıyorum. Bolu'da kalabileceğim bir prefabrik ev arıyorum. Yardımcı olacak şahısların 0 532 408 85 39 nolu telefona tel edip bilgi verirlerse sevinirim. TEŞEKKÜRLER.

  • 323aleyna19.10.2000 02:55

    BAŞÖRTÜSÜNE SAHİP ÇIKIN BEN MÜSLÜMANIM DİYENLER...

  • 322yaşar ÇELEBİ18.10.2000 10:40

    ABANTBEY PETROKULUP CALIŞANLARI.GUNAYDIN KARDEŞİM ERTUĞRUL ŞEN,e

  • 321ozcan incedere18.10.2000 08:19

    kusura bakmayin.neden bir daha yazmiyacagim dedim. onu aciklamak istiyorum. devletimizin her gun [ 58 ]tirilyon faiz odedigini bilmiyordum'da ondan .ozur dilerim. belediyelerin ve diger kuruluslarin neden gereken isleri yapamadigini simdi daha iyi anliyorum. halkimizin buyuk fedakarlik yapmasi lazim bu konularda . saygilarimla. . ..

  • 320FASILKÖYÜ18.10.2000 08:12

    bEN BIR BOLULU OLARAK BOLUYA SEVGI VE SELÄMLARIMI SUNAR BASARINIZIN DEVAMINI DILERIM VEDE ILGINOIZE TESEKKUR EDERIM.GECEN SIZE MESAJIMDA BELIRTTIGIM BOLUFASILKOYU YOLUNUN ASFALTLANMASINDAN BAHSETMISTIM "ACABA BU DURUMA YETKILILER NEKADAR ONEM GOSTERDI LUTFEN ARZU DEGIL RICALARIMI SUNARIM.CUNKU BOLU YOLUNU OYLE GORDUKCE BOLULU OLARAK BU DURUMA COK UZULUYORUM. BGIR ISTIRHAMIM DAHA OLACAK.ODA SEHIR MERKEZIN PISLIGI OYLE NEHALE GELMIS?NEDEN BELEDIYE BUDURUMA COZUM BULMUYORVEYA NEDEN BIRSEYLERYAPTIGINI ISPATLAMIYOR??BIR DE ZAVALLI BOLUSPORUN DURUMU DA NEHALE GELMIS .INCEAYAR,VE BECIKOGLU,YENER RAKICI. BU INSANLARIN YUREGI HIC SIZLAMIYORMU.VEDE VALI BU BOLUSPORUN DURUMUNA EL KOYMUYORMU? BUTUN BOLUSPORU SEVENLER BIRLIK OLUP SAMPIYONLUGA OYNASIN.SEVILI BOLUNUN SESI YAYINCILARINA ILGINIZE TESEKKUR EDERIM. S.O.S....

  • 319ömer18.10.2000 08:11

    Bütün hemşerilerime selamlar.Bolununsesi aracılığıyla memleket haberleri aldığım için bu hizmeti sunanlara teşekkür ederim.Bursa dan mudurnu ve boluya selamlar.

  • 318Seyfi Alp18.10.2000 06:04

    acil... acil... BOLUNUNSESİ OKURLARINDAN ÖNEMLİ BİR İSTEK... Lütfen Kıbrısçık Belediye Başkanlığı ve Kıbrısçık Kaymakamlığı'nın faks ve telefon numaralarını Bolununsesi Gazetesi Ziyaretçi Defteri'ne en kısa zamanda yazabilir misiniz? Varsa e. mail adresleri de lütfen... Frankfurt'tan sevgiler. Seyfi Alp.

  • 317MUSTAFA COP17.10.2000 04:32

    "BİZİM NE PADİŞAH GİBİ FERMANIMIZ VAR,NE DE LOKMAN HEKİM GİBİ DERMANIMIZ...YALNIZCA AKTAN KARADAN ALANA,SAZDAN SÖZDEN ANLAYANA MESAJIMIZ VAR" DİYENLERE,"BOLU" İÇİN "BU ÜLKE" İÇİN YAZANLARA,ÇİZENLERE,DÜŞÜNENLERE,KOŞANLARA,COŞANLARA SELAM OLSUN...SAYGILARIMLA.17.EKİM.2000.MUSTAFA COP.

  • 316Seyfi Alp17.10.2000 03:54

    SAYIM GÜNÜ KIRBIRCIK'TA OL.. (2) BARIŞ PASTANELERİNE ÇAĞRI Bolu Barış Pastaneleri'nin sahipleri yada yetkilileriyle tanışma imkanı bulamadım. Ancak, Kıbrıscıkla ilgili yayınlanan bir yıllıkta Barış Pastaneleri'nin reklamını gördüm. Bazı bilgi kaynaklarından, Barış Pastaneleri sahiplerinin Kıbrıscık kökenli olduğunu öğrendim. Bolu'ya girildiğinde ekonomik başarıları dikkat çeken Barış Pastaneleri sahiplerini tarihi bir göreve davet ediyorum. Kıbrıscık tarihinde ilk defa sizlere bu kadar çok ihtiyaç duyuyor. Lütfen, "Sayım Günü Kıbrıscık'ta Ol" kampanyası başlatınız. Bastıracağınız el ilanlarını en azından pastanelerinizin duvarlarına assanız, önemli bir hizmet yapmış olursunuz. Şuan ulaştığınız başarıya bakarak, tanıtım konusunda sizlere çok fazla şeyler söylememe gerek olmadığını biliyorum. Ancak, yoğun iş temponuzda, birkaç saatinizi de doğup, büyüdüğünüz, havasını teneffüs ettiğiniz Kıbrıscık için harcayınız. Tarih, bu çalışmanızı, mutlaka not edecektir. Frankfurt'tan sevgiler. Seyfi Alp.

  • 315Seyfi Alp17.10.2000 03:40

    KIBRISCIK'A SAHİP ÇIKALIM... SAYIM GÜNÜ KIBRISCIK'TA OL!... Kıbrıscık güzel insanların, unutulmuş bir şehri. Kıbrıscık, Türkiye Cumhuriyeti'nin 70 yılı aşkın döneminde, devlet eliyle hemen hemen hiç bir şey yapmadığı, insanları kaderine terk ettiği bir şirin şehir. Kıbrıscık derdini, sadece sırtını yasladığı dağlara anlatabildiği, unutulmuş bir yer. Kıbrıscık'ın nüfus sayımında "İlçe olmaktan çıkarılacağı" tehlikesi bulunduğu tüylerimi diken diken etti. Kıbrıscık ilçe olmaktan da çıkarsa, kendisine "son yüzyılın en büyük haksızlığı" olarak tarihe geçecek bir ceza verilmiş olur. Bolununsesi Gazetesi'nden, Ankara, Beypazarı ve Bolu'da Kıbrıscık'la ilgili derneklerin bulunduğunu öğrendim. Adı geçen kentlerde, Kıbrıscık doğumlu, bu şirin ilçeyle bağları olan işadamları olduğunu da tahmin ediyorum. Kıbrıscık'ın "dışarda olan" beyinleri, ekonomik gücü olan işadamları sayım günü için seferberlik ilan etmek zorunda. Özellikle Bolu, Ankara ve Beypazarı'nda işçi olarak çalışan, resmi bir dairede memur olup, izin alma zorluğu olan kişilere yardımcı olunmalı. Gerekirse yol parası karşılanmalı ve bu insanların Kıbrıscık'a ulaşması sağlanmalı. Ben bu kampanyayı başlatıyorum. Sayım günü Kıbrıscık'ta olmak isteyenler için harcanmak üzere 200 Alman Markı'nı Almanya'dan bana bildirilecek bir adrese hemen göndermeye hazırım. Bu konuda çalışma yapanlar lütfen Bolununsesi Gazetesi internet sayfasına yazsın. Haydi Kıbrıscık'a sahip çıkmaya. Frankfurt'tan selamlar. Seyfi Alp. Sabah Gazetesi Avrupa Haber Müdür Yardımcısı

  • 314Hakan KURT16.10.2000 08:13

    Merhabalar!. Ben Göynük'lüyüm. Buradan bütün Göynük'lülere selamlarımı iletiyorum. Ayrıca bu Bolu sayfasını yapan kişilere sonsuz teşekkürler. Gerçekten de şahane olmuş. Memleketimizi hep koruyalım. Ve inşallah bir gün Boluspor 1.lige çıkar. biz de buradan Bolu'ya maçları izlemeye geliriz... Saygılar.

  • 313Seyfi Alp15.10.2000 03:10

    SERGEN HAKSIZ MI? Kim ne derse desin.. Sergen'in futbolunu sevenlerdenim. Sergen'in Alman Milli Takımı ile Almanya'da oynayıp 0-0 berabere kaldığımız maçtaki futbolu hala hafızamda. Sergen, "gece kuşu" damgası yediği için Evliya Çelebi oldu. Hem de gittiği adreslerde hanların en kötü odaları kendisine ayrılıp, "Haşara misafir" uygulamasına maruz kalarak. Sergen'le Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Alman ARD televizyonunun İstanbul'da Beşiktaş-Galatasaray derby maçından sonra görüşme fırsatımız oldu. (1-1 biten, Fevzi'nin akıl almaz gol yediği maç). Sergen, Türkiye'de kendisinin dışlandığını, yaradılıştan futbol kabiliyetine sahip olmasına rağmen, bazı seri hatalar nedeniyle (özel yaşamında) sıkıntı yaşadığını Alman ARD televizyonuna açık açık söyledi. "Avrupa'da doğsaydım, bu duruma düşmezdim" de dedi. Sergen'in futbolda yaşadığı durum, Türk futbolundan geçimlerini temin eden insanları rahatsız etmelidir. Zira "Sergenler mutlaka kurtarılmalı, bu kabiliyetler Türk futbolu adına değerlendirilmelidir." Elimizi vicdanımıza götürüp, soralım: "Sergen'in gece hangi barda, hangi kadınla olduğu haberlerini yaparken" bitirecek bir metod kullanmak ve bu kabiliyeti dinamitlemekle elimize ne geçiyor. Trabzonspor'un Sergen'e futbol yaşamının son baharında sahip çıkmasını bekliyoruz. Çok iddialı bir cümleyi biraz önce telefonda bir arkadaşım söyledi: "Sergen sabah saat 05.00'e kadar İstanbul Şaziye Bar'da eğlenseydi. Maç saatine az zaman kala masadan kaldırılsaydı ve Azerbaycan maçına çıkarılsaydı. İsveç ve Azerbaycan maçındaki çoğu futbolcudan daha iyi oynardı." Sergen'in özel yaşamındaki dikkatsizliklerine hayır. Ancak Sergen'in futboluna evet. Frankfurt'tan sevgiler Seyfi Alp.

  • 312Seyfi Alp15.10.2000 03:00

    TEHLİKE GELİYORUM DİYOR.. A Milli Futbol Takımımız'ın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki maçlarını muhabir olarak izleme imkanı buldum. Şöyle gönül rahatlığıyla (Kazandığımız Belçika maçı da dahil) ayaklarım titremeden bir maç seyredemedim. Herşeye rağmen A Millilerimiz Avrupa 2000 Şampiyonası'nda en azından bizleri çok utandırmadılar. Ama şimdi büyük endişelerim var. 1-1 berabere kaldığımız İsveç maçı ve Azerbaycan'da kazandığımız 1-0'lık maçlarda mide spazmı geçirenlerden biriydim. A Milli Futbol Takımımız önümüzdeki 4 aylık maçsız dönemi iyi değerlendirmezse, iki büyük felakete neden olacak. 1-Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanarak Avrupa Arenası'na yazdırdığı başarının önüne koskocaman, "Tedadüftü" kelimesi gelecek. 2-A Milli Futbol Takımımız'da yer alan futbolcular, aldıkları her başarısızlıkla kendilerine olan güveni kaybedip, futbolumuz İngiltere'den 8 gol yediğimiz günlere dönecek. Milli takımımızın bu duruma düşmemesi için sevgili Şenol Güneş'e birilerinin, "Hocam Concorde uçağı gibi kalkan takım, son altı aydır kafa dikleme yere çakılıyor" demesi gerekir. Ruh ve mücadele gücü olmayan milli takımda, göğüslerde taşıyan Ay Yıldızlı bayrak da boynu bükük kalıyor. Frankfurt'tan sevgiler. Seyfi Alp.

  • 311Seyfi Alp15.10.2000 02:53

    LÖBE VE BOLUSPOR Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maçtan bir Boluspor taraftarı olarak çıkardığım dersler aşağıdaki gibidir. 1-Trabzonspor, bu sezon başında istediği transferleri yapamadı. Ancak taraftarının yıllar süren çilesine gören İlahi Kudret Sergen ve Löbe gibi iki futbolcuyu geldi, Trabzon'a hediye etti. 2-Bu iki ismin transferinde Giray Bulak başta olmak üzere yönetimin de fazla gayreti olmadı. Eh bir bakalım denildi. 3-Alexandar Löbe, Erzurumspor'a Almanya'nın Duisburg takımından gitti. Löbe Almanya'da , "Bu adam da kim?" diye sorulacak kadar tanınmayan bir isimdi. 4-Trabzon-Beşiktaş maçının 2. dakikasında attığı gol yanında, Sergen ve Hami ile uyumu sayesinde Beşiktaş'a 2-0'lık yenilgiyi taddıran üç kahramandan biriydi. 5-Alexander Löbe, Erzurum'a kadar gitmeyi göze alan bir Alman futbolcu olduğuna göre, Bolu'ya niye gelmesin? Tabii 1. ligde mücadele eden bir Boluspor'a. Almanya'da Alexander Löbe durumunda onlarca futbolcu var. Özellikle Türkiye son yıllarda Galatasaray'ın başarıları nedeniyle Almanya'daki bir çok futbolcunun gitmek istediği bir ülke haline geldi. Boluspor'lu yöneticilerin, "Bu takım 1. lige çıkmalı" planları yaparken, Almanya'daki gurbetçi futbolcu potansiyeli ve Löbe örneğinde olduğu gibi, "Ben Türkiye'deki futbol sevgisine hayranım. Türkiye'de oynamak istiyorum" diyen futbolcuları arayıp bulması gerekmez mi? Bu çalışma işini iyi bilen 3-4 kişilik akıllı bir kadroyla yapılabilir. Frankfurt'tan sevgiler. Seyfi Alp.

  • 306Mehmet Adak14.10.2000 11:06

    Sayın Özcan İncedere Bir süredir yazılarınızı okuyorum. Amerika'da yaşamanız ve Bolu ile ilgili birşeyler yapmaya çalışmanız dikkatimi çekiyor. Kendinizi özet bilgilerle biraz tanıtırmısınız. Kendinizi tanıtan bir mesajı sabırsızlıkla bekliyorum.

  • 310ozcan incedere14.10.2000 05:53

    sayin mehmet adak'bey mengen dogumlu ve yillarimi gurbetlerde gecirmis sade bir vatandasim.italyan ve ingilizceyi ana dili gibi konusan ilk okul mezunu yum burada bir kac restaurantin sahibiyim ve diplomatlarin oylen ve aksam olmak sureti ile midelerini dolduruyorum.bazen konusuruz ordan burdan bana anlatirlar neler oluyor neler olmuyor diye .su aralarda boyle giderse savasin kacinilmaz oldugunu soyluyorlar. gecenlerde iki diplomatin askeri bolgeye gittigini ve herkesi askere aldiklarini gormus.yillarim fakirlik ve garipliklerle gectigi icin daima ezilmekte olan kisinin yaninda olurum.amacim hic kimseye pislik atmak degil gercekleri ustune basa basa soylemektir.memleketimizde buyuk haksizliklar oluyor bu boyle devam edemez. fakir cocuk bir dilim baklava icin bir yil yatsin millet bankalari hortumluyor kimsenin kili kipirdamiyor ve birde ustune ustluk tehdit ediliyor. bazen kafama takilmiyor degil uckagitci ve hirsizin elinden alip fakire vereceksin.insallah bir gun oda olur .saygilarimla.

  • 309AYHAN14.10.2000 04:57

    Sayın ;Muzaffer Bey Boluspor bu yıl şampiyon olamazsa hiç üzülmeyin seneye 3 ligde şampiyon olur tekrar çıkar iner çıkar ama 1 ligi bu gerizekalı yönetimle görmesi imkansız Bu arada size e mail imi veriyorum ayhan_kaplanQhotmail.com

  • 308orhan gören14.10.2000 01:08

    sevgili haberci kardeşlerim çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim , başarılarınızın devamını temenni ederim.üniversitenin yapmış olduğu anketi ve projeleri yayınlarsanız memnun oluruz,sizleri izlemeye devam ediyoruz saygılar...

  • 307ozcanincedere14.10.2000 01:00

    ozur dileyerek ayriliyorum .bir daha bu sayfalara donmemek amaci ile.saygilarimla.

  • 304ömer13.10.2000 06:43

    mudurnu halkına selamlar

  • 303yaşar ÇELEBİ13.10.2000 06:06

    dostum seyfi ALP sizi tanımak güzel ben aslen DÜZCE,liyim anne tarafımın tamamı ADAPAZARI ,nda orayı karış karış bilirim,onbeş yıldan beri İZMİT,te yaşıyorum.SEGİ DOLU SELAMLAR.....

  • 305ozcan incedere13.10.2000 02:55

    bugun alinan haberlere gore PENTAGON devreye girdi. ingiltere. ve usa. evet dedi.hazirliklara baslaniyor. bu ucuncu dunya savasini engellememiz lazimdir .bugune kadar gelmis gecmis en buyuk savas olacaktir.burada butun herkes orduya katiliyor.gorunus cok korkunc.bu savasin engellenmesi lazimdir.cunki busavas israil ve filistin savasi olmaktan cikiyor.butun dunyayi kapsiyacak.bu savas durdurulmalidir. saygilarimla.

  • 302Seyfi Alp13.10.2000 02:34

    NE OLACAK BU BOLUSPOR'UN HALİ?... Boluspor'un aldığı başarısız sonuçlarla ilgili Bolununsesi Gazetesi'nin bizleri sunduğu bu sayfalarda çıkan yazıları büyük dikkatle okuyoruz. Türk futboluna 1980-85 döneminde damgasını vurmuş, Türk futboluna önemli isimler kazandırmış. Bize göre Boluspor'un yaptığı temel yanlışlar şunlar 1-PARA HIRSI-Boluspor güçlü olduğu dönemde Beşiktaş'ı İstanbul'da yenmiş kadroya sahipti. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da zorlardı. Ancak her sezon açılışında kadrolara baktığımızda birönceki takımdan elle tutulur hiç bir ismin kalmadığını gördük. Para kazanma hırsıyla yıldızlar (sanki yangından mal kaçırırcasına) satıldı. Rıdvan, Sercan örneği. 2-POTANSİYEL YANSIMIYOR-Boluspor'un kent içi, çevresi ve Bolu dışında hatırı sayılır bir taraftar topluluğu olmasına rağmen, bu güç takıma yansımıyor. Merak ediyorum, "Boluspor taraftarlar derneği var mı?" Bu dernek (Fan Klüp) Boluspor'a ait forma, hediyelik eşya satıp bugüne kadar takıma ne kadar para kazandırdı. Not: Almanya'nın Bayern Münih takımı, bir sezonda sadece takım adına hediyelik eşya satımından 50 milyon mark kazanıyor. 3-TESİSLERİN STANDARDI-Boluspor tesislerini gezme imkanı şuana kadar bulamadım. Ancak Türkiye 1. ligine çıkmayı hedeflemiş bir takımın sahip olduğu tesisler, bu tesislerde futbolcuları motive edecek imkanların belli bir standardın üzerinde olması gerekiyor. Örneğin, Boluspor'da kalede, defansta, yada forvette oynayan bir futbolcu, "Bu takım 1. lige çıkmalı. Çünkü..." deyip kafasında nedenler bulabiliyor mu? 4-MOTİVASYON NASIL-Boluspor'u bugünlere getiren, geçmişindeki başarılara imza atan, başkan, antrenör ve diğer yetkililere teşekkür ediyoruz. Onlara müsaadeleriyle bir soru yöneltelim. "Yorulmuş, başarıya doymuş olabilir misiniz?" Cevabınız evet ise yaşları 30-40 arasında olan, birikimli ve enerjik yeni isimler yönetime gelsin mi? Boluspor'u çok seven, Frankfurt'taki bir taraftarı Seyfi Alp. Frankfurt'tan sevgiler...

  • 301Seyfi Alp13.10.2000 02:18

    Sayın Yaşar Çelebi'ye sevgilerle... Almanya bunları konuşuyor... 1-SAVAŞ MI GELİYOR? Bu Almanya'da hergün 5 milyon adet satılan Bild Gazetesi'nin İsrail'in -Filistin'e yaptığı son saldırılarla ilgili manşeti. 2-İKİSİ DE HASTANELİK OLDU! Almanya'da son 10 yılda görülmemiş bir Hoeness-Daum sinir savaşı yaşandı. Alman Milli Takımı'nın başına geçecek Daum'a basın aracılığıyla, "Daum kokain kullanıyor, kadınlara düşkün, karanlık ilişkileri var" diyen Hoeness büyük tepki çekti. Daum, kokain kullanmadığını isbat için saçından örnek verdi. 4 hafta içinde sonuç belli olacak. Alman Haber Ajansı DPA'nın bu sabahki haberinde, gerek Daum, gerekse Hoeness'in (Bayern Münih Menejeri) sinirlerinin çok yıprandığı ve ikisinin de psikolojik tedavi göreceği duyruldu. 3-NPD YASAKLANSIN MI? Almanya'da ırçıların partisi olarak bilinen Alman Milliyetçi Partisi NPD'nin yasaklanması için Almanya İçişleri Bakanı Schily'nin girişimleri sürüyor. Bakana kamuoyundan destek var. Almanya'da yabancılara ve özellikle Musevi ibadethanelerine yapılan ırkçı saldırılar NPD'nin yasaklanmasını gündeme getirdi. Frankfurt'tan sevgiler. 13 Ekim Cuma 2000. Yerel saat:11.05 Seyfi Alp.

  • 300Seyfi Alp13.10.2000 01:54

    Sayın Yaşar Çelebi'ye Not: Sayın Çelebi, Galiba kan çekiyor. Ortaokul ve Lise'yi Sakarya'da bitirdim. İzmit'in caddelerini, fuarını adım adım bilirim. Üniversite öğrenciliğimde İstanbul'dan Sakarya'ya karayolu yada trenle giderken "İzmit Körfezi'nin" dost kucaklaması ruhuma işlemiş. Endişelenme. Elbette yazacağım. Ancak şuara biraz gündem kalabalık. Aktüel Bilgi: "Bugünkü Star Gazetesi'nin manşeti olan Şevki Yılmaz Hava'ya uçacaktı" haberindeki esrarengiz Mercedes'in Şevki Yılmaz'a ait olmadığı, Şevki Yılmaz tarafından Avrupa SABAH'a birkaç dakika önce açıklandı. Frankfurt'tan sevgiler. Seyfi Alp.

  • 290ADSIZ12.10.2000 12:56

    İstanbul'dan Levent Bey'in Dikkatine! Cevabınız için teşekkürler. Bolununsesi Gazetesi çalışanlarının sizin yazılarınızı dikkatle okumaları en büyük dileğim. Özellikle ikinci yazınızda yerel basına önemli mesajlar vermişsiniz. Birgün Bolu'da gazete çıkaracak olduğumda sizi arayıp bulacağıma emin olun. (Yada yayınlanan bir gazetede çalışmaya karar verdiğimde...) İkinci yazınızda herşeyi net olarak ortaya koymuşsunuz. Altını düşünmeden imzalayabileceğim bir yazı. Sizin de Bolu için çok önemli bir değer olduğunuza inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sevgi ve saygılar.. ADSIZ

  • 299yaşar ÇELEBİ12.10.2000 11:21

    Değerli dost seyfi ALP İZMİT,den sonsuz sevgi dolu selamlar.Bu kıymetli sayfalarda her zaman sizin yorumlarınızı okumak guzel.kendinize iyi bakın hoşcakalın...

  • 296ozcan incedere12.10.2000 03:39

    SAYIN TUNCAY CIRAY'BEYE. YAKINDA SIZI ISTANBULDAN [AHMET VEYA METIN.ADINDA' IKI KISI ARAYACAKTIR. VIZE ISLERI ICIN.BASARILAR . NOT / TELOFONUMU SAKIN KAYBETME. GELDIGIN ZAMAN LAZIM OLUR/.BENI ARA./

  • 295ADSIZ12.10.2000 03:29

    Bludan Daha Fazla Haberler Bekliyoruz

  • 298Suat Carlı12.10.2000 03:19

    Sevgili Muharrem DEMİREL; Yazılarını zevkle okuyorum. Ama unutmaki doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.Öpüyorum.Görüşmek üzere.Hoşçakal. Sevgilerimle. Gerçek dostlara selamlarımı ilet lütfen.

  • 294ömer12.10.2000 03:16

    Bolununsesi aracılığıyla MUDURNU ve BOLU halkına Bursadan SELAMLAR.

  • 297Suat Carlı12.10.2000 03:09

    Ben Boluspor'un hükmet mağlubiyet haberini gazetelerden cezalı oyuncu oynattığı için diye okumuş ve öyle yorum yapmıştım.Ama ne farkederki? Sonuçta sebep ne olursa olsun.Hükmen mağlubiyet. Hemde 35 yıllık Boluspor tarihinde ilk kez. Kulüp amatör kişilerce mi yönetiliyor diye insanın aklına sorular geliyor. Kan değişikliği inşallah hayırlı olur. Ne de olsa başımız sıkışınca "Gel RADO" diyoruz.O'da Boluspor'u sevdiği için koşa koşa geliyor. Hayırlısı olsun.O zor günlerin adamıdır,dolayısı ile zorlukları aşar diye düşünüyorum.Yanılmam inşallah.Nede olsa atı alan Üsküdar' aştı ama............. Sevgi ve saygılarımla....

  • 293kemal aydın12.10.2000 03:08

    bursa oturdugum için bolu ile ilgili haberleri web sayfanız aracılığı ile alıyorum bu yüzden bolununsesi gazetesi ailesini kutlar başarılarınızın devamını dilerim

  • 292Muammer Berik12.10.2000 02:21

    22 Ekimde yapılacak sayım neticesinde nüfusu 2000'in altında çıkan ilçelerin belde yada köy yapılacağı konusunda alınan kararını bilmeyenler var mı bilemiyorum. Ben bir Kıbrıscıklı olarak sayım zamanı ilçeme giderek orada sayılmaya çalışacağım. Lütfen bu kanularda hepimiz daha hassas olalım. Ankara'daki Kıbrıscıklılar Derneğinin bu konuda ne yapıyor merak ediyorum. Başarılar.....

  • 291lEbLeBi12.10.2000 02:06

    Öncelikle selamlar. Bizler neden daha iyi şeyler yapmak varken birbirimizle uğraşıp didişiyoruz. Biraz durup düşünelim. Saygılarımla

GÜNÜN SÖZÜ

Gündüz kandilini Hazırlamayan, gece karanlığına razı demektir.

SON YORUMLAR
Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak