BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Vefat edenler (7 Mart Cumartesi)

Vefat edenler (7 Mart Cumartesi)
    7 Mart 2026

          1- Kılıçarslan Mahallesi halkından, Merhum Öğretmen Mehmet ÖZCAN’ın eşi, Merhum Alaattin ÖZCAN, Ayşen KOCABAŞ, Nurşen MISIRLIOĞLU, Aytül GÜRKAN ve Nizamettin ÖZCAN’ın anneleri; Saniye ÖZCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Kılıçarslan Mahallesi Merkez Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Kılıçarslan Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

           2- Ragıp COP’un eşi, Mine KIRMUSAOĞLU ve Esra ÇOKYÜCE’nin kayınvalideleri, Oben, Tolga ve Efe’nin anaanneleri; Hikmet COP Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Borazanlar camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Borazanlar Mezarlığına defnedilecektir.

          3- Merhum İbrahim TELKEŞ’in eşi, Semiha BEYKOZ, Kadir TELKEŞ, Şenol TELKEŞ ve Regaip TINMAZ’ın anneleri; Hatice TELKEŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Kılıçarslan Mezarlığına defnedilecektir.

          4- Fatma KORKMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Özayan camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Aile Mezarlığına defnedilecektir.

          5- Kıbrıscık Alan – Balı Köyü halkından Hatice İLHAN’ın eşi, Abdullah İLHAN , Güler TATARHAN, Yusuf İLHAN ve Emine SEYHAN’ın babaları, Perihan İLHAN, Zerrin İLHAN, İnan TATARHAN ve Fethi SEYHAN’ın kayınpederi ORÜS’ten emekli: Osman İLHAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Balcı Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çıkınlar Mezarlığına defnedilecektir.

           6- Çepni köyü halkından, Kadriye NAMDAR’IN eşi, İsmail ve Ayten NAMDAR’ın babaları, Fatma NAMDAR’ın kayınpederi, Ahmet NAMDAR’ın abisi: Mehmet NAMDAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Çepni Köyünde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

          7- Saraycık Köyü halkından merhum Zeynel ÖKMEN’in eşi, İsmail, Ali, Tahir, Merhum Mumin, Hatice ÖNAL ve Kamile TURAN’ın anneleri: İsmet ÖKMEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Saraycık Köyünde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

         8- Fadime GÜK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Niğde Altunhisar İlçe Mezarlığına defnedilecektir.

           9-Gerede İlçemiz Akbaş Köyü'nden; Vasıp ve Ebubekir Altun'un babaları; Veysel ALTUN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi öğle namazına müteakip Akbaş Köyü'nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil, akıllı ve fazilet sahibi adamlarının sayısı ile belli olur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi