BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Vefat edenler (11 Mayıs Pazartesi)

Vefat edenler (11 Mayıs Pazartesi)
    11 Mayıs 2026

         1- Gölköy köyü halkından, Merhum İbrahim GÜNDÜZ’ün eşi, Şevki ve İsmail GÜNDÜZ’ün anneleri, Gülşen ve Nurhan GÜNDÜZ’ün kayınvalidesi; Lütfiye GÜNDÜZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Borazanlar Camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Gölköy Köy Mezarlığına defnedilecektir.

          2- Yenicepınar köyü halkından, Hatice KARAKAYA’nın eşi, Şerafettin, Fatma, Mehmet, Hanife ve Aynur KARAKAYA’nın babaları; Mustafa KARAKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi bugün Yenicepınar köyünde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Yenicepınar Köy Mezarlığına defnedilecektir.

         3- Mustafa ERMİŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Seben Yağma Köy Mezarlığına defnedilecektir.

           4- Gerede İlçemiz Salur Köyü'nden; Lokman Alkan ve Adliye personeli Mehmet Alkan'ın babaları; Durbey ALKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi saat 12.00'de Dayıoğlu Mahallesi Gelincik Sokak'taki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Salur Köyü mezarlığına defnedilecektir.

          5- Ali Osman ÇATIKKAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Çankırı Merkez Mezarlığına defnedilecektir.

           6- Gerede İlçemiz Nuhören Köyü'nden; Manavlardan merhum eski Muhtar Hacı Durmuş Demirer'in eşi, Mehmet, Ramazan ve Kuyumcu Bayram Demirer'in anneleri, Sefa, Yunus Emre ve Emirhan Demirer'in babaanneleri, İsmail Demirer'in yengesi, Hüseyin ve Kuyumcu Musa Demirer'in büyükanneleri, eski Tapu Müdürü İsmail Bayraktar'ın ablası, Star Oto Kurtarma'dan Mustafa Akman ve Yeniçağa’dan Şekerci Sefer Özkök'ün kayınvalideleri; Hacı Muhsine DEMİRER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi saat 12.00'de Orta Mahalle Darende Sokak'taki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Nuhören Köyü mezarlığına defnedilecektir.

           7- Gerede İlçemiz Mircekiraz Köyü'nden; Ziya ve Levent Halıcı'nın babaları; Mehmet Ali HALICI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi öğle namazına müteakip Mircekiraz Köyü'nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi