Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Korona yaşlı-genç dinlemiyor !

Korona yaşlı-genç dinlemiyor !
    29 Kasım 2020

    Korona yaşlı-genç dinlemiyor ! Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını ...

          Korona yaşlı-genç dinlemiyor !       

          Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını son 2 ayda yayılımını iyice artırırken, Bolu'da da ölümle sonuçlanan vakalar da artmaya başladı.

            Bolu'da bir fabrikada çalışan 37 yaşındaki Adem Gülen bir süre önce yakalandığı ve tedavi gördüğü koronavirüse bu akşam yenik düştü. Çevresinde ailesi ve iş arkadaşları tarafından çok sevilen Gülen'in ölümü büyük üzüntü yarattı. Gülen'in yakınları Adem Gülen'in herhangi bir kronik rahatsızlığının olmadığını ifade ederken, bu virüsün şakasının olmadığının bilinmesini istediler. 

    • Keşke 1 Aralık 2020 . 00:19

      Keşke hayri gitseydi
    • Ali Özdemir30 Kasım 2020 . 12:32

      ADEM GÜLEN... Ne yazacağımı bilemiyorum. *** 2000 ya da 2001 yılında Bolu Meslek Lisesi elektronik bölümünden mezun ettik. Öğrenciyken adeta 40 yaşında olgun bir insan gibiydi. Son derece saygılı, ölçülü, bilgili, meraklı bir kişiydi. *** Yaklaşık bir ay kadar önce karşılaştık. Saygıyla selam verdi. Hal hatır sorduk. Şakalaştık. Son derece sağlıklı görünüyordu. *** Bu sabah COVID-19 denilen virüsten vefat ettiğini öğrendim. Evladım gibi gördüğüm
    • ahmet30 Kasım 2020 . 10:34

      Merhuma allahtan rahmet dilerim. Maalesef bazı Korona yayıncılar önlemlere rağmen bazı parklardaki banklarda dirsek teması oturum çay sigara içmeye devam ediyor. Bazı sorumsuz genç anneler kendisi maske takıp bebek arabasında yavruyu maskesiz olarak pazar alışverişini yapıyor, çocuklarla berber markete ve parktaki oyuncaklara gidiyorlar kendilerini mi kandırıyorlar yoksa virüse kafa mı tutuyorlar anlamak zor vesselam.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak