Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (Bugün 5 Mart Salı)

Vefat edenler (Bugün 5 Mart Salı)
    5 Mart 2019

            1- Mudurnu ilçesi Kaygana mahallesi halkından, Seher HASEKİ’nin eşi, Sosyal Güvenlik Kurumu  çalışanlarından Serdar HASEKİ’nin babası, Nebahat HASEKİ’nin kayınpederi,Yüksel SÖZER’in kardeşi, Batuhan ve Doğuhan HASEKİ’nin dedesi;; Şemsettin HASEKİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

           Cenazesi bugün saat 12.00’de Kaygana Mahallesi Akmehmetler Sokak'taki evinden alınarak Yıldırım Bayazıd Camisi'ne getirilecek. Burada kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Hamdibeyler Mezarlığı'nda defnedilecektir. 

           2- Çepni Köyü halkından, Emine KESKİN’in eşi, İsmail,Hüseyin KESKİN ve Fatma SUVARİ’nin babaları; Muzaffer KESKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Çepni Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

           3- Kızık Köyü halkında Merhum Hüseyin Avni GÜLEÇ’in eşi, Cevdet, Ekrem GÜLEÇ, Huri BİLEN ve emekli öğretmen Nuriye COŞKUN’un anneleri, Durmuş AY ve Safinaz GÜLEN’in kardeşi, emekli öğretmen Metin COŞKUN, Cemalettin BİLEN, Sabriye be Bedriye GÜLEÇ’in kayınvalidesi; Rabia GÜLEÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Fatih Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

          4- Seben İlçesi Kuzgölcük Köyü halkından Merhum Mehmet ve Naciye ÇOBANOĞLU’nun oğlu, Gülhan ÇOBANOĞLU’nun eşi, Filiz İSEN, Murat ve TUĞBA ÇOBANOĞLU’nun babaları, Fatma KUZPINAR, Rabie SEKMEN, Sabire AKYEL, Bahire ÜZEN ve Naide IŞIK’ın kardeşi; Necati ÇOBANOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi bugün Karacasu beldesi Santral caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karacasu mezarlığına defnedilecektir.

          5- Belkaraağaç Köyü halkından, Yaşar SARIKAYA, Nezaket HEVESKAR ve Saime KURT’un anneleri; Asiye SARIKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

          7- Dodurga Mahallesi halkından Fatma AT’ın eşi, Merhum Hamit ve Havva AT’ın oğlu, İsmail AT, Hasan, Kemal MURTAZAOĞULLARI, Kezban KARABOLAK, Cevriye BAŞ ve Emine ÇIRAK’ın babaları; Ahmet AT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi bugün Dodurga Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Dodurga Mezarlığı'na defnedilecektir.

          8- Kürkçüler Mahallesi halkından, Metin ve Fatma ÇELİKBAŞ’ın babaları, Sabahat ÇELİKBAŞ’ın eşi; Adil ÇELİKBAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi bugün Kürkçüler Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak