Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Kazada 4 kişi yaralandı

Kazada 4 kişi yaralandı
    27 Kasım 2016
    Kazada 4 kişi yaralandı

         Mudurnu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

         Alınan bilgiye göre, Mudurnu'dan Bolu yönüne giden İsmail Koç idaresindeki 14 EM 276 plakalı otomobil, Karataş köyü yol ayrımında, Ahmet Keskin yönetimindeki 14 EU 458 plakalı otomobille çarpıştı. 

          Kazada, sürücülerden Keskin ile diğer otomobilde bulunan anne Nusret ve çocukları Talha ile Şevval Koç yaralandı.

          Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Mudurnu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

          Yaralanan Nusret Koç, "Aniden patlama oldu sandım. Şaşırdık, ne olduğunu anlayamadık. Kazada çocuklarımla birlikte yaralandık." diye konuştu.

    • Yarma Yorma28 Kasım 2016 . 15:07

      Yorum yormaktan gelir. Yorum yorulmaktan gelir. Yani beyin yormaktan gelir. Beyin yormadan, beyin kullanılmadan, kolaya kaçarak yapılan, özellikle de troll kültürü çerçevesinde küfür dolu laflarla yapilan şebeleksel yorumlar mide bulandırır. İğrençtir. Rezalettir.
    • Dursun YILMAZ28 Kasım 2016 . 12:46

      Yorum nedir? Yorum 1.Yazı veya sözün anlaşılması için güç yönlerinin aydınlatılması.2.Olayı belli bir görüşe göre açıklamak.3.Gizli olandan veya hayali olandan anlam çıkarmak.4.Müzik ve tiyatro gibi eserlerin sunulması.Yani yorumunuz, aydınlatmıyor ise,yorumunuz  açıklamıyor ise,yorumunuz anlam çıkartamıyor ise,yorumunuz sunum yapamıyor ise yorumunuzun insana ve insanlığa katkısı olacağını düşünmeyelim.Tüm yorumların yorum gibi olası dileğiyle...Burada yazılan yorumları bu çerçevede analiz etmeye yada sentezlemeye çalışalım.
    • seyfi28 Kasım 2016 . 03:19

      ÖTV Ye zam Yapan ve devleti ele geçiren Hainler. Bu resme bakın da İnsanları nasıl bir arabaya bindiğini görün. Sizler Lüks içerisinde bedavaya bindiğiniz Mercedeslerle cirit atarken Milli irade dediğin gariban halk bak neye biniyor türkiyedeki arabaların tamamı çürük. çürükçü olduk artık. neden devleti ele geçirenlerin ötv ye zam yaptığı için maaşı düşük tuttuğu, hayatı pahallılaştırdıkları çaldıkları için gariban insanlarımız ne hale düşdü sürekli vergi. işsizlik açlık hayat pahallılığı ak. ak koyunları da çobansız yapamıyorlar işte ve bu gariban adamın ailesini de kendisini de Allah Korumuş Çok geçmiş olsun inşallah AK Koyunluk Yapmazsınız

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak