Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Deniz Seki'ye Mektup...

Deniz Seki'ye Mektup...
    16 Kasım 2014
    Deniz Seki'ye Mektup...

         Anlamı da kalmadı aslında mektupların... Teknoloji ilerledi ya, insanın insana ulaşması ve erişmesi çok kolay oldu...

          Lâkin bir kesim var ki onlar için mektuplar çok anlam ifade ediyorlar. Yani mahkumlar için, yani senin için...

         Her ne kadar cezaevi tecrüben geçmişten dolayı olsa da, başında ceza olan bir şeyi duyması bile kötü iken, sen kadın halinle tekrardan girdin dört duvar arasına.

          Bu durumdan mutluluk duyanlar, "iyi olmuş hak etti, suçu olmasa atmazlar içeri, şöhret şımarttı bunları, biraz akıllansın içeride" diyenler elbette çıkacak çünkü senin mahpusa girmen tatmin etmeliydi insanları.

         Türkiye'nin en şöhretli kadınlarından birisin biliyorum. Cezaevine girmen şöhretini ne derecek etkiler bilemiyorum ama, (olumlu yönde etkileyeceği kesin gibi, burası Türkiye) bu durumdan memnun olmayanlardan biri de benim.

          Beni hiç ilgilendirmedi özel hayatın. Kimlerin peşin takıldığın, sevgililerin, gece hayatın, ne içtiğin, ne yediğin, neyin kavgasını verdiğin. Benim için hiçbir zaman şarkıcı Deniz Seki de olmadın. Sen şarkıcı da değilsin aslında. Türkiye'nin en başarılı üç beş kadın bestecisinden birisisin ve de çok da güzel şarkı sözü yazarsın...

         İçtiğin her ne halt ise zararın hep kendine oldu. Uyuşturucu taciri sıfatından da kurtulacağını, yani adaletin yerini bulacağından eminim.

          Senin dünyan, yani şan şöhret dünyası içinse söylenecek pek bir şey yok. Hiçbir şeyin doğal olmadığı bir dünya için söylenecek söz de doğal olmayacak.

          Geçmiş olsun, Allah kurtarsın değil de, yüce Yaradan hep yanında olsun, güzel şarkıların güzel bestecisi, arkadaşı dostu çok olan; Yalnız Kadın...


                                                                                    Eren Yeşil

    • Başbulut17 Kasım 2014 . 16:52

      Reza Zarrab'ların, Bakan çocuklarının, bakanların yaptıkları ortadayken ve haklarında hiç bir şey yapılamazken, Deniz Seki'ye bu cezanın verilmesi ne büyük çelişkidir.
    • Boludan17 Kasım 2014 . 12:35

      TÜRKİYENİN BAŞKA İŞİ YOKTU İYİKİ SEN ÇIKTIN TÜRKİYEYE ZARARI OLANLAR DEĞİL FAYDASI OLANLAR CEZALANIYOR YAZIK
    • Boşver17 Kasım 2014 . 08:18

      Her insan hata yapabilir. İnsanın doğasında var. Bu ülkede cezaevini çoktan hak edipte dışarıda gezen milyonlar var. En verimli çağında yazık oldu. Güzel besteler yapabilirdi.
    • xxl16 Kasım 2014 . 23:32

      Bu insanlar örnek olması lazım.ona göre ne yedikleri ne ictikleri nasıl hareket ettikleri çok önemli. Bi gazeteninde kalkıp bunu savunması....seki beyhana bişeyler demişti ve jürilikten ayrılmıştı..şimdi o kendi başına geldi. Allah büyük. Büyük konuşmayacaksın. Azmıcaksın. Şımarmayacaksın...adalet ikinci kez olsun yanılmazda cezasını çeker...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak