Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Feci kazanın ardından !

Feci kazanın ardından !
    13 Eylül 2013
    Feci kazanın ardından !Feci kazanın ardından !

         Bolu'da, seyir halindeki bir otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasının yaşandığı alana dalan yolcu otobüsü, polis araçları ve ambulansa çarptı. Kazada bacakları kırılan ambulans şoförü dehşet anlarını anlattı. Kaza, sabah saatlerine doğru Gerede ilçesi Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Ankara'dan İstanbul istikametine giden Orçun Avşar yönetimindeki 06 DK 7957 plakalı otomobil, önünde seyreden Cemil Sarıkaya idaresindeki 14 BN 274 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Orçun Avşar ile Metin Şahin yaralanırken, aynı otomobilde bulunan Fatih Çiftçi de yaşamını yitirdi.

         Yolcu otobüsü araçlara çarptı...
         Kaza yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri çalışma yaparken, trafik polisleri dubalarla ulaşımı tek şeride düşürdü. Bu sırada Ankara'dan İstanbul istikametine giden Ahmet Acar idaresindeki 50 DK 243 plakalı yolcu otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaza alanına daldı. Otobüsün geldiğini gören polis ve 112 sağlık ekipleri kendilerini banketlere attı. Otobüs sürücüsü önce TIR'a arkadan çarptı, ardından 14 BB 112 plakalı 112 acil ambulansı ile 14 A 4527 plakalı polis otosuna çarptı.Yolcu otobüsünün çarpması sonucu ambulans şoförü Mustafa Dinçtürk yaralandı.
    Kazanın ardından Bolu İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan ambulans şoförü Mustafa Dinçtürk, yaşanan dehşet anlarını anlattı. İki bacağı alçıya alınan ve ayaklarında 4 bölgede kırık oluşan Dinçtürk, "Gece saatlerinde kaza ihbarı geldi. Komutanla görüştüğümüzde 4 yaralı olduğunu söyledi. Ben dört yataklı ambulansla olay yerine gittim. Daha sonra takviye ekip istedim. Ambulansı kaza yapan otomobilin önüne, en sol şeride çektim. İkinci ambulans da kaza yapan otomobilin arkasına çekti. Polis ekiplerine güvenlik önlemi almalarını söyledik ama almadılar. Hızla gelen otobüs önce polis aracına, daha sonra kaza yapan otomobile, o da geldi bana çarptı."
    Kaza sırasında hiçbir şey anlamadığını söyleyen Dinçtürk, şunları söyledi: "Ambulansın arka kapısını kapatıyordum. O sırada geldi bana çarptı. Zaten baygınlık geçirdiğim için gerisini hatırlamıyorum. Arkadaşlarım yaralılarla birlikte beni de taşımışlar. Sağ olsunlar yine görevlerini layıkıyla tamamlamışlar."

    • Ben orçun avşarın oluyum2 Şubat 2024 . 00:12

      Ben orçun avşar oluyum
    • yorumcuya14 Eylül 2013 . 13:50

      yorum kod adlı vatandaş, polisin güvenlik önlemi devletin aracını yolun ortasına bırakıp kimlik kontrolü yapmak mı yoksa olası bir kazayı engellemek için en az 250 metre öteden araçları uyarıcı önlem almak mı? saf saf konuşma boş yere...
    • Bilgi14 Eylül 2013 . 13:39

      Karayolları Trafik Yasası Madde 7
      a) Yapım ve bakımdan sorumlu olduğu karayollarında can ve mal güvenliği yönünden gerekli düzenleme ve
      işaretlemeleri yaparak önlemleri almak ve aldırmak,
      Kazazede kardeşlerimize geçmiş olsun,Allah Şifa versin
    • XXL14 Eylül 2013 . 09:31

      kaza yerinde karayollarının ne işi var, en hızlı ambulans ve polis gidiyo sen hiç siren çalarak giden karayollarının aracını gördünmü. 2 işaret koysa elinemi yapışacak yorum olsun diye yazdığını düşünmek istiyorum....
    • Yorum14 Eylül 2013 . 08:27

      Geçmiş olsun... Polis güvenlik önlemi almadıda sizin arkanızda kim vardı? O gelen otobüs önce hangi arabaya çarptı? Polis arabasına. Otoyollarda bu tür olaylarda işaretleme yapmak görevi Karayolları ekiplerinindir. Bilginize. Tekrar geçmiş olsun ve söylediklerinizin olay şokuyla olduğunu düşünmek istiyorum.
    • z13 Eylül 2013 . 19:23

      Mustafa geçmiş olsun

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Gündüz kandilini Hazırlamayan, gece karanlığına razı demektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak