Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Duba katliamcıları Adliye'ye çıkarıldı

Duba katliamcıları Adliye'ye çıkarıldı
    3 Eylül 2013
    Duba katliamcıları Adliye'ye çıkarıldıDuba katliamcıları Adliye'ye çıkarıldı

         Bolu'da aşırı alkol alarak minibüsle önce İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan 42 demir dubayı kırarak reklam panosuna çarpıp 2 kişiyi yaralayan ve bir okulun bahçesine giren minibüs şoförü ile yanındaki arkadaşı adliyeye çıkarıldı. Felekten bir gün geçirmek için Gerede'den Bolu'ya gelen dört kafadar, Cumhuriyet Caddesi ve İzzet Baysal Caddesi'ndeki dubaları kırarak ilerlerken, kırılan dubalardan çevreye sıçrayan parçalarla iki kişinin yaralanmasına ve bazı dükkanların camlarının kırılmasına neden olmuşlardı.

         Olay, dün gece saatlerinde İzzet Baysal Caddesi'nde meydana geldi. Sinan Başer idaresindeki 14 M 0324 plakalı minibüs, içindeki 4 kişiyle birlikte Cumhuriyet Caddesi ile İzzet Baysal Caddesi'nin kesiştiği noktada yolda bulunan demir dubaları kırmaya başladı. Alkollü olduğu tespit edilen sürücü, 42 demir dubayı kırarak reklam manosuna çarptıktan sonra durabildi. Çarptığı reklam panosuna ileri ve geri giderek defalarca çarpan sürücü, son olarak reklam panosunu devirdi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında yoluna devam eden sürücü etrafa sıçrayan demir dubalar yüzünden Hakan Ersoy ve Irak vatandaşı Ziseyb Tırk'ı yaraladı. Olay yerinden kaçan minibüs daha sonra bir okulun bahçesine demir kapıyı kırarak girdi. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yakalanan 4 kişinin alkollü oldukları tespit edildi. Cadde üzerindeki bir elektrik trafosuna çarptıktan sonra olay yerinden kaçan Sinan Başer idaresindeki 14 M 0320 plakalı minibüs, Kültür İlköğretim Okulu'nun bahçe kapısından içeriye girmeye çalışırken burada da korkuluklara çarparak hasar vermişti.     
          Aşırı alkollü oldukları tespit edilen sürücü Sinan Başer ve beraberindeki arkadaşlarından Fatih B., iki kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek ve polise karşı mukavemet göstermek, vatandaşlar üzerinde korku ve paniğe neden olmak, kamu mallarına zarar vermek suçlamaları ile Bolu Adliyesi'ne çıkarıldılar.

           2 ay denetimli serbestlik

           Bolu Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılan sürücü Sinan Başer ve Fatih B. 2 ay boyunca denetimli serbestlik yasasına tabi tutulması kararı ile serbest bırakıldılar.

    • murat4 Eylül 2013 . 09:48

      pigydick  rumuzlu yorumcu,İstersen Bolu idaresi bir kanun çıkarsın Geredelelileri Boluya sokmasınlar baksana bunlar fevzi durunun arabasınıda pert etmişler,ilerde cankaybınada sebep olabilirler.Hatta boluda yaşayan 15 000 geredeliyde il dışına çıkaralım, hiç kazada olmaz , içkide içilmez kavgada olmaz. Tamam Boluda asayiş sağlanır olur biter. Bu olayları hep geredeliler yapıyor zaten.
    • grd4 Eylül 2013 . 09:42

      Sayın RHM Gerede nin nasıl bir yer olduğunu merak ediyorsan, Bolu nun doğusunda Bolu ya yarım saat mesafede Bolunun İlçesi. Gerede hep sorun hep sorun  görüşün ise senin Gerede hakkında ne kadar peşin hükümlü olduğunu gösteriyor, zira genelleme yaparak sorsan hep hacı hep hoca kavramında sanki aşalayıcı tavırın hiç hoş değil, kaldıki Geredeli deyince aklına Hacı Hoca geliyorsada gurur duyarız. Unutma toplumda her cins insan çıkabilir, bunun Bolu lusu Gerede lisi olmaz, Toplam 45 000 nüfusa sahip bir yerede bizimde tasvip etmediğimiz insan müsvetteleri var ama lütfen topluma maletmeden yazalım.
    • RHM3 Eylül 2013 . 20:03

      Ya arkadaş nasıl bir yer bu Gerede hep sorun hep sorun. Sorsan herkes hacı hoca  
    • bİİT3 Eylül 2013 . 18:48

      yasalar böyle.yapanın kaptıgı yanına kar kaldıgı bir ülkedeyiz yazık çok yazık.canımız malımız Allaha emanet.bunlara bide okkalı bi para cezasıda yazmak lazım nasılsa hapis yatmıyolar çalışıp öderler.
    • pigydick3 Eylül 2013 . 18:00

      kardeşim geeredede meyhane mi yok ..mu var geliyosunuz boluya içmeye bu gerededen gelenler daha önce rahmetli fevzi duru ve bir komşusunun arabasını parçalayıp perte çıkarmışlardı yazık kardeşim yazık allahtan can kaybı yok....
    • ahmet mert3 Eylül 2013 . 17:43

      İçmesini bilmeyenlere içkiyi temelli yasaklayacaksın
    • ahmet3 Eylül 2013 . 16:54

      helal adamlara duyduğum kaynaklara bakılacak olursa bı kısıler karakolda bıle rahat durmamışlar kimlerki bunlar bolu halkının huzurunu kacırsınlar nerde polis nerde denetim nerde sivil memuru hangi cay bahçesinde çay içiyo 100 mt2 alana sahip çıkamıyomusunuz

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak