Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Park Kafe yangını korkuttu

Park Kafe yangını korkuttu
    4 Mart 2013
    Park Kafe yangını korkuttu

          Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Cumhuriyet Parkı'nda  bulunan park Kafe'nin ikinci katında çıkan yangın korkuttu. Tamamen ahşap olan kafenin ikinci katındaki şöminelerdeki ateşin ahşap doğramaları tutuşturmasıyla başlayan yangında, kafenin üst katı birden alevler içinde kaldı. 
           Edinilen bilgiye göre kafeye sonradan ilave olarak yapılan ve yaklaşık iki hafta önce hizmete açılan ikinci katında bulunan şöminelerden birinde yanan ateş ahşap doğramalara sıçradı. Ahşap doğramaların tutuşmasıyla birlikte alevler kısa sürede yayılırken, içeride bulunan müşteriler hızlı bir şekilde kendilerini dışarıya attı. Cafeye çok yakın bir mesafede bulunan Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangını haber alır almaz çok kısa bir sürede yangına müdahele ederek tamamen ahşap olan binadaki yangını söndürmeyi başardılar.  

          Yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan Bolu Belediyesi İtfaiye     Çatıyı saran alevler korku dolu anlara neden olurken, kafe çalışanları eşyaları kurtarmak için seferber oldular. Kafenin çatı bölümüne çıkan yangın itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi sayesinde alt kata sıçramadan söndürüldü.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İşsiz adam durgun su gibidir, bozulup kirlenir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak