Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Arçelik Turnuvası sürüyor

Arçelik Turnuvası sürüyor
    25 Nisan 2011
    Arçelik Turnuvası sürüyorArçelik Turnuvası sürüyor

       Geçtiğimiz dönemlerde Arçelik'in katkılarıyla gerçekleştirilen kurumlar arası basketbol ve voleybol müsabakaları, bu yıldan itibaren Büyük Erkekler Basketbol-Voleybol ligleri adı altında oynanıyor.
     
        Türkiye genelinde sadece 7-8 ilde oynanan büyük erkekler liglerine (basketbol-voleybol) ilimizde de ev sahipliği yapmak ve bu sayede ilgili federasyon başkanlıklarının duyarlılığını kazanmak amaçlarıyla yeni şekliyle Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak organizasyonlara Arçelik destek vermeye devam ediyor.

        17 Temmuz Spor Salonu'nun artık ilimiz ihtiyaçlarını karşılayamaması nedeni ile daha güncel ve daha fonksiyonel yeni bir spor salonuna ihtiyaç duyulması konusunda, kamuoyu yaratmak hedefi ile başlayacak organizasyonlar için, turnuvanın geçmişindeki çerçeveye de sadık kalınarak yeni düzenlemeler yapıldı.

        Basketbol ve voleybol spor dallarında tescilleri bulunmasına rağmen bu spor dallarında aktif olarak yarışmalara katılamayan ilimizdeki spor kulüplerinin de aktifleşmelerine neden olacak bu organizasyon, federasyonlar nezdinde takdir kazanacak ve diğer illere de model olabilecek bir yapıda planlandı. Her yaştan insanın spor yapabileceği bir ortam yaratmayı da amaçlayan bu organizasyonda; katılımcılara, kurallar çerçevesinde spor ortamı yaratılması, sosyal birlikteliğe katkı sağlanması, spor felsefesinin yaygınlaştırılması gibi konular hedeflenerek, sporun performans yönü ikinci planda tutuldu.

        Yapılan toplantıların ardından hazırlanan fikstürlere göre organizasyon 07 Şubat 2011'de voleybol müsabakaları ile başlayan turnuva, 05.Mayıs.2011 Perşembe günü final maçları ile sona erecek.

       A GRUBU  
    1 ARÇELİK (KIBRISCIKSPOR)  
    2 ALP PLASTİK (SANDALLARSPOR)  
    3 İ.M.M.O. (BASKETBOLU SPOR)  
    4 BARO (AŞAĞISOKU SPOR)  


       B GRUBU  
    1 BARİLLA (SAKARYA İÖO SPOR)  
    2 SEBEN M.E.M (SEBENSPOR)  
    3 A.İ.B.Ü. (A.İ.B.Ü. SPOR KLB)  
    4 BEYPİLİÇ (YENİÇAĞA SP. KLB)  

       C GRUBU  
    1 ECZACILAR ODASI (KIZIKSPOR)  
    2 RUH SAĞLIĞI HST. (HİSARSPOR)  
    3 ORİM CAM (YİĞİT SPOR KLB.)  
       

       D GRUBU  
    1 ORMAN MD. (GENÇLERGÜCÜ)  
    2 SAĞLIK MD.  (ALADAĞSPOR)  
    3 G.S.İ.M. (G.M.S.K.)  
    4 E.M.L. (İZZET BAYSAL EML SP.)  


     

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak