BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Açık oto galerisi mi?

Açık oto galerisi mi?
    8 Nisan 2011
    Açık oto galerisi mi?Açık oto galerisi mi?
       Oto galerilerine komisyon vermeden ikinci el araçlarını satmak isteyen bazı uyanık vatandaşlar, park ücreti alınmayan yol kenarlarına park ettikleri araçlarına SATILIK ibaresi yazarak müşteri bekliyorlar. Telefon numaralarının da yazılı bulunduğu satılık yazılı kağıtları araçların camlarına yapıştırarak sabahtan akşama kadar yolların kenarlarını bedava işgal ediyorlar.
        Park ücreti alınmayan yolların kenarlarına sabahtan akşama kadar bırakılan bu araçların dükkanlarının önünde yer işgal ettiğini söyleyen dükkan sahipleri ise; "dükkanlarımızın önü açık oto galerisi değildir. Bolu Belediyesi Zabıta ekipleri bunu adet haline getirenlere karşı duyarlı olmalıdır" diyerek serzenişte bulundular. 
    • cengiz öztürk10 Nisan 2011 . 23:50

      sayın editör ben boluda görev yapmayan ama bolulu bir öğretmenim bikaç sorum olacak
      1-öncelikle bahsettiğiniz yer park yasağı olan bir yermi?
      2- aracını satmak isteyen arkadaşlar değilde bir başkası oraya park etse dükkanın önü kapanmayacak mı?
      3- eğer satıcı arkadaşlar araçlarını ücretli park yerine para vererek park etseler etik mi olacak?
      4-dükkanın önünü kapatan araçta satılık ilanı olmuş dükkan sahibine ne olmamış ne o dükkanına baksın satışına baksın bu neden haber oluyor?
      5-ben 17 yaşımdan beri araba sahibiym ve 3 4 yılda bir değiştiririm boluda ismi lazım olmayan galeriden amiyane tabirle kazık yemişliğim var ve o arkadaşları sonuna kadar destekliyorum sakıncası ne?
      6-bence bu bir haber değildir.haksızlıktır Eiditörden: 1- Aynı araç aynı yerde park halinde günlerce bekletiliyorsa, bunun adı park değil, işgaliye değil, düpedüz oraya tezgah açmaktır. 2- İşyerlerinin önüne bu şekilde araçları park etmek, o işyerlerinin önüne arabasını çekip alışveriş yapacak müşteriye de bir yerde engel olmak demektir. 3- araçlarını satacak kişiler park parası vererek satılık yazılı araçlarına müşteri bekleseler etik olur mu demişssin. Bu kişiler park parası vermeye kıyamadıkları için zaten bu bedava yerleri özellikle seçmişler derim. Ve ben şahsen aracıma SATILIK tabelası yazıp ne gezerim ne de böyle yolun kenarına park edip müşteri beklerim. Bu da benim anlayış, görgü ve yetişme tarzımdır.
    • Faruk9 Nisan 2011 . 17:46

      Bravo arabalarını satmak isteyen adamların birde gazetenizden reklamını yapmışsınız. Acaba araç sahiplerinden ne kadar reklam parası aldınız(!)
    • Ahmet9 Nisan 2011 . 13:09

      Maliyenin ayakçılarla (Ayaktan araç alımı satımı yaparak vergi kaçıran.) ilgili gerekli müdaheleyi yapmasını bekliyoruz. Vergide de Adalet olsun.
    • Uğur GÜLAY9 Nisan 2011 . 12:46

      Haberdeki beyaz aracın sahibiyim.Satmak istediğim aracımı  önüne çektiğim işyeri sahibi ile görüşüp, aracın anahtarlarını kendisine teslim ettim. Size göre işgal ettiğim kamu malını ve
      işyerlerinin önünü haber yaparken daha titiz davranmanızı beklerdim. Editörden: Dolaylı yoldan bir başkası vasıtasıyla sorun bakalım o iş yeri sahibine, o aracın orda durmasından rahatsızmı değil mi? Yoksa sizinle bir merhabalığı olduğu için çekme diyemiyor mu? Hani yüze duramamak diye bir deyim vardır bilir misiniz? İşte o türden bir durum olmasın.
    • Bolu'lu9 Nisan 2011 . 12:12

      Köroğlu rumuzla yazan arkadaşa katılıyorum.Belediye öncelikle dükkan önlerini tapulu mülkleri gibi kullanan ve oralara seyyar bariyerler koyarak vatandaşı yaklaştırmayan dükkan sahiplerini ikaz etmeli.Bu bariyerli görüntüler şık olmayıp etik de değil.
    • Köroğlu8 Nisan 2011 . 23:31

      insanlar araçlarına satılık ilanı asabilir bunun bir sakıncası yok bence asıl park konusunda bir haber yapılması gerekirse gidip dükkanının önünü,yolun kenarını tapulu arazisi gibi kullanan kişileri haber yapın
    • M.Celık 8 Nisan 2011 . 23:07

      Sayın Editör Lütfen Yapmayın. Ben Yalnızca Komisyon Sorununa ve Galirici Tavrına dikkat çekmek istedim. Binmediği Satmak istediği ve Bu davranışı alışkanlık haline getiren ve Özellikle Başkalarının Dükkanlarının önünde Park ederek. Bu Yönde Davranışları Bulunanlar Tabii ki olmamalı. Benim Yazdıklarımla Bu mesele çok farklı. Yani siz binmediği halde Başkalarının dükkanının önüne Park ederek günlerce arabalarını orada bırakanlar için Eleştirinizde haklısınız. ama Sıradan Müteasıp insanları Yani Ayak üstü Galericilik Yapmayan ancak aracını da satmak isteyen ve Kendi işyeri Ya da binerek herhangi bir şekilde satılık ilanının teşhir edilmesi Yanlış olmamalı. Saygılarımla.
    • Ahmet8 Nisan 2011 . 22:54

      Galericileriden şikayeti olan kanunlar çerçevesinde hakkını arayabilir. Genelleme yapmak doğru değildir. Cambazlığa gerek yok.
    • bolulugenç8 Nisan 2011 . 21:01

      Bence galerici tanıdıkarı var  kaldıkı araba camları kendilerine ait istedikleri ibareleri asabilirler basının nasıl özgürlüğü varsa vatandaşında var bu unutulmamalıdır.Bir galericiye gitse adam 10liralık malı 2 liraya kapatıyor alaçak adamada faizle bir ek kazanc daha otoların camı sahiplerinindir dükkanlarının camlarına erotik iç camaşırı ilanları asanlar gibi asmıyorlar en azından
    • M.Celık 8 Nisan 2011 . 20:38

      Bu Haber içeriğinde kullanılan "Komisyon vermek istemeyen bazı uyanıklar" Haber içeriği Bolunun Sesi İnternet Haberciliği Yapan Sn Alagözoğlu na ben ce de Yakışmadı. Galerici olarak bilinen insanların Ne işlerle Uğraştığını Emniyet Müdürlüğüne Sormak ve bilgi almak gerekli. 10 Kuruşluk Araçlara 5 Kuruş vererek Satın almak isteyen Ya da Günlerce Satılmaması için Yüksek Rakamlar çeken bir Galericilik anlayışı bilinmekte iken insanların kendi araçlarını satması ya da satmak istemesinin ne zararı olabilir ki Sn Yorumcu a.aa Ya ben de Katılıyorum. Saygılarımla   Editörden: Binmediğiniz ve satılğa çıkardığınız araçlarınızı Başkalarının dükkanlarının önüne çekip bir kuruş park parası vermeden buraları işgal etmeniz size çok yakışıyor.
    • hayırdır8 Nisan 2011 . 18:42

      haberlerinizi sürekli takip eden bi insanım ama bu yakışmadı size. galerici tanıdığınzmı var ?
      park yasağı olan bi yeremi park etmiş?
      o park yapmasa başkası park etmeyecekmi ?

      KOMİSYON VERMEDEN SATMAK İSTEMESİ kötü bişeymi
    • SERDAR8 Nisan 2011 . 18:36

      Yani eski köye gelen yeni bir adet değil...
    • a.aa8 Nisan 2011 . 18:13

      ya size ne adam niye komisyon versin.aamın kendi arabası alırda satarda ilanda yapıştırır zabıtayı yada sizi ilgilendirmez.rahatsz olan doktora gitsin:)

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi