Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

İsmail Altıntaş Ak Parti'den aday adayı

İsmail Altıntaş Ak Parti'den aday adayı
    10 Mart 2011
    İsmail Altıntaş Ak Parti'den aday adayı

         Ankara'da yaşayan Bolulu bürokratlardan İsmail Altıntaş da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İdari ve Mali işler Daire Başkanlığı görevinden istifa ederek, Ak Parti'den Bolu milletvekili aday adayı oldu.  

          İsmail Altıntaş'ın özgeçmişi şöyle 

          08.01.1968 tarihinde Bolu Merkez Ahmetler Köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, Ortaokul ve Liseyi Bolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1991 Yılında Denetçi Yardımcısı olarak Sayıştay'da göreve başladı. 2003 yılına kadar Sayıştay'da Denetçi ve Başdenetçi olarak görev yaptı. Bu dönemde çeşitli Genel (Defterdarlık, Askeri Saymanlık, Mal Müdürlüğü) ve Katma (DSİ, Karayolları, Üniversite) Bütçeli kuruluşlar ile Belediye ve Döner Sermaye Hesaplarının Denetiminde görev aldı. 2003 Yılı başında geçici olarak Başbakanlıkta görevlendirildi ve bu sürede Sağlık Bakan Danışmanlığı görevinde bulundu. 4.7.2003 tarihinde Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İdari ve Mali işler Daire Başkanlığı görevine atandı.

         2003 Yılından bu tarafa Daire Başkanlığı görevinin yanı sıra TÜGSAŞ Türkiye Gübre Fabrikaları AŞ., ERDEMİR Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. ve Sümer Holding A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliği, Eskişehir Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

         Bu görevlerin yanı sıra; Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Yardımlaşma, Dayanışma ve Araştırma Vakfı'nda 1997 – 2000 yılları arasında Yönetim Kurulu, Mali Hukuk Dergisi Yayın Kurulu ve Sayıştay Denetçileri Derneği üyeliklerinde bulunmuş olup 2009 yılından bu tarafa da Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Yardımlaşma, Dayanışma ve Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

        2007 yılında 61. Dönem olarak üst düzey bürokratlara verilen Milli Güvenlik Akademisi eğitimini tamamladı.

        Yeminli Mali Müşavirlik Belgesine de sahip olup Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası üyesidir.


     

    • talip21 Mart 2011 . 12:36

      ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN BOLU NUN SENİN GİBİ BOLUYA YAKIŞIR BİRİSİNİ TBMM GÖNDERECEĞİNE İNANIYORUM ALLAHIN İZNİYLE AKP VEYA BAŞKA PARTİ BENCE DOĞRU KİŞİ BOLU İÇİN HEMŞERİLERE SLM
    • serkanaksoy20 Mart 2011 . 21:55

      başarılar. tebrikler Allah yolunu açık etsin.
    • volkan17 Mart 2011 . 19:28

      acıkcası kendısını ankaradan tanırım cıddı yeteneklı atak ve burokrasıde bolunun ankara yuzu olabılecek bırıdır bolulular bu fırsatı kacırmayın
    • nmd15 Mart 2011 . 22:46

      İsmail ALTINTAŞ arkadaşımızın Bolu ve Bolulular için gerçekten çalışacağına inanıyorum.Bunu AKP de görürde öncelik verirse Boluda AKP dekazanır.
    • bahtiyar kandemir14 Mart 2011 . 12:41

      Mehmet Bolu beyefendi. Ben bir kere CHP'li değilim. Başka bir partidenim. Benim partim şimdilik 0,05 oranında oy alabiliyor.
    • mehmet bolu13 Mart 2011 . 22:41

      bahtiyar bey;
      Sen emekliliğini isteyip chp de siyaset yapmalısın... chp lilerde ingilteredeki haber için parti kapatıyorlardı ama gazete yaptığı haberi yalanladı ama hala chp özür dilemedi. sende baya siyasetten anlıyorsun.. senin genel başkanlık garanti... dedikodu ile siyaset ve gen. baş... sen vekillerin yapmaması gerekenleri yazacağına bu ülke için neler yapılabilir onu yaz da eğitimci olarak hayırlı bir iş yap...
    • Metin 13 Mart 2011 . 18:31

      Bolumuza hayırlı olsun.. Bilgi ve tecrübesi ile Boluya faydalı olacağına inanıyorum.
    • orhan karagöz13 Mart 2011 . 07:46

      ben akp,li değilim her hangi bir seçimde oy bile kullanmadım ama şu bir gerçekki ismail altıntaş denilen kişi, bizim yıllardır meclise gönderdiğimiz hangi parti olursa olsun milletvekillerinden daha iyi iş bitiren bir hemşehrimiz,bir sağlık sorunu olan yakınım için makamında ziyaret ettim ve bürokratik anlamda gücünü gördüm,bir bolulu hemşehrimin kendini ankara gibi büyük bir şehirde her anlamda sevdirmesi çok güzel,boludaki tüm partilerin milletvekilliği adaylığı hayırlı olsun
    • bahtiyar kandemir12 Mart 2011 . 22:18

      mehmetbolu denen yeğen! Lafımı ters tarafından anlamışsın! Ben milletvekili aday adayına neler yapmamasını saymışım. Yoksa sen bunları yapsın mı istiyorsun? Pontus TV için psikolojik eşik aşıldı diye Yunanistan'da demeç veren dışişleri bakanı. Devekuşu gibi kafanı kuma gömme. Basının her yönünü oku.
    • mehmetbolu12 Mart 2011 . 00:33

      bahtiyar bey dedikodu yapacağına duyumlarla hareket edecğeine sen okulda görevini adam gibi yap yeter... Dışişleri bakanı söz vermiş!!! Yanındamıydın??? Senin görevin öğretmenlik ama sen dedikodu yapıyorsun bence sen emekli olda CeHape de siyeset yap. dedikodu dan sorumlu gen. başk. yard. görevini verirler sana...
    • akakak11 Mart 2011 . 14:01

      İSmail Altıntaş!... 10 numara adam! adam gibi adam!!..
    • bahtiyar kandemir11 Mart 2011 . 12:31

      Milletvekili seçilirse ülkemizin bütünlüğü için çaba göstersin. Seksen yıllık birikimimizi sekiz yılda satanlardan olmasın.Yetim hakkı yiyenlerden hesap sorsun. Teröristlerin ayağına özel mahkeme götürtmesin. Teröristleri kırmızı halılar serdirerek karşılamasın. Müslümanları öldüren ABD conilerinin görevli memuru olmasın.Yakında Pontus TV kurulacakmış, buna karşı çıksın.(Dışişleri bakanımız Yunanlılara söz vermiş.)
    • Timuçin Demir11 Mart 2011 . 10:45

      Ben Bolu'dan CHP'den Tanju Özcan'ın, MHP'den de Murat Yapıcı'nın milletvekili olacaklarına inanıyorum. AKP 3-0 rüyaları görmesin.
    • ahmet demir11 Mart 2011 . 08:29

      bu secimlerde birinci parti mhp inadına murat yapıcı
    • vural kadıoğlu11 Mart 2011 . 00:15

      murat yapıcı olduğu sürece tam desdek akp 3değil 1 millet vekili çıkartır
    • aketenoğlu10 Mart 2011 . 23:59

      fatih metin ,ismail altıntaş ,, ali ercoşkun , akp
      tanju özcan,hakkı fidan,Mehtap Özcan Mısırlıoğlu chp
      murat yapıcı,dolgu dolgu, dolgu dolgu mhp
        buda benim tahminim ..
    • ahmet tahsin10 Mart 2011 . 23:28

      İsmail kardeşime helal olsun!.. Metin bey.. 3-0.. olacak emin olun! 12 Haziranda mor yüzler görmek ancak bizim gibilere nasip olur: )
    • Metin Çelik 10 Mart 2011 . 21:50

      İlk defa iktidar Partisi Milletvekili Adayı olabilecek bir isim Aday Adaylığını açıkladı. Sayın İsmail Altıntaş. Bolu Merkez Ahmetler Köyünden Yaşama atılmış ve başarılı bir insan. Keşge daha önceki Yıllarda Ak Parti Milletvekili olsaydı. Kendisine Başarılar diler. Aday Adaylığı Hayırlı olsun isterim. Ancak Gönlümüz Chp olduğu için kendisini destekleyemeyeceğimiz açıkken, Yine de bir insan olarak. bu güne kadar adaylığını açıklayan iktidar partisi aday adaylarının en başarılı ve kariyerli olanı. umarım I. sıra milletvekili aday adayı olur. Bu vesile ile de Dr. Murat Yapıcının Adaylığını açıklaması ile 3-0 cıların Yüzünü görmek isterdim. ne oldu. Öğrendik ki Ak Parti ve Chp Şokta. Bolu Sonuçları Akp 1, Chp 1, Mhp 1 vekille Mecliste olacaklar
    • eray-oğuzhan10 Mart 2011 . 20:56

      Bolumuzun sizin gibi donanımlı insanlara ihtiyacı var.Allah yolunuzu açık etsin.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak