Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Artisitik Cimnastik semineri başladı

Artisitik Cimnastik semineri başladı
    30 Kasım 2010
    Artisitik Cimnastik semineri başladı

         Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanlığınca planlanan ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü' nün ev sahipliğinde düzenlenen artistikcimnastik antrenör gelişim semineri ve 2. kademe artistik cimnastik antrenör kursu yaklaşık 20 kişinin katılımıyla Bolu Murat Canbaş Cimnastik Salonu'nda başladı.

         Katılımcılar ile bir araya gelen Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat ÇELEN yaptığı konuşmada: katılımcılara hoşgeldin diyerek, cimnastik camiasının büyümeye ihtiyacı olduğunu, bu konuda da antrenörlere büyük sorumluluk düştüğünü belirtti. Konuşmasında cimnastik sporunun tüm sporların temelini oluşturduğuna da değinerek,cimnastik sporu adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten ÇELEN, katılımcılara başarılar diledi.

    • z1 Aralık 2010 . 14:24

      Tüm artistik ve ritmik jimnastikçilere başarılar diliyorum. Bolu bu kadar başarılı olup, ülkemizi temsil etmesi,üstelikte birincilikle dönmesine rağmen bakıyorum küçücük bir köşede yer alıyor. Oysa bir santranç turnuvası sayfalarca yada bir boluspor sayfalarca gazeteci ve spor yöneticilerinden daha duyarlı olmalarını bekliyorum
    • Meryem Vurucu1 Aralık 2010 . 00:48

      Gençlik spor il müdürümüz SUAT ÇELEN ve İzzet Baysal Üniversitesinin değerli öğretim üyelerinin bizler için hazırlamış oldukları artistik cimnastik antrenör gelişim seminerinden kendim adına çok büyük bir keyif aldım, teşekkürü bir borç biliyorum ayrıca İzzet Baysal Karaçayır Eğitim Kampının kapılarını bize açmasına son derece memnun olduğumuzu bilmenizi isterim.Başarılarınızın devamını diler teşekkür ederim, Saygılar.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak