Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Abant-Taşkesti yolu asfalt oluyor

Abant-Taşkesti yolu asfalt oluyor
    1 Kasım 2010
    Abant-Taşkesti yolu asfalt oluyor
          Mudurnu'nun Taşkesti ilçesini Abant'a bağlayan alternatif yola asfalt atılıyor.
    İl Genel Meclis üyeleri Rıdvan Sevinç ve Vedat Özkan, Turizm Bakanlığı'ndan aktarılan 200 bin TL'yi Abant-Taşkesti arasındaki yolun 3'üncü kilometresini sıcak asfalt atarak tamamladıklarını ifade ettiler. Turizm Bakanlığı, İl Özel İdaresi ve Bolu Belediye Başkanlığı işbirliği ile yapılan çalışma bölgede örnek bir çalışma olacak. İl Genel Meclis üyesi Vedat Özkan, Taşkesti-Abant arasında toplam 14 kilometrelik bir yolun bulunduğunu ifade ederek, "Taşkesti İlçesi'nde yaşayan vatandaşlarımız Bolu ilimize alternatif olarak bu yolu yoğun olarak kullanıyorlar. Yolun sürekli stabilize asfalt dökülerek bozulması bizi rahatsız ediyordu. Şimdi ise kalıcı bir çözüm olan sıcak asfalt atarak bu problemi çözeceğiz" dedi.
          Özkan, Bolu İl Genel Meclis toplantısında köy yollarına sıcak asfalt dökülmesi konusunda bir öneri sunduklarını ifade ederek, stabilize asfalt yerine sıcak asfalt dökülerek kalıcı bir yol bırakalım teklifi üzerine örnek çalışmanın Abant-Taşkesti arasındaki ilk 3 kilometrelik yolda başlatıldığını belirtti.
    İl Genel Meclis üyesi Rıdvan Sevinç ise Abant-Taşkesti arasında başlatılan sıcak asfalt çalışmasında 6 metre genişlik ve 10 santimetre kalınlık kullanıldığını belirterek, 2011 yılında çalışmanın devam edeceğinin müjdesini verdi.
    • M.Celık 2 Kasım 2010 . 01:11

      Nihayet. emeği geçenlere Teşekkürler. Bu yol esasında çok güzel ve kullanılması gerekmekte olan bir yol çünkü istanbul istikametinden özellikle Sakaryadan gelenler için Abant vazgeçilmez Bu yolun asfaltlanması geç kalmış bir çalışmadır. hem de çok geç kalmış.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çalışmak, neşeli olmak, çeneyi sıkı tutmak, işte sana başarı.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak