Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Ortalığı sular seller götürdü

Ortalığı sular seller götürdü
    13 Mart 2010
    Ortalığı sular seller götürdüOrtalığı sular seller götürdüOrtalığı sular seller götürdüOrtalığı sular seller götürdüOrtalığı sular seller götürdüOrtalığı sular seller götürdüOrtalığı sular seller götürdüOrtalığı sular seller götürdü

        Su Arıtma Tesisi'nin resmi denemelerinin başladığı dün, Başkan Alaaddin Yılmaz'ın; "Bu konuyla ilgili birçok beyanat verdik. Laf bu konuda yalama oldu. Artık söz de vermiyoruz, su musluktan aktığında konuşacağız" sözündeki endişesi, yine gerçek oldu. Hatta Su Arıtma Tesisi'nden su verilince, basıncı kaldıramayan yerden ana su borusu patladı, ortalığı seller götürdü. Su hattında meydana gelen bu patlama nedeniyle bugün saat 15'e kadar 14 mahalleye su verilemiyor.  

        Su Arıtma Tesisi'nin su denemelerinin resmi olarak başlatıldığı 12 Mart Cuma günü, hat yine su koyverdi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da bu konudaki endişelerini hafta içinde dile getirerek, "...Eğer tekrar su koyuvermezse bir ay içerisinde yetkililer Bolu'nun su alacağını ifade ediyorlar. Bizimde artık bu konuda Bolulular gibi güvenimiz kalmadı, bekliyoruz" şeklinde konuşmuştu.  

        Dün gündüz saatlerinde patlayan hat, tamir edilip onarıldıktan sonra gece saaatlerinde aynı yerden yine patladı. İzzet Baysal Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi'nin birleştiği çatalda patlayan ana boru içme su hattı, cadde ve sokakları sular altında bıraktı. Araç sürücüleri ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. İzzet Baysal Caddesi'nden Cumhuriyet Caddesi'ne ayrılan yolun kenarında su hattında meydana gelen patlama nedeniyle, Cumhuriyet Caddesi'nin bir kısmı ile Eflatun Sokak sular altında kaldı. Bir anda Venedik sokaklarına dönen bölgede caddede ve kaldırımlarda ilerleyen yayalar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Vatandaşların bir kısmı tahta koyarak, bir kısmı da atlayarak suyun üzerinden geçmeye çalıştı. Bir süre akan su belediye ekiplerinin müdahalesiyle kesildi. Belediye yetkilileri, patlamadan sonra yapılan çalışma dolaysıyla D-100 karayolunun güneyine bugün saat 15.00'e kadar su verilemeyeceğini kaydetti.

    • SERDAR13 Mart 2010 . 13:17

      Nedir bu olanlar anlamak mümkün değil...
      Allahtan başkanımız sık sık yurt dışına gidiyor da orada belediyecilik nasıl yapılıyor yerinde görüyor.
      Birde uygulayabilse...
      İki gündür çektiğimiz sıkıntı bize yeter.
      Çocukları ellerini yüzlerini yıkayamadan okula gönderdik.
      Hanımlar biriken çamaşırlara bakar.
      Haftasonu yaşanan bu rezalet "işbilmez"likten başka birşey değil, değil mi başkan.
      Su arıza kesintinin sebebi;"işbilmez" doğalgazcılar diyor. Bu "işbilmezler" kimin namına iş yaptı sayın başkan..
    • Abdurrahman13 Mart 2010 . 11:54

      Bolu için önemli olan haber bir gün önce olmasına rağmen sitenizde ancak ertesi gün öğleye doğru servis ediliyor. Ama zannedersem Bolu´nun en iyisisiniz. Çünkü Belediyenin sitesi de dahil diğer Bolu haber sitelerinin hiç birinde olayla ilgili bir tek satır yok.
    • bolubeyi13 Mart 2010 . 11:24

      İŞİ BİLMEYEN ADAMLARA İŞ YAPTIRIRSAN, HER İŞİ EHLİNE VERMESSEN OLACAĞI BU. DEMİRCİYİ SUCU, SUCUYU ZABITA YAPARSAN BÖYLE DAHA ÇOOOKK SULAR AKAR.AAAAHHH GÜZEL MEMLEKETİM NE BU ÇEKTİĞİN SENİN...KIZILCIK TARHANASIYLA , KABAKLI GÖZLEMEYLE UĞRAŞAN BAŞKAN İSTEMİYORUZ.KENDİ ASLİ GÖREVLERİYLE İLGİLENEN BİR BAŞKAN İSTİYORUZ. DÖN ARTIK GÖREVİNİN BAŞINA ALAATTİN BAŞKAN DÖNNN ÇOK ÖZLEDİK SENİ.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak