Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Şoförle muavinin marifeti!

Şoförle muavinin marifeti!
    23 Mayıs 2005

    Bolu Belediyesi tarafından yapılan ihale sonucu Özel Halk Otobüsleri, Bolu Belediyesi'ne ait otobüs hatlarında seferlere başlamıştı. Geçtiğimiz hafta İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi önünde meydana gelen olayda, Özel Halk Otobüsü'nün şoförü ve muavini, tartıştıkları müşterilerini döverek hastanelik etti.

    Kavganın neden çıktığı bilinmezken, otobüs müşterisi O.N.D., şoför M.F. ve biletçi İ.C. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışma kavgaya dönüşünce, M.F. ve İ.C., müşteri O.N.D.'yi dövdü. İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan O.N.D.'ye yapılan ilk müdahale sonrası, iş gücüne mani bir halinin olmadığı belirtildi.

    • hamdi birgören19 Mayıs 2013 . 12:20

      Üstadım ağzına, kalemine sağlık.
    • Lütfi ÖZDEMİR13 Mayıs 2013 . 11:36

      Nevzat amca sağol varol selam ve saygılarla..
    • Lütfiye Coşar12 Mayıs 2013 . 21:47

      Çok güzel.Benim de kendimden  hayat bulduğum,1990 yılında vefat eden annemden çok şey hatırladığım bir yazı.Bizde küçükken ve gençlikte bir gün öncesinden heyecanla kirazlarımızı eriklerimizi,bahçemizdeki az az sebzeleri  toplayıp anneme hazırlar,pzt ve cuma günleri olan Devrek (Zonguldak ilçesi)pazarına yollardık.Bazen ben de giderdim.Büyük heyecanla satar ,anneciğim bu üretiminden ve cep harçlığı dediği kazanımından mutlu olurdu. Bingöl'de çalışırken ailemizi yıkan üzücü haberi aldım.Annem bahçemizdeki incir ağacının 2mt yük.deki dalından düşmüş ve omiriliği zedelenerek kısmi felç olmuştu.Babam ve bizler güzel annemin yaşamını en yi şekilde devamı için çabaladık.Anneciğim 1990 da vefat etti.Bu gün dualarıyla korunduğumu düşünürüm hep.
    • Ayhan CAN12 Mayıs 2013 . 19:00

      Çok güzel bir yazı... Kollege, hatıralarının bütünüyle ilgili bir kitap çıkarırsan müthiş bir eser olabilir...
    • Necdet ÖZDEMİR.12 Mayıs 2013 . 14:48

      Sevgili kadeşim yine döktürmüssün,çocuklugum,otaokul talebeligim zamanımı çanlandırdım.Eskileri hatırlattın çok sağol,Anneminde anneler gününü kutlar sağlıklı uzun ömürler dilerim.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatan da, köleliğe, yoksulluğa düşüren de eğitimdir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak