Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

St. Art Bolu'da yeni bir marka

St. Art Bolu'da yeni bir marka
    15 Ağustos 2005

    Merhum Nihat Beceren'in kurucusu olduğu, Bolu'da 45 yıldan bu yana inşaat sektöründe elektrik tesisatçılığı ve ekipmanları alanında faaliyet gösteren, Nitasu Elektrik Firması, mobilya sektöründe de iddialı olmak amacıyla bir marka ile yola çıktı.

    St. Art markası ile modüler mobilya üretimine başladıklarını ifade eden Tahir ve Suat Beceren kardeşler, 'Babamızın kurduğu Nitasu Elektrik Firması ile uzun yıllardan beri Bolu halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. İnşaat sektöründe müşterilerimize daha komple hizmet sunmak amacıyla modüler mobilya üretimine de girdik. Yani kabası bitmiş inşaat safhasından, anahtar teslimine kadar gerekli bütün üretim ve işçiliklerde inşaat sahibine komple bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bilindiği gibi inşaat sahipleri ince işçilikler diye tabir edilen bu safhada; elektrikçi, mobilyacı, kalorifer tesisatları gibi çok fazla ustayla muhatap olmak zorunda kalmaktadır. Çoğu kez bir ustanın yaptığını, daha sonraki aşamalarda diğer bir usta tahrip etmekte ve yapılmış bitmiş bir işte tekrar tekrar masraflar çıkmaktadır. Biz inşaat sektöründe kaba inşaattan sonraki ince safhalarda inşaat sahibinin bu üzüntülerini ortadan kaldırmak ve komple bir hizmet sunmak amacıyla St. Art markasıyla modüler mobilya üretimine de başladık' dedi.

    • Lütfi Erkan Gökce7 Ekim 2015 . 15:51

      Soruyu çok beğendim "   Bazen aklıma gelmiyor değil doğrusu, acaba bizim gibi ülkeler ''Avrupa'lılar daha rahat ve ucuz tatil yapsın'' diye mi ekonomik olarak düze çıkamıyor?"

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak