Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Başkan Yılmaz'dan yılbaşı çıkartması

Başkan Yılmaz'dan yılbaşı çıkartması
    2 Ocak 2006
    Başkan Yılmaz'dan yılbaşı çıkartmasıBaşkan Yılmaz'dan yılbaşı çıkartmasıBaşkan Yılmaz'dan yılbaşı çıkartması

    Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yıl başı akşamı işleri gereği yılbaşı akşamını çalışmak zorunda kalanları unutmadı. Başkan Yılmaz yılbaşı akşamı emniyet mensupları, hastane görevlileri ve belediye personelini ziyaret etti.

    Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Orhan Bozgeyik ve Sosyal İşler Müdürü Hayrettin Akcan, yeni yılı işlerinin başında karşılayanları yalnız bırakmadılar.

    Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet ilk olarak İzzet Baysal Polis Merkezi'ne gitti. Polis Merkezi Amiri Başkomiser Salih Davarcı'nın, eşinin rahatsızlığı nedeniyle izinde olduğunu öğrenince cep telefonu ile Başkomiser Davarcı'yı arayarak, eşine acil şifalar dileğinde bulundu ve yeni yılını kutladı. Ardından görevli polis memurlarının da yeni yıllarını kutlayan Başkan Yılmaz, herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması ve yılbaşı gecesini Bolu halkının huzurlu bir şekilde geçirmesi için görev başında bekleyen polis memurlarına Bolu halkı adına teşekkür etti. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu halkının 2006 yılını karşıladığı bu gecede umarım olumsuz bir durum yaşanmaz ve sizlere de iş düşmez. Herkesin eğlendiği bir akşamda Bolu halkının huzur ve güvenliği için nöbet tutan siz emniyet mensuplarına şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

    Köroğlu Devlet Hastanesi ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi Acil Servislerine de ziyarette bulunan Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, burada nöbette bulunan sağlık personeli ve hastane personelinin de yeni yıllarını kutlarken, hastanede bulunan hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

    Gecenin ilerleyen saatlerinde de görevi başında bulunan Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü'ne ziyarette bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, burada da tek tek personelinin yeni yılını kutladı.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak