Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Çavuşoğulları tutuksuz yargılanacak

    26 Haziran 2006

    4 ay önce Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Semercioğlu'nun talimatıyla gerçekleştirilen operasyon sonrası, tutuklanarak cezaevine konulan Çavuşoğlu Kardeşler, son çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

    Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Semercioğlu tarafından yürütülen soruşturma sonrası gerçekleştirilen operasyonun ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Çavuşoğlu kardeşler tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldılar. İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma işbirliği ile gerçekleştirilen operasyonlar sonrası, Hüseyin, Cengiz ve Soner Çavuşoğlu ile beraberindekiler ?çete' suçlamasıyla hakim karşısına çıkartılmışlardı. Kamuoyu tarafından gerçekleştirilen operasyonun detayları öğrenilemezken, Çavuşoğlu kardeşler, 4 aydır cezaevinde bulunuyorlardı.

    Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara 11'inci Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Çavuşoğlu kardeşler yeniden hakim karşısına çıktılar. Yapılan duruşma sonrası, mahkeme hakimi yaklaşık 4 aydır tutuklu yargılanan Hüseyin, Cengiz ve Soner Çavuşoğlu kardeşlerin kefaletsiz tahliye edilmelerine karar verdi. Çavuşoğlu kardeşler, mahkeme sonuçlanıncaya kadar tutuksuz olarak yargılanmaya devam edilecekler.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak