Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

50 bin metrekare çim ekildi

50 bin metrekare çim ekildi
    26 Haziran 2006
    50 bin metrekare çim ekildi

    Bolu Belediyesi, müteahhit firmanın da desteğinin alınarak yapılan çalışmalar sonrası, toplam 50 bin metrekarelik alanda çim ekimi ve tesviyesi yapılırken, D?100 Karayolu'nda bulunan 4 adet göbeğin de çiçeklendirme ve düzenleme çalışmaları bitirildi.

    Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Müdürlük, ilk olarak D?100 Karayolu'nda çim ekimi ve tesviyesini gerçekleştirdi. Müteahhit firmanın da desteğinin alınarak yapılan çalışmalar sonrası, toplam 50 bin metrekarelik alanda çim ekimi ve tesviyesi yapılırken, D-100 Karayolu'nda bulunan 4 adet göbeğin de çiçeklendirme ve düzenleme çalışmaları bitirildi.

    D?100 Karayolu Bolu Şehir İçi Geçişi Ağaçlandırma ve Peyzaj Projesi kapsamında bu yıl yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; "Geçtiğimiz yıl D?100 Karayolu'nda otomatik sulama ve ağaçlandırma çalışmalarını tamamladığımız için, bu yıl peyzaj çalışmalarına ağırlık verdik. Müteahhit firmanın da yardımıyla 20 günde tamamlanan toplam 50 bin metrekarelik alandaki çim ekme ve tesviye işinin ardından, ilave bitki ve güller dikildi. D?100 üzerinde bulunan 4 adet göbeğin de çiçeklendirilmesi yapıldı. Şu anda yan refüjlerin bordür tamiri ve çim tamamlama işlemi yapılıyor. Ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarımız, Bolu'nun etrafı gibi içi de yeşil olana kadar devam edecektir" dedi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Biz dünya medeniyeti ailesi içinde bulunuyoruz. Medeniyetin bütün icaplarını tatbik edeceğiz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak