Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Alpağut yolu asfaltlandı

Alpağut yolu asfaltlandı
    21 Ağustos 2006
    Alpağut yolu asfaltlandı

    Bolu Belediyesi tarafından başlatılan Güney Çevre Yolu ile Kuzey Çevre Yolu'nun birleşmesinde önemli bir düğüm noktası oluşturarak genişleyen Alpağut Köy yolu asfaltlandı. Yapılan asfaltlama vatandaşların uzun süredir çektikleri toz sıkıntısını da sona erdirdi.

    Bolu Belediyesi tarafından iki yıldır yoğun bir şekilde devam eden imar çalışmaları kapsamında yürütülen Çevre Yolu Projesinde; Güney Çevre Yolu'nda sona yaklaşılırken, Kuzey Çevre Yolu içinde de üzerinde ilk çalışma yapılan Alpağut Köyü yolu, tamamlanan ilk yollardan birisi oldu. Kuzey ve Güney Çevre Yolları'nın ring bağlantısında önemli bir yer tutan ve konum itibariyle düğüm noktası özelliği taşıyan Alpağut Köy yolunun asfaltı KÖYDES Projesi kapsamında yapılırken, hafta sonu başlayan köy yolundaki asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Dar olan, tek aracın bile bazı bölgelerde geçmekte zorlandığı, hatırlanacağı üzere bu yılın başında Bolu Belediyesi tarafından vatandaşların da desteğiyle genişletme çalışması yapılan yol, 6 metre genişliğinden 15?20 metre genişliğine kavuşturuldu. Yol genişletme çalışması ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, KÖYDES Projesi kapsamında hafta sonu başlanılan asfaltlama çalışması da tamamlandı.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak