Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Ada yöneticileri Bayındırlık'ı icraya verdi!

    21 Ağustos 2006

    Umutkent ve Yaşamkent Mahalleleri'nde çeşitli nedenlerden dolayı hak sahiplikleri iptal edildiği için Bayındırlık İl Müdürlüğü tarafından geri alınan konutların bir kısmı yüzünden, müdürlük icraya verildi. Yakıt paralarını Bayındırlık İl Müdürlüğü'nden alamayan ada yöneticilerinin, müdürlükten yakıt paralarını tahsil edebilmek için icraya başvurdukları belirtiliyor.

    Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından yapım çalışmaları tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen afet konutlarından yaklaşık 40 tanesi, hak sahibi olduklarını iddia ederek konutları teslim alan vatandaşların hak sahipliği şartlarını taşımamaları nedeniyle ellerinden alınmıştı. Bayındırlık İl Müdürlüğü tarafından teslim alınan konutlar ise şu anda boş bulunuyor.

    Hak sahipliği iptal edilen bir kısım vatandaşın mahkemeye başvurması nedeniyle, boşta kalan konutların nasıl değerlendirileceği bilinmezken, boş bulunan konutların yakıt bedelleri sorun oldu. Bayındırlık İl Müdürlüğü tarafından konutların yakıt bedellerinin ada yöneticilerine verilmemesi, bazı ada yöneticilerinin icraya başvurmasına neden oldu.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak