Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

EMİTT'de yerimizi aldık

    19 Şubat 2007

    EMİTT 2007 Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı, TUYAP Beylikdüzü fuar alanında Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, çeşitli ülke Bakanları ve fuarda yer alan illerin Valilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

    Turizmde hak ettiği yeri alabilmek için bir süredir faaliyetlerini artıran Bolu, EMİTT 2007 Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda da yerini aldı. Fuarın açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, turizm yatırımcıları ve turizmcilerle hep içi içe olduklarını belirtti. Yapılan açılış konuşmalarının ardından Bakan Koç ve beraberindekiler fuarda yer alan firmaları tek tek gezdiler.

    Bolu Valiliği, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı ve Bolu Kalkınma Vakfı koordinatörlüğünde EMİTT 2007 Fuarına katılan ilimiz ise 154 metrekarelik alanda standını açtı. Fuarın açılış gününde Vali Ali Serindağ ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da ilimiz standını yalnız bırakmadı.

    EMİTT 2007 fuarına ilimizden Bolu Belediyesi, Bol-Öztur A.Ş., Koru Otel, Esentepe Otel, Sünnet Gölü Doğal Yaşam Otel, Mudurnu S.Ü Kültür Tanıtma Vakfı, Köroğlu Otel, Bolca Hindi, Bolçi Çikolata, Mudurnu Arbil Helvacılık, Er Piliç, Bol Pat A.Ş, Gökdemir Köy Ürünleri Pazarlama, Akmina, Filiz Gıda, Doğanay Kütük Evleri, Bey Piliç, Seben Süt Ürünleri, Arçelik A.Ş, Seben Tarımsal kalkınma Kooperatifi, Göynüklü Kaşıkçı Ustası ve Bolu Sportif Havacılık Doğa Sporları Derneği katıldı.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak