BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Silahlı saldırıya uğrayan 2 genç yaralandı

Silahlı saldırıya uğrayan 2 genç yaralandı
    2 Mayıs 2026

    Silahlı saldırıya uğrayan 2 genç yaralandı Bolu’da kimliği belirsiz ...

           Silahlı saldırıya uğrayan 2 genç yaralandı      

           Bolu’da kimliği belirsiz kişiler tarafından konuşmak için çağrıldıkları sokakta silahlı saldırıya uğrayan 2 genç yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan 3 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

          Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.K. (22) ve Ç.G. (27), henüz bilinmeyen bir nedenle kimliği öğrenilemeyen bir kişi tarafından konuşmak üzere cadde üzerine çağrıldı. Buluşma noktasına gelen araçtan inen şüpheli şahıs, hiç vakit kaybetmeden F.K. ve Ç.G.’nin ayaklarına doğru ateş açtı. Meydana gelen silahlı saldırı sonucu F.K. ve Ç.G. kurşunların hedefi olarak yaralandı. Saldırıyı yapan şahıs ve olay sırasında yanında bulunan kimliği belirsiz toplam 3 kişi, geldikleri araçla olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

           Kimliği belirsiz 3 kişi kaçtı

           Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslarla İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye sevk edilen yaralılardan 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Bölgeyi güvenlik şeridine alan polis ekiplerinin ardından, olay yeri inceleme ekipleri cadde üzerinde delil ve boş kovan çalışması yaptı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan 3 şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı arama çalışması başlattı.

    • ÖZ BOLU'LU2 Mayıs 2026 . 10:52

      BU TİP KİŞİLER SUÇU İSPATLANDIĞINDA ÖLÜNCEYE KADAR HAPİSTE YATARSA SUÇ ORANI BİTER.ANCA PSİKOLOJİSİ BOZUK VEYA İNTİHAR DETMEK İSTİYENLER BU TİP SUÇLARI İŞLERLER..
    • Bahri SEZER 2 Mayıs 2026 . 07:50

      Bunların aralarında önceden bir anlaşmazlık oldugu kesin. Önemli olan Herkesin cebinde, belinde Silah. Bu silahı kim satıyor???? Ülkede psikolojık patlama var. Anti depresan ve uyusturucu satısı ve kullanımı cok yüksek. Insanlar mutsuz ve ekonomik olarak zordalar. Genclerde zorda, asgari ücretlide, emeklide halk zorda herkes burnundan soluyor. Bir kesim varki!!!! Bu kesim 100/20 lik bir kesim Aşırı zenginleşiyor, Asırı para harcıyorlar tüm Restaurantları, cafeleri dolduran, lüx arabala, lüx villalar, ceblerinde para. Adaletsiz bir düzen. Bir tarafta köpeğine , kedisine biftek yediren bir kesim birtarafta cocuguna yarım kilo et alamamayan bir kesim. Milli gelirin adaletsiz dagılımı, rüsvet carkı , Rant, uyusturucu,ve antı depresan kullanımı.Insanlar mutlu değil, insanlar borclu, ınsanlar istediği gıdaya ulaşamıyor. Iste size Yeni TÜRKİYE biz eskisinde daha mutluyduk,

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi