BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Köroğlu Kooperatifinde jandarma incelemesi

Köroğlu Kooperatifinde jandarma incelemesi
    28 Nisan 2026

    Köroğlu Kooperatifinde jandarma incelemesi Bolu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ...

           Köroğlu Kooperatifinde jandarma incelemesi
           Bolu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren S.S. Köroğlu Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi'nde jandarma ekipleri tarafından cuma gününden bu yana evrak incelemesi yapıldığı öğrenildi.


            Daha önce belediyeye yönelik gerçekleştirilen 4. dalga operasyonun ardından yaşanan bu hareketlilik, "5. dalga operasyonun sinyali" olarak yorumlandı.

             Edinilen bilgiye göre, il Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bolu Belediyesi'nin iştiraklerinden olan S.S. Köroğlu Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi'ne giderek geniş çaplı bir inceleme başlattı. Cuma günü başladığı belirtilen çalışmalar kapsamında jandarma ekiplerinin, kooperatife ait çok sayıda ticari belge, defter ve idari evrakı toplayarak detaylı bir şekilde mercek altına aldığı kaydedildi.

            Geçtiğimiz süreçte Bolu Belediyesi'ne yönelik peş peşe gerçekleştirilen ve kamuoyunda geniş yankı uyandıran soruşturmalar kapsamında 4. dalga operasyon yapılmıştı. Jandarma ekiplerinin, belediye bünyesindeki kooperatifte yürüttüğü evrak toplama mesaisi, akıllara "Belediyeye yönelik 5. dalga operasyonunun düğmesine mi basıldı?" sorusunu getirdi.
              Konuyla ilgili resmi makamlardan henüz kapsamlı bir açıklama yapılmazken, el konulan evraklar üzerindeki incelemelerin titizlikle sürdüğü ve elde edilecek bulgular ışığında soruşturmanın genişleyebileceği iddia ediliyor.

    • Kurt28 Nisan 2026 . 19:38

      Tanju neyapsın toplumun100 de 90nı bozuk kuranın Türkçesini bilmiyorlar gelenekleri din zannediyorlar osman şeytanı sokmuş turklere
    • Bolu sevdalısı 28 Nisan 2026 . 16:33

      Koparatifin baş soyguncuları Bahadır Acar ve Fatih Demiral dır .Nasıl soygun yaptıkları çevresindeki insanlara çalişanlara soruşturun mal varlıkları araştırılsın hakkımızı helal etmiyoruz .
    • yaktı milletin başını28 Nisan 2026 . 14:38

      Bu tanju var yaaa.. kaç kişinin başını yaktı. hele o özgür yıldız, cevat çatladı, perde arkasındaki tilki rasim... aldığınız ahhlar öyle bir çıkacak ki... tüm bolu şahit olacak.. halen başta bahadır ve bu yazdığım isimleri almayan jandarma ne yapıo merak ediyorum...
    • Yorumsuz 28 Nisan 2026 . 12:57

      Nedir bu kininiz. Akp dönemini unuttunuz. Seçim olsun yine başkan kazanır. Boncuk bulmuş gibi s...
    • Mantar Adam28 Nisan 2026 . 12:16

      Zaten adından tezgah olduğu belliydi. Bu durumun tek sorumlusu Tanju Özcan dır. Onun akıl hocalarıdır. CHP Genel Merkezi'nin basiretsiz yöneticilerdir.
    • Mustafa Boz 28 Nisan 2026 . 11:44

      Kooperatif demirbaşlarının olmadığı söyleniyor,eğer bu haberler doğru ise ,bu iş Özgür Yıldızı, Bahadırı,en son kooperatif başkanı kim olduysa onları yakar,devlet malını yok etmek,satmak kaybetmek ciddi iddialar bunlar
    • Metin Çelik28 Nisan 2026 . 11:09

      Asıl Tutuklanması gereken, Yargılanması gereken. İnsanlar Bu pislikler olurken, Onları görmezden gelen duymayan, İhbar ve Şikayetlere duyarsız kalan ülkenin kamu idarecileri. Vali bu işin neresinde. Belediyeler İçişleri bakanlığına bağlı teşkilatlar değil mi. Bunlar olurken Valiliğe hiç mi başvuru olmamış. Peki Her Yıl düzenli olarak gelen Sayıştaycılar Hatta İhbar ve Şikayet Konuları için inceleme Yapan MÜFETTİŞLER Yani eski valiler. Asıl yargılanması gerekenler Onlardır. Başta Bolu Belediye çalışanları ve O şirket Ya da Koperatiflerde mağdur olmuş bas bas bağıran Yakınan Mağdurlar ve Belediye çalışanları bu sayfalarda defalarca yazdılar. Meclis Üyesi İLKAY BAYRAK Açıklamalarda bulundu Ne oldu. Yani Asıl kanı bozukluk bunları görmeyen duymayan ses çıkarmayan Ahlaksızlardı Asıl Yargılanması ve tutuklanması gereken İşin En sorumluları Yalnızca Bolu Belediyesinde mi hangi parti olursa olsun. hangi kamu idaresi olursa olsun Kurumlar Çıkar Amaçlı Örgüt gibi çalışmakta. İktidar bunun neresinde Tabii ki Tam ortasında, Ayrıca Yakın bir zamanda göreceksiniz CHP li Belediyelere olan Soruşturmalar Ne kadar AKP li belediye var hepsine Sirayet edecek İktidar İyi Polis Rolü Yapması için AKP Li belediyelere de Operasyonlar düzenleyecek ve böylece Halkın Güvenini bir kez daha Kazanmış olacak. Tabii Benim gibi düşünen bu kirli insanlara hangi parti olursa olsun Asla Oy vermez Destek olmaz Ama onlar Buluyorlar işte Ne diyelim İdam çıkarılmalı ve Bu ahlaksızlar İDAM EDİLMELİDİR
    • Astalavista28 Nisan 2026 . 10:48

      Nikah salonu yanındaki yeri Tanju ulufevolarak verdi çakal hiçbir şey yapmadan meyhaneyi bsşkasına devrettiç temiz bir milyon
    • devam tam destek28 Nisan 2026 . 08:37

      Nilüfer park dahil tüm sosyal tesisler incelensin. Özel kalem müdürü şemsiyesi altonda korunmya çalışan Özgür isimli şahsın ilgilendiği tüm iş ve işletmeler incelensin.
    • Kirli !28 Nisan 2026 . 08:23

      arkadaş sanki sadece buradaki siyasiler yiyor, hepsi aynı yolun yolcusu. Bütün beyinler kirli.
    • analiz28 Nisan 2026 . 08:02

      Yiyin efendiler yiyin aksırıncaya tıskırıncaya kadar.
    • bolulu28 Nisan 2026 . 07:58

      en başta Bahadır ve Cevat hazretleri sonra Özgür ve Bayram adrese teslim bina yapımları, hammadde alımları Özgür ün sorgusuz sualsiz Konserve Fabrikasının makinalarını techizatlarını satması. Yine milyonlarca liraya yapılan Kıbrıscık Kompost Fabrikası ve 36 tane kurulan kilimalı kameralı süper Mantar Çadırları ve bunları çok komik rakama ve üstüne üstlük elektrik-su paralarının 2 yıldır Belediyeden ödenmesi. İşçilerin maaş ve tazminatlarının verilmemesi. Üreticilere ödenmesi gereken hak edişler. Vergi SGK Borçlarının Belediye yani biz halkın tarafından meclis kararıyla kredi çekilip ödenmesi. Şimdi de Bahadırın güdümünde özel bir şirkete kiralayıp şirketin süper karlarla aynı adamlar üstünden rant elde etmesi. Rant ve yıkım çok büyük arkadaşlar. Burada gidecek ve hesap vermesi gerekenler Bahadır-Cevat-Özgür-Bayram ve tabiki bunlara göz yuman Tutuklu Başkan Tanju... Ali Sarıyıldız bu işin neresinde onu bilmiyoruz. Devlet unutmaz ve Çaldıklarınızda, yediklerinizde boğulacak bu insanlar.
    • Aladağ28 Nisan 2026 . 07:51

      Belediyenin ne işi olur mantarla , konserveyle. Senin işin Belediyecilik yapmak. Pazar günü orman parkında oturacak yer yoktu. Hani nerde baska büyük park boluda. Şehir 20 yılda nerdeyse üç kat büyüdü ama yok işte. Büyük koltuklarda küçük adamlar oturunca böyle oluyor
    • Tanju Defol 28 Nisan 2026 . 07:08

      Tanju özcan tek başına Boluyu batırdı. Bu soygunun tek sorumlusu Tanjudur. Boluluların parasını kendi eşine dostuna yandaşına dağıttı. CHP il teşkilatı ve Tanju Özcan el ele verip Boludan çıkıp defolup gitsinler.
    • Tansel28 Nisan 2026 . 01:32

      Çadırların kiralanması hammadde alımı bireysel icra borçlarının kısa sürede kapatılmasındaki kaynakların hepsi araştırılmalı ayrıca kiralanan satış işyerlerinin akıbetleri hepsi

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi