BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Vefat edenler (6 Şubat Cuma)

Vefat edenler (6 Şubat Cuma)
    6 Şubat 2026

          1- Akpınar Mahallesi halkından, Merhum Ali ve Emine YILDIRIM’ın oğlu, Kadriye AKMAN YILDIRIM’ın eşi, Tolga ve Tuğba YILDIRIM’ın babaları, Cengiz, Cafer ve Fikret YILDIRIM’ın abisi; Selim YILDIRIM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Balcı Camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Çıkınlar (Balcı Yanı) Mezarlığına defnedilecektir.

          2- İbrahim TOKGÖZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Mudurnu Uzunçam Köy Mezarlığına defnedilecektir.

          3- Yusuf NAMDAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından Ilıcakınık Köy Mezarlığına defnedilecektir.

           4- Mürvet ÖZMEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Yeniköy Köy Mezarlığına defnedilecektir.

           5- Ahmet YILDIZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Manisa Akhisar İlçe Mezarlığına defnedilecektir.

           6- Gerede İlçemiz Sapanlıurgancılar Köyü'nden; İsmail ve Yasemin Yüksel'in kızları, Yusuf Yüksel'in yeğeni; Fatma Nur YÜKSEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi cuma namazına müteakip Sapanlıurgancılar Köyü'nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

           7- Gerede İlçemiz Tatlar Köyü'nden; merhum Durmuş Ali Bektaş'ın eşi, Osman Bektaş ve Gülbahar Yılmazer'in anneleri, Nihat Bektaş'ın babaannesi, Ali Yılmazer'in kayınvalidesi, Ali Osman Yılmazer'in anneannesi; Hanife BEKTAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi cuma namazına müteakip Tatlar Köyü'nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

          8- Gerede İlçemiz sakinlerinden; merhum Turgut Gümüş'ün annesi; Meliha GÜMÜŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi Cuma namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak