BolununSesi, sadece Bolu'dan haberler verir

Belediye personeli 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti

Belediye personeli 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti
    15 Ocak 2026

    Belediye personeli 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti Bolu'da, oturduğu ...

         Belediye personeli 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti
         Bolu'da, oturduğu apartmanın 5. katından düşen Bolu Belediyesi sağlık personeli Tahsin Çiftçi (30), hayatını kaybetti. Çiftçi’nin cenazesi otopsi için İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

          Olay, akşam saatlerinde Çıkınlar Mahallesi'ndeki Köroğlu Siteleri'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bolu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Tahsin Çiftçi (30), henüz bilinmeyen bir nedenle yaşadığı apartmanın 5. katından beton zemine düştü.

          Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Çiftçi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çiftçi, hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

          Genç sağlıkçının cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için aynı hastanenin morgunda otopsiye alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

         Cenaze ilanı:

         Aşağısoku Mahallesi halkından, Saim ve Aysel ÇİFTÇİ’nin oğlu, Büşra ve Emre UZUN’un kardeşi, Cansu ÇİFTÇİ’nin eşi, Bolu Belediyesi Sağlık İşleri Personellerinden; Tahsin ÇİFTÇİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi bugün Hacı Nakkaş Camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Aşağısoku Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

    • Batık Esnaf16 Ocak 2026 . 00:57

      Allah rahmet eylesin gencecik çocukmuş çok üzücü. Allah ailesine sabır versin.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak