BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Vefat edenler (11 Ocak Cumartesi)

Vefat edenler (11 Ocak Cumartesi)
    11 Ocak 2025

          1- Zahmanlar Köyü halkından, Almanya’da yaşayan Hacer AYDOĞAN’ın eşi, Nihal AYDOĞAN NAMLI’nın babası, Fatih NAMLI’nın kayınbabası, Nejdet, Sefer ve Bayram AYDOĞAN’ın ağabeyleri; Hüseyin AYDOĞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Zahmanlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

          2- Merkeşler Köyü halkından, Durmuş GÜNIŞIK’ın eşi, Sıdıka USTA’nın annesi; Fatma GÜNIŞIK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Merkeşler Köyü Merkez Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Merkeşler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

           3- Emekli Din Görevlisi, Ramazan KARAMAN’ın eşi, Yusuf ve Abdurrahman KARAMAN’ın anneleri; Emine KARAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Yuva Köyü Lojmanlar Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Tarakçı Köyü Ferdinler Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

          4- Mengen İlçemizin Çubuk köyü dernek başkanı Nedim Güney’in babası; Şahin GÜNEY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından köyünde aile mezarlığına defnedilecektir.

          5- Mengen İlçemizin Yellice Demirciler köyünden Samatya Hastanesi emekli aşçıbaşısı merhum Halil Kutlu’nun eşi; Emine KUTLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün öğle namazını müteakiben Yellice Demirciler köyü Dereköy mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Dereköy mahallesinde aile mezarlığına defnedilecektir.

           6- Müzeyyen TAŞDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

           Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Dörtdivan Nahçıvan Köyü mezarlığına defnedilecektir.

          7- Nilüfer KOLATAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

         Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Ordu’da defnedilecektir.

           8- Seben İlçemiz Musasofular Köyü halkından, Hakime GEYVELİOĞLU’nun eşi, Dilek KARADERE, Mete GEYVELİOĞLU ve Suna PARLAK’ın babaları; Muhsin GEYVELİOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Seben İlçesi Musasofular Köyü mezarlığına defnedilecektir.

          9- Şükran ATAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Düzce Gölyaka Aksu Köyü mezarlığına defnedilecektir.

          10- Merhum Hasan ve Fatma AKKAYA’nın oğulları, Beratiye AKKAYA’nın eşi, Ufuk ve Şafak AKKAYA’nın babaları, Merhum İrfan AKKAYA’nın kardeşi, Sebahat ORUÇ’un ağabeyi; Durmuş AKKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

           Cenazesi bugün Zübeyde Hanım Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Borazanlar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

            11- Göynük İlçemiz Gürpınar Köyü halkından; Ayşe GÜLEÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

           Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Göynük İlçesi Gürpınar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

          12-Gerede İlçemiz Yunuslar Köyünden; Ayşe Çalışkan’ın eşi, Durmuş Ali, İdris Çalışkan ve Ayten Yılmaz'ın babaları, Hüseyin Yılmaz'ın kayınpederi, Zeliha Çakır'ın kardeşi, Havva Arslan ve Ayşe Döner'in dayıları, Hayrettin Gülen, Adnan Aycan, Yusuf Alaylı ve İbrahim Aydınalp'in bacanakları; Miktat ÇALIŞKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi Saat:12.00'da Yenimahalle Hacı Sadık Cami karşısındaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Yunuslar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

         13-Gerede İlçemiz Akçabey Köyü Köseler Mahallesinden; Merhum Durmuş Ali Aktaş'ın annesi, Akçabey Köyü Muhtarı Hüseyin Altun'un kayınvalidesi; Arife AKTAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi ikindi namazına müteakip Akçabey Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

          14-Gerede İlçemiz Güneydemirciler Köyü Gaziler Mahallesinden; Hacı Yunus Demirses'in eşi, Yusuf ve Kemal Demirses'in anneleri, Muhammed ve Yunus Demirses'in babaanneleri; Hacer DEMİRSES Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

         Cenazesi ikindi namazına müteakip Güneydemirciler Köyü Gaziler Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra Güneydemirciler Köyü Gaziler Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

    • Hakim yılmaz11 Ocak 2025 . 10:12

      Eniştem Durmuş Akkaya vefatını üzüntü ile duydum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatan da, köleliğe, yoksulluğa düşüren de eğitimdir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi