Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

İstifa etti denilen Başkan, 'Ben istifa etmedim' dedi

İstifa etti denilen Başkan, 'Ben istifa etmedim' dedi
    4 Mayıs 2024

    İstifa etti denilen Başkan, 'Ben istifa etmedim' dedi Bolu ...

          İstifa etti denilen Başkan, 'Ben istifa etmedim' dedi
          Bolu Ziraat Odası Başkanı Selim Özer’in istifa ettiği iddialarının gerçeği ortaya çıktı. Oda yönetiminin Selim Özer’den gizli olarak toplanarak karar aldığı ve Özer’e kararı tebliğ etmediği öğrenildi. Başkan Selim Özer, yasal yollardan konunun takipçisi olacağını ifade etti.

           Geçtiğimiz yıl Şubat ayında 4 adayın yarıştığı seçimde Ziraat Odası Başkanı seçilen Selim Özer’in istifa ettiğine yönelik iddialar Bolu’nun gündemine düştü.          Başkan Özer’in istifa ederek yerini Çetin Özkoparan’a bıraktığı şeklinde bazı basın organlarında yer alan haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı.

             Başkan Özer, hiçbir şekilde görevi bırakarak istifa etmediğini açıkladı. Bolu Ziraat Odası yönetiminin Selim Özer’den ayrı olarak, Selim Özer’in onayı olmadan toplandığı ve başkanlıktan düşürmek için karar aldıkları ortaya çıktı. Selim Özer’e kararı tebliğ bile etmeyen yönetim kurulunun usulsüz karar aldığı öğrenildi.

           Başkan Selim Özer, yasal yollardan konunun takipçisi olacağını ifade etti.

    • Aydın'a7 Mayıs 2024 . 07:19

      Genel kurul değil 3-5 kişilik yönetim kurulundan yandaş yöneticiler biraraya gelmiş usulsüz darbe yapmışlar. Başkana haber bilgi vermeden, savunma hakki vermeden oldu bittiye getirmişler. Toplantı usullerine uyulmamış, bütün üyelerin toplantıya davet usullerine uyulmamış. Karar tebliğ edilmemiş. Üstüne üstlük kendi isteğiyle ayrıldı diye yalan açıklama yapıyorlar. Bu karar mahkemede bozulur.
    • İsim (Gerekli)6 Mayıs 2024 . 14:31

      bu odalar varya bu odalar neyse.........................................
    • Aydın 6 Mayıs 2024 . 09:25

      Sonuç olarak istifa etmesede Ziraat odası üyeleri Genel kurulu toplayarak bir başkan seçmişler...İş bilenin kılıç kuaşananın Hayırlısı neyse o olur, İnşallah Bazen koltuğu devretmekde erdemlikdir.
    • Umut5 Mayıs 2024 . 21:01

      Üç beş tane Noluyu ranta çeviren oda başkanı var yıllardır bu başkanlar maaş için protokolde yer almak için bir türşü odaları bırakmıyorlar.Bunların kimler olduğunu bütün Bolu biliyor. Yeter da.Bırakın gençlere artık.Hala fitne fırıldak peşindeler.
    • Çiftçi5 Mayıs 2024 . 13:32

      Demek ki işin içinde rant var ki gizli karar almışlar, göreve gelmek için gayret gösterselerdide başkanlığa alsalardı,siyaset burayada girmiş anlaşıldı, Dönme dolap oyuncuları kolay gelsin beyler
    • Metin İspartalioglu5 Mayıs 2024 . 11:48

      Selim kardesimiz çok büyük hizmetler vermişti Ziraat Odasına.Hizmet aracı almış,Postanenin yanına Carfur'un bulunduğu binayı yapmış,Eski Tekel binasının yanındaki binada ofisler almış,Yine Sultan hamamının alt tarafında satış ofisi kazandirmisti Bolu ciftcisine E bu ülkede hizmet edersen böyle bedel ödersin Selim kardesim.!
    • Garip5 Mayıs 2024 . 11:28

      H.nın ayak oyunları .
    • Yaylacı5 Mayıs 2024 . 08:52

      Ne işe yarar ziraat odaları,20 yildir tarimi bitirdiler,sesleri yok ,birilerinin arka kapisi olmaktan öteye gidemediler
    • Salih Güven 4 Mayıs 2024 . 23:39

      Bu nasi iş yahuu..
    • İbrahim4 Mayıs 2024 . 20:58

      Neler oluyor hayatta,bu nasıl iş resmen darbe yapar gibi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak