Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Belediye başkanına mektup

Belediye başkanına mektup
    5 Nisan 2024

    Belediye başkanına mektup 1. Her panoya kelle resminizi astırmayın. 2.

    Belediye başkanına mektup

    1. Her panoya kelle resminizi astırmayın.

    2. Enkaz devraldım edebiyatı yapmayın.

    3. Yerli makam aracı kullanın.

    4. Gazeteci müsveddelerine para saçmayın.

    5. Pahalı park donatıları almayın. Üç beş oturak ve bol ağaç yeter.

    6. Herkese açık aşevleri olmasın. Beleşçiliği desteklemeyin.

    7. Vara yoğa medyaya çıkmayın.

    8. Pahalı yollar, kaldırımlar yapmayın.

    9. Şehirleri Tayland mekanları gibi aydınlatmayın.

    10. Din istismarı yapmayın. Dindar numaraları artık para etmiyor.

    11. Düğünlerde altın, çelenk saçmayın.

    12. Oktay Sinanoğlu, Aziz Sancar, Recep Yazıcıoğlu, İzzet Baysal gibi kaliteli olun.

    13. Boş yere gazete, dergi, albüm bastırmayın.

    14. Çeşmeden akan su içilebilir olsun.

    15. Kar amacı gütmeyen market açın.

    16. Sınavsız personel almayın.

    17. Makam odanız Japonya'dakiler gibi olsun.

    18. Yalan konuşmayın.

    19. Hayal satmayın.

    20. Her yere kitaplar götürün.

    21. Mezhepçi, tarikatçi olmayın.

    22. Hak etmeyenlere gıda yardımı yapmayın.

    23. Sahte vakıflara, derneklere destek olmayın.

    24. LPG, doğal gaz, elektrik ile çalışan taşıtlarla ulaşıma yönelin.

    25. Depreme hazırlık yapın.

    26. Akraba kayırmayın.

    27. Cinsiyet, ırk, din, dil ayrımı yapmayın.

    28. Zenginleşmeyin.

    Ali Özdemir

    0505 220 83 85

    www.aliozdemir.net

    05.04.2024

    • Aydın 14 Nisan 2024 . 06:53

      Haram yemeyin yedirmeyin.kul hakkına girmeyin.Referansla değil sınavla hak edeni hak ettiği yere işe alın... Fazlasını belediye den ayırın...
    • Cahal (mega, ultra, turbo8 Nisan 2024 . 20:27

      Beyazperde'de Recep İvedik 10'a bekleriz sizi o zaman; Protokol,de! Filmin başlangıç introsunu da size ithaf ederiz. Nası?
    • Refik Altun8 Nisan 2024 . 17:06

      Whoo Ooo.. Burda trafik baya karışık. 10 günlük bayram tatilinden dolayı galiba..
    • Ali Özdemir 8 Nisan 2024 . 16:25

      "Cahal" Mega, ultra, turbo süper zeka ve sıvayıcı bir kişi daha buraya gelmiş. Bu insanlar asla eğitilemez. Yazdıklarında zerre değer olsa üzülmeyeceğim. Elektrik ve gıda israfı. Recep İvedik 10. filmini bu tiplere bakarak çekecek.
    • Gülen Adam 8 Nisan 2024 . 16:14

      Demek sende en zonunda bize katildin CAHAL-Ali Özdemir.. Daha gusel bı nikname bulabirdin aslında da, hadi neyse . Sevgiler..
    • Cahal8 Nisan 2024 . 12:53

      Yine aşağıda bi itiş kakıştır gidiyor. Her zamanki gibi. Don Kişot binmiş Rosinenta (Bolununsesi)'sının üstüne, Sanço Panço'lara; Yirmin yimenmin!.. Allah ne verdiyse! Artık kimse yukarıyı okumuyor zaten. Aha! Huhoop Millet! Ali hoca gene yazmış, şamata var anadınmı! Bu da ihtiyaç demek ki editör göz yumuyor buna. Direklerarası gibi, millet gülsün eğlensin işte. Gazete tıklama alıyorsa içeride ne olduğunun önemi yok! (Aman Hocam, hiç zahmet etme; benden müdür, dekan, rektör, vekil, bakan, büyükelçi vs. hiçbişey olmaz, otuziki yıl milli eğitimde çalışmadım, değil yetmiş kitap, bir sayfa bile eserim yok, diploma zatti nanay, imla mimla da hak getire, üstüne üstlük adımı da yazmadım. Çağınızdan çay sıra gelip yol sıra geçip giden ipsiz nâdanın biri işte. Yine de sana iyi geliyorsa, rahatlamadıysan digerleri gibi beni da şamarlayabilirsin. En azından bi işe yaramış oluruz) Bu gazetede senin gibi biri yok. Ne bu gazetesi! Hiçbi gazetede yok.
    • Gülen Adam 8 Nisan 2024 . 07:13

      Aslında ben yokum, yohuum,yoohuum Ali Özdemir.. Ben senin superegonumm.. İmla bilmeyen superegoonn.. sadece iluzyonuuum.. :)
    • Ali Özdemir 7 Nisan 2024 . 21:27

      "Gülen Adam" + "Okuyucu" Bazı insanlar okuduğunu anlamaz. Cehaletini, eğitimsizliğini sergilemek için didinir durur. Bunlar çok biliyorlarsa köşe yazarı olsunlar. Diplomaları yok. İmla bilmezler. Fikir bilmezler. Bana hakaret eden, aşağılayan gizli kimliklere itiraz etme hakkım var. Cahillere cahil oldukları söylenmez ise bunlar azarlar. Demokrasilerde herkes adıyla yazar. FAŞİST, GERİCİ, YOZ, KORKAK tipler trollük yapar. Bunlar FETÖ eseri cahil tipler. Ülkeyi geri bırakan tayfanın ürünleridir. Yazıları bu klik için yazmıyorum. OKUMALARINI da istemiyorum. Bunlardan tiksindim. TÜRKÇE bilmeyenlerin yorumu yayınlanmamalı. YETER YAHU.
    • Salih Güven 7 Nisan 2024 . 20:33

      .... Olaylar, olaylar, olaylar...
    • Okuyucu7 Nisan 2024 . 17:59

      Ali Özdemir millete laf yetiştirmek için sosyal medya gibi gazetenin okuyucu yorum platformu işgal edilmez.Kendi sosyal medya hesabından cevap ver yada yaz hayret yahu.Ergen misali her yoruma kafa atıyorsunuz
    • Esas Bolulu7 Nisan 2024 . 13:40

      Amaniiinnn, bide Orhan çıkti. Eyyellim işimiz zor bunna ikisi bize hora geçümezle !
    • Gülen Adam 7 Nisan 2024 . 13:19

      Baksanıza, Toplu otekilestirme var burda sayın editör.. sıkıysa tek tek tek gelsinler..
    • ORHAN CENGİZ7 Nisan 2024 . 12:12

      gülen adama;cevap vermeye değmez ama eyyamcı, fikirden düşünceden yoksun kişi olduğunu kısacık da kendini ifade etmiş oluyorsun.Ali bey ,seni yerine oturtarak ifede etmiş.benden tavsiye kitap sayfalarının arasın da sabırla birazcık geziniver
    • Ali Özdemir 7 Nisan 2024 . 11:52

      "Gülen Adam" 6 yazım hatası olan yorumuyla kalitesini, zekasını, kişiliğini, yapısını, algı düzeyini gösteren bu kişi her yazıya yorum(?) yapar. Bu ülkeye zerre katkısı var ise ifade etsin. Kendisinden özür dileyeceğim. Rektör, il müdürü, dekan, vekil, büyükelçi, akil adam olması için çaba göstereceğim. Diplomasızları seven bu kişi mutlaka bulunup taltif edilmeli. Okuduğunu asla anlamaz. İşi yoktur. Mesleği yoktur. Yazık. Bu ülkeyi istila ettiler.
    • Gülen Adam 7 Nisan 2024 . 10:33

      Ohran Cengiz bey, başımızda bı tane Ali Özdemir var zaten.. Bide sen çıkma..
    • Ali Özdemir 7 Nisan 2024 . 10:10

      Sayın Orhan Cengiz, Sadece aşağılayan, hakaret eden, sıvayan, yanlış bilgi ileten, horlayan türlere yanıt yazıyorum. Eğitim bir insanın zihnini, ufkunu, ferasetini ilerletir. Çakma, apartman aralarına açılmış üniversiteler, basit liseler insanı ileri taşımaz. 5 yıl KKTC'de çalıştım. Oradaki üniversitelerin çoğu 0 puan ile öğrenci alır. Bir kaç sene sonra diplomayı verir. Devam eden yoktur. Ders yapan yoktur. Festivalden başka bir şey bilinmez. Ülkemizde de son 40 yılda çakma üniversiteler yüzde 90 oldu. Cahil insanlar dilinden, imlasından, ifadesinden hemen belli olur. Bu ülkeye zerre katkısı olmayan trol kafalara saygı duyamam. Yazılarımı o tayfa için hazırlamıyorum. Okumasınlar. Analizlerini kendi beyinlerinde tutsunlar. Yazılarım 8 mecrada yayınlanıyor. Diğerlerinde hakaret mesajları engellenmekte.
    • Orhan Cengiz7 Nisan 2024 . 09:16

      Ali Bey kardeşim, önerilerin tam isabetli destekliyorum. Diploma insanı hiç bir zaman eğitimli yapmaz! İnsan, araştırır, okur, öğrenir, kelime hazinesi zenginleşir, fikir ve düşünce yelpazesi genişler. Hamlıktan pişmeye olgunlaşmaya doğru yol alır. Fikren ve zikren olgunlaşan fert,insanları vasatlaştırmaya, küçük görmeye hatta hatta düşüncelerin den dolayı rencide de etmeye hiç mi hiç tevessül etmez.
    • Ali Özdemir 6 Nisan 2024 . 20:23

      "Müyesser Mukser" Har yazıma mutlaka sıvama yapan eğitimsiz, diplomasız, mesleksiz, dünyadan bihaber, takma ad kullanan bir canlı aklı sıra aşağılama yapmış. Bu tiplerden din baronu, rektör, vekil, kanaat önderi, akil insan yapılabilir. İyi eğitim alamamış. Kısa sıvamasında 10 yazım kusuru var. Bu tipler ülkenin yarasıdır. Bunlarla baş edilemez. Üretimsiz ve zır cahildirler. KORKAK VE ALÇAK OLURLAR. ** "Sayın CB'nin ".. çoban bile olmaz" ozdeyisi geldi bı an aklıma.. iyiki aza secilmemissiniz Ali Özdemir bey"
    • Müyesser Mukser6 Nisan 2024 . 17:01

      Sayın CB'nin ".. çoban bile olmaz" ozdeyisi geldi bı an aklıma.. iyiki aza secilmemissiniz Ali Özdemir bey
    • Melike6 Nisan 2024 . 14:42

      Sayın Ali Bey gönlünüze kaleminize cok teşekkürler efendim .Hem geçmişe kapak hem de gelecek belediye, ve bütün devlet siyasetcilerinin makamlarına pano yapıp mutlaka asmaları gereken bir yazı olmuş. Sözler verilip yeminler edilip bilinen ama nedense sonra makamin kibrine ve daha çok prestij ,devletin halkın imkanlarini kendileri yakınları tanidiklarina kullanıp daha çok rant elde etmeye kapılıp görmezden gelip unuttukları maddeler.
    • Akil6 Nisan 2024 . 13:38

      29. Ali'yi okumayın.
    • Köroğlu6 Nisan 2024 . 12:29

      Güzel Bolumuzun gelişmesi için, yukarıdaki güzel önerilere, "Belediye otobüslerinin kapasitelerinin büyütülmesi, otobüs güzergahlarının arttırılması, Borazanlar, Kültür, Alpagut vs. mahallelere otobüslerin girmesi, genç ve yaşlılar için dinlenme ve kitap okuma salonlarının açılması, Belediyeye bağlı, konuk evi açılması, her ayın sonunda belediye bütçesi ve ihaleler hakkında bilgi verilmesi, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine sabah kahvaltısı verilmesi, ihtiyacı olan ailelere süt yardımı yapılması, Bolumuza ulaşım için, paralı dolmuş minübüs ve taksi sisteminin getirilmesi, kısaca Bolunun ulaşımda kasaba görünümünde kurtarılması, bütün çalışmaların siyaset üstü Bolu odaklı olması, resmi ve özel kuruluşlarla işbirliği" gibi öneriler ekleyebiliriz.
    • Ali Özdemir 6 Nisan 2024 . 11:59

      Vatandas... Bir cümle doğru yazamayan bir tetikçi taş atmış. Zeka satın alması şart. Mahallemde bir esnaf rica etti. Aza olarak listesine yazdı. Seçimi kazanamadı. Aza olamadım. Bundan bir kaybım yok. Bu şahısta ahlak var mı? Diploması var mı? Bu ülkeye bir katkısı var mı? Rektör olabilir bu tür.
    • Ali Özdemir 6 Nisan 2024 . 11:03

      AYDIN / ENTELEKTÜEL / MÜNEVVER okurlar için birkaç söz... Bir toplumun eğitim düzeni bozuksa orada aklı başında insan sayısı az olur. 1700'lerden beri bilimden koptuk. Arab'ın çöl yaşantısını din sandık. Gerçek İslam ile hiçbir sorunum yok. İslam dini aklı, bilimi, feni, temizliği, öğrenmeyi, okumayı, yardımlaşmayı, üretmeyi, çalışmayı, saygıyı öneriyor. Çevrenize bakın. Gerçek İslam var mı? Şu anki din baronları İslam ahlakına uygun yaşıyor mu? Japonya, Finlandiya, İsveç, Almanya, Fransa gibi ülkelerin temizliğine bakın, bir de buraya bakın. Siyaset yalan dünyası olmuş halde. Siyaset egemenleri sürekli kıvırmıyor mu? Cehaletin yüzde 90 olduğu toplumlarda akıl yoktur. Çomarlık prim yapar. Bunu RECEP İVEDİK filmlerinde ayan beyan görebiliriz. Cahillerden kurtulmamız şu çerçevede olası görünmüyor.
    • Vatandaş6 Nisan 2024 . 10:31

      Hocam aza olabildinizmi ? İhsaniye sizden hizmet bekliyor.
    • Ali Özdemir 6 Nisan 2024 . 09:16

      Öz BOLU.... Sayın Deha, Türkçe bizim gururumuzdur. Ona saygılı olmak zorundayız. Bir insanın kalitesi dilinden saptanabilir. Eğitimi çakma olanlar dilini bilmez. Siz de doğru yazamıyorsunuz. Türkçe öğreniniz ki size güvenelim. Yazının başlığı doğru. Biraz felsefe, edebiyat biliniz. Herhangi bir başkana yazılmıştır. Patavatsız, maganda, çomar, hırsız, tembel, magazinci, hovarda, ukala, megoloman, nepotik, bakımsız, alkolik, kirli, kopyacı, açgözlü, haramzade, yalancı başkanlara herkes yuh demelidir. Finlandiya, Norveç bize örnek olmalı. Merkel gibi olmalı. Hollanda'da bisiklete binmeyen başkan yok. Bizdekiler son modelci...
    • Melike 6 Nisan 2024 . 08:24

      Sayın Ali Bey gönlünüze kaleminize cok teşekkürler efendim .Hem geçmişe kapak hem de gelecek belediye, ve bütün devlet siyasetcilerinin makamlarına pano yapıp mutlaka asmaları gereken bir yazı olmuş. Sözler verilip yeminler edilip bilinen ama nedense sonra makamin kibrine ve daha çok prestij ,devletin halkın bizim imkanlarini kendileri yakınları tanidiklarina kullanıp daha çok rant elde etmeye kapılıp görmezden gelip unuttukları maddeler.
    • Ali Özdemir6 Nisan 2024 . 05:55

      Metin Mert Bey, bu konu burada ifade edilemez. Ne desem saldırı olur. İslam ülkeleri bilimden, patentten, üretimden, eğitimden koptu. Evinizde bir tek Arap malı var mı? Mezhepler, tarikatler, cemaatler, gruplar, klikler, fraksiyonlar bence dini yok ediyor. CIA adlı örgüt her yerde. Fetö adlı yapı onun eseridir. Bunun gibi onlarca kukla var. Burada yazamam. İdam ederler. Belediye başkanları din istismarı yapmasın yeterli.
    • Ali Özdemir 6 Nisan 2024 . 05:48

      Sayın Sabahattin Bey, Süt neyse kaymak da odur. 300 yıldır bilimden koptuk. Üretim yok. Arge yok. Eğitim çöp. Patent yok. Makam çok. İsraf çok. Yağma çok. CIA ile plan yapan sahte din baronları her yerde. Konu uzun.
    • Ali Özdemir 6 Nisan 2024 . 05:44

      Okuduğunu anlamayan, meram anlatamayan, idraksiz, bilgisiz, ufuksuz tipler gizlenip laf atıyor. Korkak ve ferasetsiz tipler ne kadar çok. Parti adı vermeden eleştiri yapılabilir. Her partide iyi kötü insanlar olabilir. Odun beyinler anlayamaz. Oktay Sinanoğlu, Aziz Sancar, Recep Yazıcıoğlu gibi değerleri tanımayan İvedik türevleri akıl vermekte. Bu ülke diplomasız, yetersiz, değersiz, vatansız, kuralsız, israfçı, yağmacı, rüşvetçi, yalancı, kalpazan yapılardan zor da olsa kurtulacak. İlerleme durdurulamaz. Teknoloji sayesinde cahiller mağlup olacak. Soyguncu çeteler ezilecek. Beynini kullanamayan canlılar o nedenle panikte. Onlar yalan yayarlar. Asla ahlak bilmezler. Zira diplomasızlar. Rektör olurlar. Koltuk kaparlar. İlkeleri yoktur. Bakınız geri ülkeler...
    • Öz BOLU6 Nisan 2024 . 00:24

      Hocam işene gelmeyen yorumcunun Türkçesine laf atıyorsun. Ben tüm başkanlara seslendim diyorsun. Senin yazı başlığı niye ''Belediye Başkanlarına '' şeklinde değil ?
    • Seçmen5 Nisan 2024 . 23:29

      “Chp li “olması gereken etik,ahlaki olan maddeler senin neden bu kadar zoruna gitti ki? Keşke “her” siyasi bu akıllara uysa. Millet böyle sefalet çekmez onlar lüks yaşayıp kendine rant sağlarken.
    • sabahattin Haluk5 Nisan 2024 . 22:48

      Sağ olasın Ali hoca da, Sizin bu düşüncelerinizi yapacak acaba ülkede herhangi bir Başkan varmı ki . ha doğrusu bumu evet, benim umudum yok Hocam malesef biz buyuz malzeme bu
    • Refik Altun5 Nisan 2024 . 22:04

      'Ali Bey Efendi' Rumuza; Ben Ali Özdemir in daha henüz hökümete bı tek laf ettiğini duymadım şimdiye kadar.. Ama başka her şeye maydanoz..
    • Refik Altun5 Nisan 2024 . 22:00

      Ben geldiiimm.. Biri sıvacı mı dedi .. :)
    • Bu yazı der ki 5 Nisan 2024 . 21:51

      Bolu karacasuya selamlar olsun umarım uygulanır
    • Ali Özdemir 5 Nisan 2024 . 20:36

      "CHP li" Kendini gizleyen bir üstün yetenekli ileri fikirleriyle akıl vermiş. Bu tür kişiler her şeyi bilir. Yazıyı onun seviyesindeki insanlar için yazmadım. Kimseye akıl vermiyorum. SOL ya da SAĞ anılmadı. Yazıyı 10000 kere okursa belki anlar. Yazının amacı sadece 1 kişi değildir. Yüzlerce belediye başkanı için yazıldı. AKIL bulunmayan kişiler akıl satıyor. Bu ülke cahillerin eline geçti. Siyasete girecek zeka düzeyinde değilim. Size bırakıyorum o alanı. - "Ali bey efendi" Adını yazamayan başka bir üstün zekalı 35 yıldır yazdığım yüzlerce yazıyı okuyacak kapasitede olmadığı için bunları ölçemez. Kendisinin eğer 1 paragraf eseri var ise özür dileyeceğim. Diploması yoktur. İşi b.k sıvamaktır. 56 yaşındayım. 40 yıla yakındır tek uğraşım yazmaktır. Hata yapan ya da iyi işler yapanlar övülür ya da tenkit edilir. Cahiller okuduğunu anlamaz.
    • Metin Çelik5 Nisan 2024 . 20:03

      Olması gerektiği gibi çok isabetli öneriler Tamamını destekliyorum
    • Ali Özdemir 5 Nisan 2024 . 19:24

      "Bolu beyi" Sayın Uzman, Evliya, Bilge insan SİZ ÖNCE doğru Türkçe yazmayı öğreniniz. Başkasına akıl vermeden önce cümle kurmayı, ifade etmeyi öğreniniz. Sanırım diplomasızlar grubundansınız. Diplomasızları seversiniz. Rektör olabilirsiniz. ŞEHİTLERE KELLE diyenlere bir sözünüz var mı? Bunu ifade edebilecek cesaretiniz var mı? Önce TARİH öğreniniz. KELLE Türkçede baş demektir.
    • Ali bey efendi5 Nisan 2024 . 18:48

      iyi güzel 28 madde sıralamışsın, bunlarınmilyon katı kadar maddeyi de ülkeyi 20 yılda haraca bağlayan, milletin anasını belleyen, satılık vatan toprağı bırakmayan yandaşları ve çeteleri zengin eden hükümete de yazarsan memnun oluruz
    • Ali Özdemir 5 Nisan 2024 . 18:08

      Yazıda isim verilmedi. Tüm başkanlara seslenildi. Kelle sözü hakaret ise şehitlere kelle diyenlere neden ses etmiyorsunuz?
    • CHP li5 Nisan 2024 . 18:01

      Ali Özdemir. Sen siyasetçilere akıl verecek düzeyde olsan soyunursun siyasete. Alırsın boyunun ölçüsünü.Senin gibi akıl verenler gümbür gümbür gitti.Her şeye maydanoz olma.
    • Metin Mert 5 Nisan 2024 . 16:41

      Açıklamalarınız çok güzel Ali Bey, Bir madde konusunda size yardımcı olmak istiyorum. 21 .Maddedeki mezhepçi, kelimesi tam açıklanmalıydı. Dinimiz kayıtlata bize 4 hak yoldan(mezhepten) geldi. Bu gün her bilgi bize 4 kaynaktan geldi. Bunlar şerefli kişilerdir. Hanefi, şafi, maliki ve hambeli. Bunlar dinimizi kayıt altına alan 4 hak yol.. Bunlara mezhepçi demiyoruz. Bunlar, bu insanlar bu uğurda şehit olanlar çok kıymetlidir. İrandaki Rafizilik ve Suudi arabistandaki vehabilik,Mısırdaki Kadiyanilik MEZHEP DEĞİL, SAPIK FIRKALARDIR. FETÖ yü bundan sevmiyoruz. Kabul etmiyoruz. FETÖ; ortak din diyerek, ABD ve AB ajanlığı yapıyor. Bu İNCELİĞİ BİLMEK LAZIM Sapıklarla mücadele derken mezhepçilik kelimesi kullanılırken, SAPLA SAMANI KARIŞTIRMAMAK GEREK. Maalesef bazıları 4 hak yola da iftiralar atılıyor. Boluda zaten mezhepçilik yok. Var olan sapık yollarla mücadele var. Bu konuda sayın hocam, İsterseniz yazılı kaynaklar gönderebilirim.
    • Metin Mert5 Nisan 2024 . 16:40

      Açıklamalarınız çok güzel Ali Bey, Bir madde konusunda size yardımcı olmak istiyorum. 21 .Maddedeki mezhepçi, kelimesi tam açıklanmalıydı. Dinimiz kayıtlata bize 4 hak yoldan(mezhepten) geldi. Bu gün her bilgi bize 4 kaynaktan geldi. Bunlar şerefli kişilerdir. Hanefi, şafi, maliki ve hambeli. Bunlar dinimizi kayıt altına alan 4 hak yol.. Bunlara mezhepçi demiyoruz. Bunlar, bu insanlar bu uğurda şehit olanlar çok kıymetlidir. İrandaki Rafizilik ve Suudi arabistandaki vehabilik,Mısırdaki Kadiyanilik MEZHEP DEĞİL, SAPIK FIRKALARDIR. FETÖ yü bundan sevmiyoruz. Kabul etmiyoruz. FETÖ; ortak din diyerek, ABD ve AB ajanlığı yapıyor. Bu İNCELİĞİ BİLMEK LAZIM Sapıklarla mücadele derken mezhepçilik kelimesi kullanılırken, SAPLA SAMANI KARIŞTIRMAMAK GEREK. Maalesef bazıları 4 hak yola da iftiralar atılıyor. Boluda zaten mezhepçilik yok. Var olan sapık yollarla mücadele var. Bu konuda sayın hocam, İsterseniz yazılı kaynaklar gönderebilirim.
    • Kemalettin5 Nisan 2024 . 16:05

      Abdestinde, namazında, niyazında adam dindar numarası yapmaz, bizzat dini yüceltmek için çılışır, açık açıkta mücadele eder. Bunların dışında birde özellikle seçim öncesi propaganda döneminde camileri dolduran sahtekarlar var. Hani seçim sonucu aleyhlerine olsa kahırlarından, lehlerine olsa neşeden kafa çeken. İşte asıl dini kullanan onlardır. Hani sizin gibilerin tabiriyle: Dinci
    • Bolulu5 Nisan 2024 . 16:05

      Başkan bu sene daha çok çalışacak.Çünkü 5 yıl sonra hedefler büyük çok para lazım ona.Kendisinden büyüklerle yarışmak kolay değil parasız. Sanayici Çetin de 2 ihale daha alır Audi aracını 24 model yapar artık.
    • Çemberlitaş5 Nisan 2024 . 14:28

      kim yapacak bunları Tanju Özcanmı mümkün değil 5 yıla bakın hangi maddeyi yapacak ki
    • haklı5 Nisan 2024 . 13:30

      bolulu doğru söylemiş. 18 uygulamasıyla milletin yerini gasbedip, arkasından satışa çıkartmayın. ahlaklı olun haram yemeyin, dolayısıyla bütün boluya da haberleri olmadan yedirmeyin.
    • Bolu beyi5 Nisan 2024 . 13:28

      Bay Ali siz başkana akıl vermeden öncelikle üslubunuzu düzeltseniz daha doğru olacak.Kelle ne demek ? Hiç hoş olmamış
    • Veli5 Nisan 2024 . 11:58

      Yalan söylemeyin şahsi ikballerinize Boluyu alet ederek Bolu sevgisini istismar etmeyin.Boş beleş adamlara konser organizasyonları paslamayın.Kamera gibi dijital ihtiyaçları gazetecilerden temin etmeyin.Park bahçe ve sosyal tesişlerde devirlerde işletmelerde gazeteci tayfasını barındırmayın
    • Yusuf Kavuk 5 Nisan 2024 . 11:57

      Şu mübarek günlerde tam bir İslam'i lider nasıl olmalı onu anlatmışsınız. Kaleminize sağlık. Kadir Geceniz mübarek olsun.
    • Bolulu5 Nisan 2024 . 10:36

      29. imar 18 maddeden milletin arazilerini talan etmeyin adaletli olun.
    • Tebrik Ederim5 Nisan 2024 . 10:34

      Ali babayı tutarlı tespit ve önerileri nedeniyle tebrik ederim. Yiğidi tokatla, hakkını yeme..
    • Cöle5 Nisan 2024 . 08:46

      Bizim başkanda da bunların Bi tanesi yok maazallah. Bi doğalgaza çalışan çöp kamyonları, doblolar var onlarda alaaadinden kalma..

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak