Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Saim Çevik; "Taşkesti bize emanettir"

Saim Çevik; "Taşkesti bize emanettir"
    16 Mart 2024

    Taşkesti'de Saim Çevik rüzgarı esiyor MHP'li Taşkestili Belediye Başkan ...

    Saim Çevik; "Taşkesti bize emanettir"Saim Çevik; "Taşkesti bize emanettir"Saim Çevik; "Taşkesti bize emanettir"Saim Çevik; "Taşkesti bize emanettir"

         Taşkesti'de Saim Çevik rüzgarı esiyor  

         MHP'li Taşkestili Belediye Başkan Adayı Saim Çevik'in verdiği iftar yemeğinde 2 bin kişi bir araya gelirken, aynı akşam AKP'nin iftar yemeğinde sandalyeler boş kaldı. Saim Çevik; "Taşkesti bize emanettir. Taşkestiye umut tohumu saçtık, Taşkesti'nin kazanımlarına ve geleceğine sahip çıkma vakti gelmiştir" dedi. 

           Taşkesti Beldesi halkı, belde de MHP rüzgarı estiren güçlü Belediye Başkan Adayı Saim Çevik'in verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuşma yapan Taşkesti MHP'li Başkan Adayı Saim Çevik, "Taşkesti bize emanettir" diyerek başladığı konuşmasında; "Taşkesti'nin ve siz değerli hemşerilerimin her meselesinde yanında olmak, gönüllerinizi hoşnut etmek ve rızanızı almak boynumun borcudur. Bu amaçla, Taşkesti'nin geleceğine yepyeni bir ufuk açmanın vakti geldi, dedik. Taşkesti'ye umut tohumu saçtık, şimdi hasat vakti geldi, dedik. Taşkesti'nin kazanımlarına ve geleceğine sahip çıkma vakti geldi, dedik. Önce Allahın izni, sizlerin teveccühü, Sn. Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyin takdir ve tensipleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Taşkesti Belediye Başkanı adayı olduk. Geçmiş dönemde yaşadığımız her sınamada, her imtihanda gördük ki hemşerilerimizin bu konudaki kararı nettir, kesindir. Taşkestililer yalana, iftiraya, komplolara boyun eğmediler ve Allah tüm hemşerilerimden razı olsun ki dağ gibi arkamda durdular. Onların oyunlarını ve tuzaklarını yerle bir ettiler. Ne beni yedirttiler ne Taşkesti'yi. İnşallah, bu seçim aynı zamanda komploculardan, iftiracılardan, yalancılardan hesap sorma seçimi de olacak. Biz gerçekleri yüzlerine vurunca da bu sefer rahatsız oluyorlar, bize saldırıyorlar, bizi hedef alıyorlar. Onlar ne kadar rahatsız olurlarsa olsunlar, biz doğruları söylemekten, hakkı ve hakikati haykırmaktan asla çekinmeyeceğiz.

           "Biz, laf üstüne laf koyanlardan değil, hep taş üstüne taş koyanlardan olduk"

            İnşallah 31 Martta önce İlhan Başkanımda üç hilalimizi Bolu Belediyesine, sonra da bizimle Taşkesti belediyesine asacağız. İmanımız tam, inancımız tam. Hemşerilerimiz her şeyin farkında. Kimin sadece laf kalabalığı yaptığını, kimin de iş yaptığını hemşerilerimiz görüyor. Büyüklerim, bacılarım, kardeşlerim siyasi ihtiraslarının peşinden gidenleri de, gece-gündüz demeden Taşkesti için çalışanları da çok iyi biliyor. Biz, laf üstüne laf koyanlardan değil, hep taş üstüne taş koyanlardan olduk. Taşkestinin derdiyle dertlendik, sıkıntısına çözüm aradık, sevinciyle biz de sevindik. Çok zaman kaybettik. Yatırıma, üretime, eğitime, sağlığa, tarıma ayırmamız gereken zamanı başka yerlerde harcamak mecburiyetinde kaldık. Bu ikilem yıllarca Taşkestimizi esir aldı, Taşkesti uzun yıllar bu girdaptan çıkamadı. İnşallah, 31 Martta üç hilalimizi sancağa dikeceğiz. İşte 1 Nisandan sonra her şey daha güzel, daha iyi olacak Allahın izniyle. Hiçkimsenin gözümüzün içine bakarak Taşkestimizin geleceğini heba etmesine eyvallah etmeyeceğiz. Bu konudaki kararlılığımızı defalarca gösterdik. Gerek gelecek vizyonu taşıyan büyük projelerimiz gerekse hizmet anlayışımız sayesinde Taşkestimizin kalkınacağını herkese duyurduk. Bu duruşumuzdan asla geri adım atmayacağız. Ben Taşkesti halkımızın basiretine güveniyorum, inanıyorum. İnanıyorum ki Taşkesti kararını verdi; verdi mi? Verdi! Biliyorum ki Taşkesti kendisine set çekenlere dur diyecek, diyecek mi? Diyecek!

           "Rabbim yolumuzu açık etsin. Gayretlerimizi zaferle taçlandırsın"

           31 Martta sandıkları patlatacak mıyız? Taşkestide yeri göğü üç hilalimizle kaplayacak mıyız? Taşkestinin üç hilale kavuşma vakti geldi mi? O halde, Rabbim yolumuzu açık etsin. Gayretlerimizi zaferle taçlandırsın. Bu ay boyunca tutacağınız oruçların, yapacağınız ibadetlerin Hak katında kabul ve karin olmasını niyaz ediyorum. Bir gül bahçesine girercesine toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. İftarımızı teşrifleriniz için, bu güzel iftar soframızda bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun. Allah’ımız bizi nasıl Ramazan-ı Şerife kavuşturduysa aynı şekilde Ramazan Bayramına da kavuşturmasını diliyoruz"

    • Taşkestiyi seviyoruz 20 Mart 2024 . 03:13

      Saim başkanla yine yeniden. Taşkesti özlediği hizmete huzurlu mutlu günlerine Saim başkanla kaldığı yerden devam edecek. Bize bizi bilen bizim için çalışacak bir lider lazım o zaman vakti geldi Taşkesti ..
    • 19 Mart 2024 . 22:34

      BU SAYFADA OLUMSUZ YORUM YAPANLARA SESLENİYORUM BASKA KAPIYA YAĞ ÇIKMAZ SİZİN GİBİLERE BURADAN BU SAATTEN SONRA TAŞKESTİLİ HALKIMIZ UYANIK VE SİZİN GİBİLEREDE İTİBAR ETMEZ MUSLUKLARINI ZI KESEN BAŞKAN GELİYOR KORKUSU ALMIŞ HEPİMİZİ DURUM ONU GÖSTERİYOR TOZ KALDİRMADAN YÜRÜYÜN UFAK UFAK TOZ KALDIRMADAN TAŞKESTİLİ HALKIMIZDA TOZUNUZDANDA NEFRET ETTİ SİZİN GİBİ İNSANLARDANDA NEFRET ETTİ KLAVYECİLER SİZİ HİÇBİR İNSANA YARARINIZA ZATEN DOKUNMAZ SAİM ÇEVİK GELDİĞİNDE ESERLERİNİ DİKECEK SİZ İSTEMEZESENİZDE KUTURUN EVİNİZDE TAŞKESTİNİN GÖZBEBEĞİ SAİM ÇEVİK BAŞKAN GELİYOR
    • BAYRAK DELİSİ TASKESTİMİZ19 Mart 2024 . 22:24

      Taşkesti'ye büyük başkan Saim Çevik yakışır
    • Gökdemir e16 Mart 2024 . 23:42

      Gökdemir rumuzlu yorumcuya aynen katılıyorum.
    • GÖKDEMİR16 Mart 2024 . 19:53

      MHP'li kardeşlerim; AK Parti ile işbirliği yaptığınız için utanmalısınız. AK Parti denilen siyasi oluşum bu ülkenin bütünlüğünü oluşturan değerlere saldırdı. Milli Eğitim politikamızı bozdu. Memleketi istilacılarla doldurdu. Bu açıdan büyük şehirlerimiz yaşanmaz hale geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi konusundaki yanlışları nedeniyle ülke ekonomik yönden derin bir kriz içinde ve markete pazara gidemez olduk. Ev almak, araba sahibi olmak artık hayal oldu. Milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen bu siyasi oluşumla işbirliği yaptığınız için Türk milleti sizi affetmeyecek. Utanmalısınız.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak