Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Tanju Özcan'a bir soğuk duş daha !

Tanju Özcan'a bir soğuk duş daha !
    13 Mart 2024

    Tanju Özcan'a bir soğuk duş daha ! Terör konusunda ...

           Tanju Özcan'a bir soğuk duş daha !       

           Terör konusunda atıp tutan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın bu söylemleriyle çelişen ve kendisine bir soğuk duş etkisi daha yapacak olay, gizli başkan yardımcısından geldi. Eşi FETÖ Terör Örgütü'ne yardım suçundan tutuklanmış ve ceza evine girmiş olan, Bolu Belediyesi’nde sınırsız yetkilere sahip olan Tanju Özcan'ın gizli başkan yardımcısı Reşat Şahin Ateş, Memleket Partisi'nden Ataşehir Belediye başkan adayı olarak seçimlere hazırlanıyor.          

             Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Reşat Şahin Öztürk’ü danışman olarak belediyede göreve başlatmasını BolununSesi Gazetesi olarak defalarca haber yaptık. Reşat Şahin Öztürk hakkında haberimizden sonra çok şey yazılıp çizilmiş hatta müfettiş soruşturmalarına dahi konu olmuştu.
    Bolu Belediyesi’nde fazla görünmesi sıkıntı yarattığı için, belediyenin 6’ıncı katında kendisine verilen odanın geri alındığı ve belediyenin karşısındaki binadan ofis kiralandığı biliniyor. 
    Genellikle ihale salonu çevresinde görülen Reşat Şahin Öztürk’ün Bolu Belediyesi’ne fatura kesebilmek için şirket kurduğu ve Bolu Belediyesi’ni, fatura kestiği referans firma ve kurumlar arasında gösterdiği biliniyor.
            Bolu Belediyesi’nin gizli Başkan Yardımcısı konumunda olan Reşat Şahin Ateş’in Memleket Partisi’nden İstanbul Ataşehir Belediye Başkan Adayı olduğu ortaya çıktı. Bu gibi konularda açıklama yapmayacağını bildiğimiz halde, yine de biz BolununSesi Gazetesi olarak Tanju Özcan’ı açıklama yapmaya davet ediyoruz.  
           Reşat Şahin Öztürk Kimdir?
           Şu an Memleket Partisi’nden Ataşehir Belediye Başkan adayı olan, Bolu Belediyesi gizli Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Şahin Öztürk’ü 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden sonra tanıdık. Eşi Ece Sevim Öztürk, eli kanlı terör örgütü FETÖ’ye yardım suçundan tutuklanmış ve ceza evine girmiştir. Bolu Belediyesi’nde sınırsız yetkili gibi davranmış ve Tanju Özcan da bunu bilerek göz yummuştur. Adı ihaleler ile anılmıştır. Yine Dodurga Mahallesi’nin orman kesiminde bulunan lüks bir villada yüksek meblağlara kiralık villada oturması kamuoyunda “nereden geliyor bu değirmenin suyu?” tepkilerine neden olmuştur.

       31 Aralık 2022 tarihli haberimiz;     

    Hani kovulmuştu ?

    Hani kovulmuştu ?

    Hani kovulmuştu ?

         Bolu Belediyesi’ne Fatura Kesmek İçin Şirket Mi Kurdu?

           Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Reşat Şahin Öztürk’ü danışman olarak belediyede göreve başlatmasını BolununSesi Gazetesi olarak defalarca haber yaptık. Reşat Şahin Öztürk hakkında haberimizden sonra çok şey yazılıp çizilmiş hatta müfettiş soruşturmalarına dahi konu olmuştu. Geçtiğimiz aylarda açıklama yapan Tanju Özcan ise Reşat Şahin Öztürk’ü kovduk minvalinde açıklama yapmıştı.

         Tanju Özcan Kara Listede

            CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile partiden kovulan Tanju Özcan CHP’ye yakın medya organlarında adeta kara listeye alındı. Hatta Cumhuriyet Gazetesi aleyhte haberlerini dahi yapmaya başladı. Hal böyle olunca ulusal medyanın şovmenliğine alışan Tanju Özcan’ın, Reşat Şahin Öztürk ile yeniden bağlantıya geçtiği ve TV100 ekranlarında canlı yayına çıkması için Öztürk’ün aracılık ettiği, bu aracılık için de Bolu Belediyesi’ne yüklü miktarlarda faturalar kestiği belirtiliyor. Yine edinilen bilgilere göre sık sık Bolu Belediyesi’ne gelen Öztürk genellikle ihale salonu çevresinde görülüyor.

         Resmi Evraklarla Reşat Şahin Öztürk’ün ‘Çelişkileri’

           Reşat Şahin Öztürk’e ait olan http://cagdasarastirmalarmerkezi.com/ isimli sitede şirketin İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı olduğu ve 2002 yılında kurulduğu belirtilse de halkı açık resmi Ticaret Sorgulama sitesi ticaretsicil.gov.tr sitesinden yapılan araştırmada şirketin 31 Mart 2019 seçimlerinde sonra aradan iki hafta bile geçmeden 13 Nisan 2019 tarihinde tescil edildiği görülürken Reşat Şahin Öztürk’ün Bolu Belediyesi’ne fatura kesebilmek için bu şirketi kurduğu iddia ediliyor. Ayrıca yine aynı sitede Reşat Şahin Öztürk Bolu Belediyesi’ni fatura kestiği referans firmalar arasında gösterirken sitedeki referans firmaların CHP’li Belediyeler olduğu ise yine gözlerden kaçmayan detaylar arasında.

         Web sitesinde şirket adresi “İçerenköy Mah. Bahçelerarası Sok. Nevsan İş Merkezi No:34/5 Ataşehir / İSTANBUL” olarak belirtilirken Ticaret Sicil Gazetesi’nde ise “Hasanpaşa Mahallesi Kurbağalı Dere Caddesi Altunel Apartmanı No:51 -53/10 Kadıköy/İSTANBUL olarak belirtiliyor.

         Kısaca Reşat Şahin Öztürk Kimdir?

           Bolu kamuoyu Reşat Şahin Öztürk ismini 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden sonra gazetemizden öğrendi. Eşi Ece Sevim Öztürk, eli kanlı terör örgütü FETÖ’ye yardım suçundan tutuklanmış ve ceza evine girmiştir. Bolu Belediyesi’nde sınırsız yetkili gibi davranmış ve Tanju Özcan da buna göz yummuştur. Adı ihaleler ile anılmıştır. Yine Dodurga Mahallesi’nin orman kesiminde bulunan lüks bir villada yüksek meblağlara kiralık villada oturması kamuoyunda “nereden geliyor bu değirmenin suyu?” tepkilerine neden olmuştur.

    • PavyonJU15 Mart 2024 . 09:41

      PavyonJu nun fanatik yandaşları var yüzlerine i.şese ne iyi ettin yağmur yağdı diyecek şekilde efsunlanmışlar :))
    • illede açıklama14 Mart 2024 . 11:22

      Tanju başkan iyice sıkıştı üzerini kapattığı ne varsa ortalığa saçılmaya başlandı gittikçe kendisine olan güven sarsılıyor insanların aklı daha fazla karışmadan açıklama yapmalı yok böyle şeyler demeli.Birlikte olduğu fotoğraflara açıklama getirmeli.İllede bu açıklamaları yapmalı.
    • gerçekçi olun14 Mart 2024 . 11:18

      Tanju Özcana ilgili iddialara cevap vermek yerine yine trollcüler saldırısı başlamış siz önce sorulara cevap verin bu adam Bolu belediyesinde danışman olup meclislerde özel odalarda makam sahibi yapıldımı.Soru net cevapta net olmalı.Bakın eşi Fetöden icraatliymiş
    • vaykivay'a cevap14 Mart 2024 . 11:14

      "Afkan" değil, Afgan. Bolu'nun sesi'ne cevap; "Gasteci" değil, Gazeteci. Önce Türkçe öğrenin, sonra atıp, tutun onun bunun hakkında.
    • Gerçek gündem14 Mart 2024 . 11:01

      Bu mübarek Ramazan ayında iftira atan ateist yalancı gazeteci ve trollerinin boynu baş altına gitsin.Amin.
    • Kabakçıya14 Mart 2024 . 10:43

      At yalanı şeydeyim inananı
    • Alpagutlu14 Mart 2024 . 10:18

      Adam hemde Bolu belediye meclis salonunda en önde hangi sıfatla orada bu şahıs Belediyedeki görevi nedir başkan yardımcısı felanmı acaba
    • Tuncay14 Mart 2024 . 10:16

      Dün akşam canlı yayında Zafer Parti il başkanının açıklamalarıda çok ilginç Tanju başkan mutlaka cevap vermeli hakikaten çok ilginç kapatılan Fetö okulunda müdür başkanın babasıymış
    • Vay ki vay14 Mart 2024 . 10:07

      Yine akp trolleri yazmaya çizmeye başladı.Yav arkadaş bu fetö sümüklüsü ile yıllardır bu memleketi yiyen bitiren kimler? Ne istedin de vermedik diyen kim? Fetö torpilli ile devlet kurumları işgal edilmedi mi kim bu devletin başında idi.Hangi siyasi parti yönetiyor bu şeyler olurken.Boşa kürek çekmeyin bu iş artık karalama ile olmuyor.Memleket mülteci işgaline uğradı gıkınız çıkmıyor.Afkan belediye başkanı adayı var bu memlekette onu haber yapın.Eğer gerçekten bu ülkeyi bu milleti düşünen ve seven bir insansanız.
    • Güvenlikçiye14 Mart 2024 . 09:18

      Cevabı ben vereyim her halde büyük lokma ye büyük konuşma diyorlar. Yarın onların başındada böyle dışarıdan ithal ad yol gösterici düzen kurucu adamlar gelecek herhalde.
    • güvenlikçi14 Mart 2024 . 01:34

      Boluda birkaç kişi bir avuç insan ve bir iki gazete adeta gerçekler ortaya çıksın diye yırtınıyor ne CHP den ne AKPden ne MHPden ne İYİ partiden nede diğer partilerin adaylarından bu konularda bir açıklama bile yok hakikaten siz neyin adaylarısınız bu olaylar Boluda Bolu belediyesinde olmuyormu neden çekiniyorsunuzki
    • Yandaş13 Mart 2024 . 19:42

      Tanju Özcanın algı operasyonları ile seçimi aldım söylenntileri yerini gerçeklere bırakıyor. Yalanla dolanla bir yere kadar
    • Kabakçı 13 Mart 2024 . 18:30

      Tanju 'nun abileri İBB 'de valiz valiz para götürüyor,bizimki niye eksik kalsın.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak