Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bolu kabağı tanıtımı ihalesi açıp bir kadına 370 bin liramızı vermiş!

Bolu kabağı tanıtımı ihalesi açıp bir kadına 370 bin liramızı vermiş!
    10 Mart 2024

    Bolu kabağı tanıtımı ihalesi açıp bir kadına 370 bin ...

         Bolu kabağı tanıtımı ihalesi açıp bir kadına 370 bin liramızı vermiş!

          CHP'li eski meclis üyesi ve Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak Tanju Özcan'a bu kez Bolu Kabağı tanıtımı adı altında bir kadına peşkeş çektiğini iddia ettiği, "370 bin liranın hesabını Allah katında nasıl vereceksin?" diye seslendi.

           Bolu Belediyesi tarafından, "Bolu kabağının tanıtımı" adı altında uzun bir süre önce yapılan adrese teslim ihaleye sadece bir kişi girmiş ve bu saçmalık için Bolu halkının parasından 370 bin TL ödenmişti.   

            CHP'li eski meclis üyesi ve Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak Bolu Kabağı ihalesi ile ilgili gerçekleri ortaya dökmekten yine geri durmadı.

             İlkay Bayrak sosyal medya hesabından Tanju Özcan'a seslenerek yaptığı açıklamada;

             "Bolu Kabağı Coğrafi İşaret adı altında normalde 20-25 bin TL maliyeti geçmeyen işlemi şişirilmiş bir hizmet alımı olarak Davetiye Usulü ile ihaleye açıyorsun. İhaleye sadece bir davetli katılıyor ve alıyor. Dört sene geçmesine rağmen Bolu Kabağı ile ilgili nasıl bir tanıtım olmuş, nasıl bir getirisi olmuş ortada veri yok. Olan Bizim paralarımıza olmuş. Yasal prosedüre baktığın zaman her şey usule uygun. Müfettiş geldiğinde buna hiç bir şey diyemez. Peki Bolu Halkının vicdanında kendini nasıl aklayacaksın? Boluluların ödediği paralardan bu kadına peşkeş çektiğin 370 bin liranın hesabını Allah katında nasıl vereceksin? Üstelik bu kadın nerden güç alıyor ve ne görev üsteleniyor da beni tehdit edebilme cüretini gösteriyor? İlk çıkacağım canlı yayında ayrıntılı olarak anlatacağım.

            Ben Belediye Başkanı seçildiğim takdirde asla böyle peşkeşler olmayacak. Bolulu vatandaşlarımız belediyeden ödenen her kuruşun ayrıntısını Belediyenin İnternet sitesinden görebilecekler" dedi.

     

    • Bolulu12 Mart 2024 . 15:20

      Tanju izinli şuan seçim sonrası bir sandelye fırlatır içi rahatlar adam madurdur cumurbaşkanı olacaktı CHP genel başkanı olmadı madurdur kendileri çok üzgünüm tandunun hakkını yediler hatta ABD başkanı bile olurdu.Çok haksızlık yaptınız çok hatta sandalye fabrilaksı açıp o sandalyeleri Ankarada yollara atacaktı.
    • ALİ Yalçın11 Mart 2024 . 11:42

      kusura bakmayın da.,CHP seçmeni ne yaparsanız yapsın,afedersiniz ağızlarının içine bile yapsanın oyunu yine CHP,ye verir..Tanju boşuna mı partiye geri döndü.. kendine çok güvenseydi bağımsız girerdi.
    • Geredeli11 Mart 2024 . 11:19

      Her şeye dilini uzatan Tanju Özcan neden halkın karşısında kabak olayıda diğer iddialarda yalan diyemiyor belediyenin basını ve sözcüsü kimse onlar neden Bolu halkına bir açıklama yapmıyor susunca iş bitmişmi oluyor.
    • Bahçelievler muhtarlık bi11 Mart 2024 . 10:16

      Bahçelievler muhtarlık binası hangi tarihte başladı halen bitmedi O sürede apartman dikilir teslim edilirdi Yapacağınız 21 bilemedin 2 odalı bina Birimlerin iş bilmezliği takipsizliği midir bu kadar basit bir binanın yıllarca sürmesi Maliyetini de 3-4 milyon açıklarsanız hiç şaşırmam Bu kadar personel çalıştır maaşları tavandan belirle ama yine işler bitmesin Bir muhtarlık binası bitirilemiyorsa açıkladığınız projeleri nasıl yapacaksınız Atatürk Orman Parkında yaptığınız sözde düzenleme de yıllarca sürmedi mi Vatandaş parkı kullanamaz hale geldi Bu kimin beceriksizliği Başkan yardımcıları mı, personel mi Yoksa bütçe mi yok
    • Cöle11 Mart 2024 . 08:51

      İhaleymiş. Kabak tescilinin ihalesimi olur. Belediyede ihalelerin nasıl yapıldığını geçen hamam ihalesinde gördük.. Ayrıca Bolu bu ihaleyi yaptığı tarihte Adapazarı 2020 yılında çoktan adapazarına tescillemiş bile.
    • Mehmet Yıldırım11 Mart 2024 . 04:17

      Şu mübarek Ramazanın sahurunda bunca rezillik ortadayken o günün 2021 de 370 bin TL bugünün parası 2 milyom TL ye bir kabak nasıl tescil edilebilir ihale deniyor bırakın o ihaleleri herkes biliyor 3 dost teklif verir zaten ihale senindir.Yazık Bolunun parasına yazık.Allahım sen bilirsin
    • Metin Mert11 Mart 2024 . 02:45

      Tanjudan yalanlama bekliyorum. yapmazsa savcı beye gereğini yapmasını bekliyorum. bizim su paraları vergiler demek ki cukka oluyor ha
    • Fikret 10 Mart 2024 . 23:14

      Tanju CHP li değil.
    • Bolu145310 Mart 2024 . 21:55

      Hırsız hırsızı bilirmiş!
    • 6.Kat10 Mart 2024 . 18:42

      Bolu Halkı 5 yıldır bir adam ve yancıları tarafından kabak yerine konuluyor.
    • Abidin 10 Mart 2024 . 17:01

      Tanju boluyu parsel parsel sattı.ornek dagkent teki arsa, fidanlık su faturası baya pahalı idi seçim atmosferine girene kadar bizim Bolu paraları kabağa,LED ekran, dezenfekte, konserve fab falan böyle çar cur edildi. Agam etrafına ihale vermesi lazım.belediyeye çoktürfüğü aileleri koruyup kollaması lazım ben burda o aileleri saymayacam zaten yorumlarda çok yazan oldu.ama Allah büyük belediye başkanlığı hariç her işi yaptin . belediye ye yerlestirmedik adamın kalmadı.bakalım sonun nasıl olacak merakla bekliyorum.
    • Döküman10 Mart 2024 . 16:37

      Döküman alan sayısı 3, teklif veren 1. 2021 yılının 370.000,00 TL si günümüzün 2.000.000,00 TL si
    • Köroğlu Torunu10 Mart 2024 . 16:21

      Tanju bı ihalede bize ver.şakası bi tarafa Rabbim her ne verirse helalinden versin.tanju bana düşen bir gram hakkım varsa haram olsun.
    • Bolulu10 Mart 2024 . 15:37

      Bolulunun parasını yiyip bir de tehdit mi ediyor? Bir Savcımız yok mu? Bu ihaleyi araştıracak,milletin parasının hesabını soracak. 2021 senesinde kabağı tanıtmak için ne yapmış makbuz ve etkinlikler ile açıklasın. Para nerede? Hesabı yargıya verilsin. İlkay Bey sizler peşini bırakmayın. Bu Türkiye bu hale gelmezdi geldiyse sebepleri belli.Siz gibi Vatan memleket sever siyasetçiler hep var olmalı.
    • Zafer10 Mart 2024 . 13:36

      Kim kimi nasıl tehdit ediyormuş? Görelim bakalım el mi yaman bey mi yaman? Bekleriz...
    • Cöle10 Mart 2024 . 12:16

      Demekki kimin parya ihtiyacı var, kim sıkıntıda, kim yandaş çağırıyorlar ballı kaymaklı pardon kabaklı bir ihale ver parayı gitsin. O paraları alıp yiyenin boğazından nasıl geçiyorsa..
    • bolu141410 Mart 2024 . 11:49

      neden cvp vermiyorlar zaten neye cevap veriyorlarki personel almıyoruz derler doldururlar sariyildiz ordusu süleyman can baldizi diğer akrabası eve yakın iş bulma sedat başkanın hülyası daha niceleri yok desinler ya süleyman can birde meclis üyesi uyan bolu uyan yeter artık ilker bey sende bütün kirli işleri açıkla millet neyin peşinden koştuğunu görsün tanisin ışıklı hayatı bu secmedik yandaşları torpilliler geçen seçimde tanju başkanı bütün partiler sergilemişti ama bu sefer böyle değil göreceğiz chp nin süslü sarı bayanları ne yapacak
    • Güvenlikçi10 Mart 2024 . 11:37

      Bolu basını ulusal basında bile manşet olan Tanju Özcan haberlerini görmezden geliyor neyin karşılığı aha ortada kabak haberi var fetöcülere imar kıyağı haberi neden diğer gazetelerde yok ne o yapmayın diye emirmi aldınız .Bir kabağa bu para nasıl verilir
    • Ali Cabbar10 Mart 2024 . 10:33

      Bende köçek kültürünü tanıtacağım bana da 4 milyon luk ihale verin. Böyle bir saçmalık olabilir mi? 2021 senesin de zaten pandemi vardı.Sokağa çıkma yasakları kısıtlamalar vardı. Ne zaman nerede tanıtılmış bu kabaklar. 2021 senesin de Euro 9 TL civarın da şuan 32 döneme bakarsak ciddi güzel bir ev bir araba parası.
    • Seçmen10 Mart 2024 . 10:16

      Bolu 1413 daha ne desin ihale belgesi ile yukarda işte. Bolu kabağını gören duyan var mı? Sen 370 bin TL al ama hiç bir şey yok ortada da. O paraya mahalle mahalle gezip bak bu Bolu kabağa demesi gerekiyordu.İhale 2021 senesi 370 Bin TL çok çok iyi para. Ev parası o dönemde. Kabaklar nerde Başkan? Yedin mi kabağı?
    • bolun141310 Mart 2024 . 09:48

      ilker bey sürekli birşeyler soyleyip duruyorsunuz ama ortada birsey yok hiçbir şey olmuyor bunlar gerçekse tam olarak ortaya çıkarın secimlere 11gun kaldı bolunun başı bir daha yanmasin millet isiltiya showa kanmasun bekliyoruz
    • Akademisyen10 Mart 2024 . 06:54

      Tanju ÖZCAN başkan hayır vermedim bunu yazanlar dile getirenler yalan söylüyorlar desin. Tanju Özcan'ı yere gçğe sığdıramayan adeta kahraman muamelesi yapan yancıları ve basın gücü ile koruyanlarda yok böyle bir ödeme , olmaz başkan yapmaz desinler.Diyemezler çünkü ödeme doğru.Bu kadının cebine Bolunun alın teri akıtılmış.Bu tarifsiz harcamalara kör olmak yokmuş gibi sessiz kalmak Boluya ihanet değilmidir?

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak