Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

BolununSesi arşiv haberleri ulusal basın tarafından manşetlere taşınıyor

BolununSesi arşiv haberleri ulusal basın tarafından manşetlere taşınıyor
    8 Mart 2024

    BolununSesi arşiv haberleri ulusal basın tarafından manşetlere taşınıyor Tanju Özcan ...

    BolununSesi arşiv haberleri ulusal basın tarafından manşetlere taşınıyor

          Tanju Özcan FETÖ İle İşim Olmaz Demişti! Tanju Özcan'dan FETÖ'cülere özel imtiyaz başlığıyla 10 ocak 2022 tarihinde yaptığımız haberi ulusal basın bugün manşete taşımız. 

     https://www.bolununsesi.com/haber/165325/tanju-ozcan-feto-ile-isim-olmaz-demisti

    Yeni Şafak Gazetesi'nin bugünkü haberi; 

    CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan FETÖ'cülere özel kıyak: İmar planından camiyi kaldırdı

    Skandal ve gaflarıyla gündemden düşmeyen ve her fırsatta terör örgütleriyle hangi mesafede olduğunu dile getiren CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın FETÖ'cülere tanıdığı kıyaklar yeniden gündeme geldi. FETÖ itirafçısı Abdullah Onur'a ait arazi üzerindeki camiyi imar planından kaldıran Özcan'ın bu jesti sonrası villasının yanındaki Onur'a ait arsanın kendisinin mülkiyetine geçmesi ise kafaları karıştırmıştı. Tabi FETÖ'cü Onur'a Bolu'da sağlanan imtiyazlar bunlarla da sınırlı değil. Depo olarak kullanım izni verilen arsaya çelik bina yapılmasına da göz yumulduğu ortaya çıktı.

    11:31 - 8/03/2024 Cuma

    Foto/arşiv

    31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala aday krizlerinin gölgesi altında seçime hazırlanan CHP'de, mevcut başkanların skandalları ve kirli bağlantılarının da ardı arkası kesilmiyor.

    ÖZEL İMTİYAZLAR YENİDEN GÜNDEMDE

    Skandal ve gaflarıyla gündemden düşmeyen CHP’li Tanju Özcan’ın yönettiği Bolu Belediyesi’ni İçişleri Bakanlığı'na bağlı mülkiye müfettişleri ihalelerde yolsuzluk yapıldığı iddiaları üzerine geçtiğimiz yıllarda çok sayıda denetime tabi tutarken, her defasında partisi dahil PKK ve FETÖ üzerinden eleştirilerde bulunarak bu örgütlerle işinin olmayacağını dile getiren Özcan’ın FETÖ'cülere yaptığı jestler yeniden gündeme geldi.

    Özcan'ın Fettullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın FETÖ/PDY Bolu çatı davasında adı geçen ve örgüt üyesi olduğu gerekçesi ile 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve aynı zamanda FETÖ itirafçısı olan Abdullah Onur'a özel imtiyazlar tanıdığı öne sürülmüştü.

    CAMİ İMAR PLANINDAN KALDIRILDI

    bolununsesi.com'da İmar planlarında cami alanı olarak görülen Abdullah Onur'a ait Salıbeyler mahallesindeki 834 nolu parselin 2020 yılında imar tadilatı adı altında yapılan düzenleme ile cami alanın imar planından kaldırıldığı iddia edilmişti.

    FETÖ'CÜYE AİT MÜLKİYET ÖZCAN'A GEÇTİ

    Söz konusu mahallede bulunan cami alanının imar planından kaldırılması ile aynı dönemde CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Paşaköy Mahallesi'nde bulunan tripleks villasının yanında bulunan ve Onur'a ait olduğu iddia edilen arazinin mülkiyetinin ise Özcan'a geçmesi kafaları karıştırmıştı.

    MİLYONLARCA LİRALIK İHALE İDDİASI

    Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Bülent Oturak ise söz konusu iddialar üzerine geçtiğimiz yıl bir belediye meclis toplantısında Bolu Belediyesi'ne ait Bolu Bel San A.Ş'nin FETÖCÜ bir firmaya çeşitli isimler altında milyonlarca liralık ihale verdiğini öne sürmüş, Başkan Tanju ise Özcan duruma sinirlenip böyle bir şeyin mümkün olamayacağını iddia etse de, Bolu Bel San A.Ş'nin yaklaşık 14 milyon liralık mal alımı sağladığı ve Onur'un buradan elde ettiği gelir ile Belediye binası yanında bulunan iş merkezinden 10 milyon liranın üzerinde değerle bir dükkan satın aldığı ortaya çıkmıştı.

    DEPO ALANINA KANUNA AYKIRI BİNA

    Tabi FETÖ itirafçısı olan Abdullah Onur'a Bolu'da sağlanan imtiyazlar bunlarla sınırlı da değil

    Bolu Belediye Encümeni'nin 20 Mart 2020 tarihli 2020/373 sayılı kararında ''Tel, çit, duvar vb. materyallerle etrafının çevrilmesi ve herhangi bir yapı yapılmaması şartıyla söz konusu parseller açık depo alanı olarak kullanılabilir'' yönündeki kararına rağmen Abdullah Onur'un adı geçen parsellere yaklaşık 1800 metre kare kapalı alan oluşturacak şekilde çelik bina yaptığı gibi satış ofisi de kurduğu öne sürüldü.

    • Bolulu11 Mart 2024 . 15:53

      Gelmiş geçmiş tüm Başkanlar, Meclis üyeleri boşuna o koltuklara gelmiyorlar. İmar yasalarını arkalarına alıp istedikleri gibi oynuyorlar, süründürüyorlar. Hepsi aynı. O yasaların tekrar elden geçmesi gerekiyor. Çok tehlikeli ve Vatandaşın Aleyhine yasalar. Balık baştan kokar ın tamda örneğidir uygulamalar. Sadece başkanlar değil tüm meclis ve kadrolar işin içinde. Halk hakkını hiçbir zaman arayamaz. Tüm hukuk sistemide bu süreçlerin içinde. Adalet mi? Hukuk mu? Boş işler.oyalama sadece. Yapan yaptığı yanına kar kaldı, yazık bu ülkeye.
    • Yorumcu11 Mart 2024 . 10:41

      o haberin altındaki yorumları okudum yalan haber ''akp'' nin iftirası falan yazmışlar PavyonJu bunların yüzüne i.ese yağmur yağıyor diyecekler tam mankurt olmuşlar
    • Belediye imar11 Mart 2024 . 09:31

      Bu arkadaş akep nin binasını da yapmamış mıydı onu da konuşalım. Ya da daha önce belediye imar müdürlüğü ne parmak iziyle giriliyordu, girebilen tek emlakçı vardı, neler dönüyordu onu da konuşalım, Borazanlar, Kılıçarslan. Alpagut'ta bu tek kişinin girdiği dönemdeki 18.madde uygulamasını da konuşalım.
    • vatandaş11 Mart 2024 . 09:09

      "Üniversiteli" arkadaş, AKP'li meclis üyeleri tabiiki sessiz olur, itiraz edemezler. Salıbeyler mahallesinde Onurlunun yaptığı villalar başka kimlerin arsasının üstünde, bir araştırın isterseniz.
    • Bolulu11 Mart 2024 . 08:31

      Belediye Emlak Ofis tam gaz devam.
    • Üniversiteli10 Mart 2024 . 11:47

      Bu imar değişikliklerini dükkan arsa satmalarını başka birileri yapsa boluda gazeteciler günlerce haber yapar ne oldu şimdi bu işler olmamış gibi görmezden geliniyor Zafer Partili aday tepki verirken Ak Parti ve MHP adayları neden sessizler belediyenin arsası fetö itirafçısına satılmış siz tık yok hayırdır neyin suskunlığundasınız
    • Alpağut lu abiye10 Mart 2024 . 11:20

      Diğer gazeteler yazmaz. Yazamaz. Onlar çoğu tanjunun amigosu gazeteci değil Bolu onların umrunda mı? Belediye den gelsin sakal Tanju sagolsun dün aday gösterilmeyince ye kadar alaaddinin peşinde gezenler bu gün Tanju ile kol kola men dakka dukka anladın sen onu.lafin fazlası aptala anlatilirmiş.
    • Alpagutlu10 Mart 2024 . 07:21

      Emekli biri olarak bütün gazeteleri takip etmeye çaşışırom merak ettim bı haber neden Boludaki diğer gazetelerde haber olmadı engelleyenlermi var bu konuda bilgisi olan yazarsa bilgilenmiş oluruz
    • murteza10 Mart 2024 . 07:13

      Apo ayırt etmeden gazetelere ve bütün siyasilere işime yarar diye destek olur onun için parti değil içinin bitmesi önemlidir arsayı bir partiliden alır üzerindeki villayı diğer partilite verir devir işlerini başka partili yapar ucuz kelepir yeri başka partili belediyeden satın alır felan filan işleri
    • murtaza10 Mart 2024 . 01:03

      abdullah onur fetocu değildir ama arsızın tekidir... belediye başkanı ile o yüzden iyi anlaşırlar ikide her insana sarkar...neyse bildiğim çok şey var ama susmak lazım ama ikiside ankarayı çok sever...
    • ALPUTLU10 Mart 2024 . 00:59

      18. MADDE YAPARKENDE GARİBANIN EVININ ÜSTÜNDENDE YOL GECİRİRLER..
    • murtaza10 Mart 2024 . 00:54

      şu anda tanjunun listesine bakın... parası olan adam meclis listesinde acaba susturmak için mi o listedeler... bu arada abdullah onur her partiye yardım eder sadece MHP harici... onada teklif etti ama adamlar dik durdu kabul etmedi rantsız bir bolu için millet kararını verir...
    • nedim9 Mart 2024 . 16:07

      niye başka gazetelerde bu haber yok
    • Aladağ9 Mart 2024 . 15:33

      Anlayamadığım bir nokta var. Tamam 18. madde sıkıntılı, yer yer usulsüzlük oluyor. Ancak buna serzenişte bulunanlar ne istiyor. Arazinin hepsi onlara mı kalsın. Yol nasıl olacak, binalar arasında boşluk nasil olacak, park vs nasıl olacak
    • Bolulu9 Mart 2024 . 12:54

      18 maddeden milletin arazisini hiç ederken o cami buhar etmişti bu bölgede 18 uygulamadan hemen önce imar düzenlemesi yapıldı senin arazin olsa orası deniyor 18 uygulanacak imar düzenlemesi yapamazsın. Yani vur patlasın çal oynasın sonra ben bir kere hak adalet kavramlarını unutmusuun köy içlerine 18 madde girmemişti bu efendi % 45 kıstas ile anasını sattı buraların sonra ben hak adalaet dağıtıyorum dersin sana ancak kadir inanır boş birisisin.
    • Köprü9 Mart 2024 . 12:16

      temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyun ki kimse bunları unutmasın
    • Tanjuya hep diyecekler.9 Mart 2024 . 11:00

      Mehmet emmi derler o kayığa bindi ya derler. Binmeseydi bana sana niye diyemiyor lar.
    • Mehmet emmi ye 9 Mart 2024 . 10:48

      Evet ısıtırlar yapmasaydı. Niye acıklayamadı.2019 yılında hemen seçim sonrasında bu işlerin olması seçimden yeni çıkmış bir belediye başkanı adayı nın arsa alıp evini villaya çevirmesi hemen seçim sonrasında sence normal mi? Zaten normal bı şey alışveriş olsa şimdiye kadar yüzbin defa dekontu ortaya koyardı. Dekontu ortaya koyamadığına göre bir açıklama yapamadigina göre sence bu işin aslı ne? Ölene kadar karşısına çıkacak. esas ölünce diğer tarafta karşısına çıkacak.iste o zaman eyvah diyecek ama iş işten geçecek.
    • Memet emmi 9 Mart 2024 . 10:28

      temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp koymak lazım tabiki de millet bunları unütmasın.
    • Ali9 Mart 2024 . 09:10

      CHP'li belediye başkan adayları Türkiye'de bir çok il ve ilçede çok stratejik davranıyorlar. DEM'in oyuna ihtiyaç duyanlar birlikte ittifak yapacağız demiyorlar da , Kent Uzlaşısı tabiri ile olayı yumuşatıyorlar. Örnek İstanbul. Seçim olan bölgede DEM partisinin oyu az, milliyetçi muhafazakar seçmenin oy oranı fazla ise, bu seferde söylem şekil değiştiriyor ve aynı kaldırımda yürümem, belediyenin kapısından içeri giremezler gibi sert söylemler ile milliyetçi oyları almanın taktikleri uygulamaya alınıyor. DEM oyuna en çok ihtiyaç duyan adaylar ise kendi partisi içinden böyle sert açıklama yapanlara, partinin genel başkanı gibi çok sert açıklama yaparak partiden gitmeleri için kapıyı gösteriyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mı adama ???
    • Ali 9 Mart 2024 . 08:12

      TANJU kaç yıldır açıklayamadı Onurludan aldığı arsanın ödemesini gösteremedi dekontunu
    • Nerde şeffaflık9 Mart 2024 . 07:03

      Onurludan aldığı arsanın bedelini ödediğine dair dekontunu paylaşmak kamuoyunun bilgisine sunmak çok mu zordu. Demek ki bahse konusu arsa için para ödemedi. HEDİYE ! Hani çok şeffaf olacak tı! Hala daha şeffaf olduğunu iddia ediyor.
    • Bayandan9 Mart 2024 . 00:05

      Buyrun Bolu sandıkta verin cevabını buraya yazmakla olmuyor demekki
    • Borazanlar mah8 Mart 2024 . 23:55

      Oy tombulum tombulum tanjum geldi yorgunum
    • Baba önemli8 Mart 2024 . 22:07

      Adamın babası önemli. Göbek bağı var birilerine...
    • Leman8 Mart 2024 . 20:57

      Babasının fetö okulunda müdürlük yaptığını, gelen onca müfettişe rağmen hiçbirşey olmaması ve CHP içindeki Kılıçtaroğlu'nu indirme operasyonundaki başrıl oyuncularından biri olması yeterince çok şey anlatmıyor mu
    • Köroğlu Torunu8 Mart 2024 . 20:39

      Arkadaş bu haberler yapılıyor savcılar ne yapıyor evine bahçe yaptığı arsayı da bu vatandaş tan aldı diyemiyorum bence karşılıklı güzellik olduğunu tahmin ediyorum . çünkü bu söylentiler yıllardır var tanju çıkıp bı açıklama yapmadı veya bu konuda söyleyecek sözü yok.üstüne vazife olmayan her konuda konuşurken kendisini ilgilendiren bu konuda konuşmaması hiç hoş değil.. böyle olunca aklımda deli sorular

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak