Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Belediye mezarlığın içinden yol açıyor!

Belediye mezarlığın içinden yol açıyor!
    6 Mayıs 2022

    Belediye mezarlığın içinden yol açıyor! Bolu Belediyesi Çakmaklar Mezarlığı’nın ...

    Belediye mezarlığın içinden yol açıyor!Belediye mezarlığın içinden yol açıyor!Belediye mezarlığın içinden yol açıyor!

         Belediye mezarlığın içinden yol açıyor!

          Bolu Belediyesi Çakmaklar Mezarlığı’nın ortasından yol geçirmeye kalkınca mahalle halkı ayaklanarak, yol çalışmalarını engelledi.

         Beşkavaklar Mahallesi’ndeki Çakmaklar Mezarlığı’nın içinden yol açmaya çalışan Bolu Belediyesi ekipleri vatandaşların engeli karşılaştı.

         Dozer ve kepçelerin önüne yatan Çakmaklar Mahallesi sakinleri, mezarlığın içinden eski mezarların üzerinden yol açmaya kalkan belediye ekiplerine engel olmaya çalıştılar.

         Bolu Belediyesi tarafından Çakmaklar Mahallesi'nde bulunan mezarlığın içerisinden yol açmak için çalışma başlatıldı. Belediye ekipleri yol açma çalışmaları için bölgeye iş makinelerini gönderdi. Belediye ekipleri ve zabıta ekiplerinin mahalleye gelmesinin ardından toplanan vatandaşlar mezarlık içerisinden yol açılmasına tepki gösterdiler. Mahalle muhtarı İsmail Candan da yol yapılmasına müsaade etmeyeceklerini söyleyerek, ekiplerin çalışmayı durdurmasını istedi. Mahalle sakinleri de çalışmanın  yapılacağı bölgeye gelerek iş makineleri ve belediye görevlilerinin yol açma çalışmalarına engel olunca gerginlik yaşandı. Mahalle sakinleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert sözlerle tepkilerini dile getirdiler. CHP’li belediye meclis üyeleri de Çakmaklar Mahallesine gelerek vatandaşlarla konuştu.

    • Bolulu9 Mayıs 2022 . 14:31

      Başkan olan bir özgüven patlaması yaşıyor nedense. Yapılması gereken ilk önce belli noktalardan yolun geçtiği bölümü 8-10 noktadan el ile kazılacaktı mezar var ise tespit edilecekti fakat cok eski o bölgede mezar olmaya bilir. Mezar var ise yeni yerlerine taşınacak ve once duvarları yapılıp kuzey ve güneyin yol sonra açılması çok sağlıklı ve insancıl olacaktı. Başkanlar da biz ona güç zehirlenmesi diyoruz ben yaparım kimse karışamaz mantığı var.
    • Bolu halkı 8 Mayıs 2022 . 14:29

      Heykel yapın
    • bolulu8 Mayıs 2022 . 09:19

      İşine geldiğinde biz yaptık işine gelmediğinde akp dönemi kararı. O zaman sormak lazım karadere suları akp döneminde hazırlandı, su için tünel akp döneminde yapıldı projeyi akp bakan yardımcısı sayesinde bitirdiniz. 2.si kanal yolunu da bitiremediniz de hadi neyse, o proje de akp döneminde yapıldı yine fatih metin sayesinde... şimdi çıkıp ancak şunu dersiniz şehrimize sayısız dönel kavşak kazandırdık. başka bir şey yok. koca bir sıfır. balon gibisiniz görüntü var içi boş. göndereceğiz dediğiniz mülteci sayısında bile karadeniz de rekor elimizde.
    • Akp li8 Mayıs 2022 . 07:35

      Sen Akp’nin yaptığı yanlışları yapmak devam ettirmek zorundamısın? Yolu iptal et acaba kime ne söz verildi?
    • Acemiler7 Mayıs 2022 . 23:26

      AKP zamanında Akaaddin bey zamanında alınmış bu kararı Bolu halkına bakın Bolulular AKP mezarliktan yol gecirme kararı almıs ancak ben ve yonetimim bu kararı dogru bulmadık yıpkı Cevat Catladinin bildigi Salıbeylerdeki parseldeki camiyi nasıl imar tafilayı ole parsel dışına aldık ise imar degisikligi yaparak bu yoluda mezarlık dışına alacagım deseydi Tanju bey esas golū atmış olurdu.Siyaseti bile bilmiyor Tanju bey.Isi gūcū şov yapmak.
    • Ersan Türk 7 Mayıs 2022 . 14:49

      Akp Döneminde alınmış bir karar. Burada asıl suçlu Akp Dönemi
    • Giderayak7 Mayıs 2022 . 14:04

      Başkan hakkında ciddi bir soruşturma açılmış diyorlar. Görevden almaya kadar gidebilir. Belediye parklarda, mezarlıklarda bazı operasyonlar yapıyor bu aralar. Yakındır patlar.
    • Sandallarlı7 Mayıs 2022 . 11:46

      CeHaPe nerede boş liyakatsiz varsa belediyelere başkan adayı göstermiş bizim milletimiz de denize düşen yılana sarılır misali seçivermis. Hukuk mezunu olmakla milletvekili olmakla beliye başkanı olmakla adamlık olmuyor. Ahlak olmayınca adamlık da olmaz. Verdiği sözleri tutamayıp milletin huzurunu kaçıran dandunjudan bahsediyoruz. İçki masasında abuk sabuk kararlar alınarak belediye yönetilmez. Metin Çelik öyle değil mi?
    • Vatansever7 Mayıs 2022 . 11:06

      Köyünüz mahalle olduğun da, tarlalarınız imara açılırken... müteahhitlere kat karşılığında verip milyonları alırken çakmaklar halkı gayet memnundu. Türkiye'nin her yerinde eskiden kalan mezarlıklar taşınır bu her dönem böyle olmuştur.
    • Gerçek7 Mayıs 2022 . 11:03

      Mezarlık koruma kanunu diye birşey var okuyun bence.Mezarlıktan kafana göre yol açamazsın.İmar uygulaması planlamasını yapsanda açamazsın.Bakanlık izni almadan YAPAMAZSIN.danjunun mutlaka kafası güzeldi konuşurken.Zabıta müdürü boş kafayla gelmiş oraya.ya konuşmaya bakın bir zabıta müdürü bu şekilde konuşmamalı. tüm ekibi bu yüzden herkesin gözünde küçük düşürmekten öteye gidemezsin.Bu şahıstan başka Bolu'da kimse kalmadımı zabıta müdürü yapılacak adam.Bu zabıta müdürü herkese bir külhanbeyliği yapıp duruyor.Tanju beyyy oyların tükeniyor seçime az kaldı.
    • Mezarda gece7 Mayıs 2022 . 10:11

      Tanju beyin ekibi çok zayif hepsi hava atma öne cıkma derdinde.Eller cepte kabadayı gibi gezen CHP ilce yonetimindeki Okay başkan yardımcısı Rasim bey CHP meclis uyesi Cevat Çatladı aynı uslupta hareket ediyorlar.Dolaysıyla halkta iticilik yaratıyorlar.Belediye halkın kurumu sizin özel oşletmeniz degil.Yasalar ortada.Gece mezarlıkta kepcelerin ne işi olur?Hayırdır
    • Taner7 Mayıs 2022 . 10:06

      Salıbeylerde imardan camiyi nasıl cikartıp rant haline getirildi ise aynı adamlar kamyta hizmette oncelik olan mezarlıktan gececek yoluda imardan cikarabilieler.Hoş olmayan fotograflar ve calişmalar
    • Bravo !7 Mayıs 2022 . 09:59

      Kendi ayağına sıkmış Başkan...Karar Alaaddin zamanında alınmış olabilir, topla meclisi iptal et o zaman! Halkla inatlaşılmaz ,halka rağmen hareket edilmez. Bunun diyetini zamanı gelince ödetirler adama !!! He Başkan diyorsa ki ben daha seçilmek istemiyorum devam. Basına yansıyan o ikili konuşmalar hiç hoş olmadı. Herşeyin bi yeri adabı,üslubu var ! Bu kafayla altın tepsiyle hediye edersiniz Başkanlığı Halkçı Başkan!
    • Cöle7 Mayıs 2022 . 09:51

      Metin çelik Bi yorum attın. İşte öyle demek istemedim, böyle demek istemedim arkadan bir yorum daha. Neredeyse editörü arayıp yorumu sildirecen.ne varki bunda. Kendi söylemiş adam değilim diye..
    • Bolu halkı 7 Mayıs 2022 . 09:37

      Her aklına düşen istediği yere yol yapabiliyorsa o zaman biz mevtalarımızı yakalım it kopuk ipsiz sarhoş haplı berduş gâvur ya da hayvanlar akrabalımızı çiğneyemesin
    • Kin ve düşmanlığa tahrik7 Mayıs 2022 . 07:39

      Ben bu yolu açmazsam adam değilim diye telefonda muhtara çemkirdi adam ya. Halka rağmen mi? Muhtara rağmen mi? CHP iktidara gelince bu şekilde mi çözecek sorunları? O müdürün milletvekiliyle ve muhtarla konuşmasına ne demeli? Bu ne ukalalık? Bu ne kibir? Kimden alıyorsunuz bu gücü? Amacınız ne? Halkı niye tahrik ediyorsunuz?
    • Metin Çelik7 Mayıs 2022 . 02:40

      Aşağıdaki Mesajım Yanlış anlaşılmasın. Adam ol Adam derken. Yani Belediye başkanı ne yapması gerekiyorsa Belediye hizmetleri ile uğraş demek istiyorum. Mecazen Yazdığıma vurgu yapmak istiyorum. Yoksa Hukuk Mezunu Bir kaç dönem vekillik Yapmış Belediye Başkanlığına Aday gösterilmiş birisine Halkın bildiği manada Adam değilsin demiyoruz. Adam Ol da demiyoruz. Yani Atandığın Ya da Seçildiğin görev Makam ne gerektiriyorsa ONU ol demek istiyoruz. Yoksa Tanju Özcan Ya da sıradan herhangi birisine gerçek manada Adam değilsin Ya da Adam ol demek bizim haddimize düşmez. Aman Yanlış anlaşılmasın
    • Metin Çelik6 Mayıs 2022 . 22:43

      Ben O Yolu açmazsam adam değilim demiş. Sen O Yolu açarsın da Tanju. Adam Oğluna demiş ki. Sen adam olamazsın. Oğlu günün birinde vali olmuş. Babasını ayağına getirttirmiş. Bak baba bana adam olamazsın demiştin. Bak ben vali oldum demiş. Babası da Oğluna: Ben sana vali olamazsın demedim. Adam olamazsın dedim. Ben de sana Sen zaten adam değilsin diyorum. Belediye Başkanısın. Milletvekili oldun. Belediye Başkanı oldun. Ama Adam olup olmadığını Yakınlarına sormak lazım. Senin Bu MEZARLIK Hikayen ilk değil ki. Çıkınlar Mahallesinin Mezarlığının üzerine 9 Katlı Yapı Ruhsatı izni verdin. Senin Allah Belanı verir. Bir gün sen de öleceksin İnşallah Senin de üzerine birileri gelir 9 Katlı bina dikerler Senin de Mezarının üzerine birisi gelir Yol YAPAR. Sen kimsin. Senin zıtlaştığın kim . Halk Yani seni o Koltuklara oturtan Yoksul insanlar Onların ölülerinin üzerine istediğini yap. Yolu açarsın ama Adam olamazsın. Adamlık Manevi değerlere Saygı ister . Sen de de O Yok. Beni Yanlış anlama Mecazen söylüyorum. vali örneğine göre söylüyorum. sonra hakkımda Şikayette bulunma. Tanju Kardeş O makamda halk senden lak lak değil Hizmet bekliyor. hizmet. Haddini bil halk ile Zıtlaşma. Bu CHP li bir Siyasetçiye Yakışmaz Onlar Yani halk ile zıtlaşmak AKP nin ve AKP lilerin işleri Belediye Başkanı değil ADAM OL ADAM
    • Misafir 17323137816 Mayıs 2022 . 21:37

      Hedefleri Tanju abilerinin talimatıyla il ve ilçe başkanlıklarını ele geçirmek ama tabii CHP üst yönetimi Tanju özcanı gözden çıkardığı için Tanju Özcan zamanında ne yaparsak kar hesabıyla belediyede racon kesiyorlar , CHP il ve ilçe teşkilatı ne kadar beykozları istemiyorsa onlar da tanjuya yaklaşarak abla , eş ,dost yakın arkadaş hepsini rasimimnde katkısıyla belediyeye soktular , işleri evleri büyüttüler , şimdi tanjudan tek beklenti o gitmeden abilerini boluspoara hoca yapmak kaldı , tamamda bari çok güvendiklerinize bari bundan bahsetmeyin , İlker abiniz ve Tahsin Mert kardeşiniz hatta bazı yarım mafya dostlarınız çok konuşmasa her işiniz duyulmazda genede dikkat edin Beykoz’lar
    • Bolulu 6 Mayıs 2022 . 21:29

      Başkan açıklama yapmış ben bu yolu acmazsam adam değilim demiş diye okudum.
    • Şahsın daha çok küçüksün6 Mayıs 2022 . 21:14

      Hakkı onurluya arsayı nasıl imar değişikliği yaptıysa bununda değişiklik yapsaydı madem
    • Aydın6 Mayıs 2022 . 20:47

      Tüm Bolu halkı bu mezarlığa yapılan terbiyesizliğe sessiz kalmasın...yarın sıra sizin mezarlığa gelir...Her şey para rant değil...her zaman gibi chp nin. Zihniyeti belli oldu...
    • Pasakoylu6 Mayıs 2022 . 20:07

      Ya arkadaş hiç mi düzgün işi olmaz bu sovcunun
    • Hakkı6 Mayıs 2022 . 19:19

      Kardeşim bu 2015 yılında çıkmış bir karar yani Akp döneminde yapılmış o zaman neden haber yapmadınız …salla aya geldiği sallayın
    • Bolulu6 Mayıs 2022 . 18:58

      Belediye Başkanlarının sorunu özgüven kendini büyük görme önce anlaşacaksın sonra ne yapmak istiyorsan yapacaksın .
    • engelli6 Mayıs 2022 . 18:25

      engelli bireyim. çarşıda işim olduğunda bolusporun kapalı otoparkını bazen kullanmak durumunda kalıyorum. uzun süre sonra tekrar girdiğimde parkın içindeki yasal park yerimizin kapatılarak araba pasta cila yapma yerine dönüştürüldüğünü gördüm. daha önce 2 araçlık olan bu engelli park yeri şimdi tek kişilik olarak kapı çıkışının yanına alınmış ve orada da sürekli jipleri duruyor. belediye ve bolusporun engellilere verdiği değer bu kadar. yazıklar olsun. burayı denetlemek zorunda kalan yetkililer umarım bu duruma düşmezler.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sadelik, iyilik ve doğruluk olmayan yerde büyüklük yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak