Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Hastasından bıçak parası istediği iddiasıyla doktor gözaltına alındı

Hastasından bıçak parası istediği iddiasıyla doktor gözaltına alındı
    2 Aralık 2021

    Hastasından bıçak parası istediği iddiasıyla doktor gözaltına alındı Bolu ...

          Hastasından bıçak parası istediği iddiasıyla doktor gözaltına alındı      

           Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli doktor hastadan bıçak parası istediği iddiasıyla gözaltına alındı. Doktor Öğretim Üyesi A.G’nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

            Bolu’da iş kazası sonucu elinde kesik oluşan hastadan 20 bin TL bıçak parası isteyen doktor ve sağlık memuru, suçüstü yakalanarak adliyeye sevk edildi.

           Edinilen bilgiye göre, Düzce’de iş kazası geçiren ve elinde kesik oluşan vatandaş ilk müdahalesinin ardından tedavi için Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi.

          Vatandaş, hastanenin plastik cerrahi bölümünde tedavi altına alındı. İddiaya göre, hastanın tedavisini yürüten Plastik Cerrahi Uzmanı Doktor A.G., vatandaşa ameliyat olması gerektiğini söyleyerek 20 bin TL ‘bıçak parası’ talep etti. A.G.’nin talebini kabul eden hasta durumu polis ekiplerine bildirdi.

             İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Ameliyat edilen hasta, seri numaraları alınmış 5 bin TL Doktor A.G.’ye verdiği sırada ekipler operasyon düzenleyerek doktoru suçüstü yakaladı.

           Olayla ilgili Doktor A.G. ve farklı bir kurumda çalışan sağlık memuru İ.Ü. gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen doktor ve sağlık memuru işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

          SERBEST BIRAKILDILAR

           Savcılık sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli, yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

           “DAHA ÖNCE DE ŞİKAYET EDİLMİŞTİ”

            BAİBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, "Söz konusu doktor hakkında daha önceden de CİMER'e şikayette bulunulmuştu. Hakkında devam eden iki soruşturma var. Dekanlık olarak konunun takipçisi olacağımızı ve idari soruşturma açacağımızı bildirmek isterim. Üniversitemizin adını bu şekilde lekeleyen hiçbir eyleme müsaade etmeyeceğiz. Gereken neyse yapacağız" dedi.

    • Bülent 8 Aralık 2021 . 00:20

      Bu yorumlarda doktora hak verenlerin hepsi hastalarından bıçak parası alan paragöz doktorlar zıkkım olsun mabadınızdan sızsın
    • bakkal abuzer6 Aralık 2021 . 15:29

      bende plastik cerrah olsam ben de alırdım. yazık olmuş adama
    • Metin Çelik5 Aralık 2021 . 05:08

      Devletin içerisinde Nasıl bir düzenek kurulduğunu daha önceki yazılarımda anlatmıştım Her alanda Halkı Soymaya yönelik bir düzenek kurmuşlar ee tabii Tıp camiası boş durur mu doktor da hastanede kendi düzeneğini kurmuş Bu bir başlangıç öylesine bir düzenek var ki adam hastaneden ayrılmış, hastanede kalanlar hastayı özele gönderiyor, özele geçmiş hastadan ameliyat için 50 bin lira para istiyor.
    • yabanci4 Aralık 2021 . 23:44

      fazli meydani genis bulmussun salliyorsun bir arkadasin dedigi gibi hakli o arkadasim
    • fazlıdan malı yok4 Aralık 2021 . 17:11

      fazlı andavallısı azıcık yazmayı imlayı bilsen keşke azıcık zekan olsa da senle durumu tartışsam.
    • Metin Çelik4 Aralık 2021 . 15:07

      Ovadüzü Köroğlu ve Çıkınlar Mahallesinin Sağlık ocağı hekimleri hiç bir zaman Yeliz hanımı başka bir yere koyuyorum görevlerinin başında değiller Hastalar Kuyruk oluşturulmakta Tek hekimle günü kurtarmaktalar. Bu Aile Sağlık hekimlerinin her biri en az 20 bin lira aylık maaş alırken Sağlık ocağına gittiğinizde Mutlaka hekimlerden bir kaçı Yok. Nerede diye sorduğunuzda Sahaya çıktı denilmekte Yani tam bir DÜZENEK ve bu düzeneğin arkasında SAĞLIK İL MÜD
    • Reyhan4 Aralık 2021 . 09:12

      Bu ülke şartlarına göre gayet güzel para alıyorlar Dr lar ama açgözlülük başka bir şey galiba ...
    • Hafi bakalım rumuzlu lavu3 Aralık 2021 . 17:10

      Neyine aklanacak lan grizekalı düzceli seri boşu alınan beşbini kilitlemiş aç köpek doktora suçüstü yakalanmış sende ortağımısın birliktemi soyuyorsunuz hastaları
    • haluk3 Aralık 2021 . 13:58

      malesef sağlıkda son birkaç senedir büyük bozulma var tamam kovid var ama öyle bi laşkalık başladıki hastahanelerde eskiye doğru dönüş başladı ilgilenmiyorlar soru soruyon cevap vermiyor lar inanılmaz bozulma var benim bir tanıdığım istanbulda ameliyat oldu baya bir bara ödedi yazık günah ya
    • Kamaz3 Aralık 2021 . 09:45

      Bir zamanlar bir ortopedi dr vardi milletten hem para alırdı hemde hastası çok olurdu, bizim millet öyle drları seviyor,memnun kalıyor.iyi niyetli para almayan dr lara itibar etmiyorlar.dr ların aklına parayı milletin cibilliyetsizliği getiriyor.
    • hadi bakalım3 Aralık 2021 . 09:36

      fazlı ; şerefi değerlendirebilecek kadar şereflimisin acaba ? o adam bu işten aklanınca çıkıp özür dileyecek yüzün olacak mı ? inşallah o şerefsiz diye tabir ettiğin insanların eline düşersin kolunu bacağını kaybedince anlarsın. bunlar daha iyi günler. il dışına sevk edilince " burada cerrah yohmu " diye ağladığınız zamanları görmek dileği ile.
    • Metin Çelik3 Aralık 2021 . 02:46

      daha çok dikkat edilmesi gereken hastanelerde isim yapan hekimler arasında hastasından para isteyen hekim olduğuna şahit olmuş ve bunu Bolunun sesinde yazmıştık. Öyle bir düzenek kurulmuş ki. Hasta hastaneye gidiyor diyorlar ki o buradan ayrıldı peki nerede . şurada özel iş yapıyor ya da özel bir hastaneye geçti geldiği hastanede düzenek kurmuşlar hastaneye giden hastaları özele gönderiyorlar orada da 50 bin lira isteniyor
    • Fazlı2 Aralık 2021 . 20:51

      Şrefsiz bunlar maaş al döner sermaye al beş bin zam al yetmedi bide vatandaş tan bıçak parası al . namusun ahlakın hak hukukun zerresi yok sende doktor muş senin gibi doktoru susuz neyse

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çalışmak, neşeli olmak, çeneyi sıkı tutmak, işte sana başarı.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak