Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bolu 20 Ekim'deki duruşmaya kilitlendi

Bolu 20 Ekim'deki duruşmaya kilitlendi
    11 Eylül 2021

    BEŞ YIL BOYUNCA BENİ FETÖCÜ YAPACAKLAR DİYE ŞİKAYETÇİYDİ, ŞİMDİ ...

    Bolu 20 Ekim'deki duruşmaya kilitlendi

           BEŞ YIL BOYUNCA BENİ FETÖCÜ YAPACAKLAR DİYE ŞİKAYETÇİYDİ, ŞİMDİ FETÖ İTİRAFÇISI OLDU ! 

            DURUŞMA TARİHİ; 20 EKİM 2021

            Bolu’daki  FETÖ çatı davasının savcılık iddianamesinin 69. sayfasında ‘FETÖ sermayesi’ diye yer alan Onurlu Ticaret’in sahibi Abdullah ONUR’un 15 Temmuz sonrasında “5 yıl boyunca bana iftira atıyorlar ben FETÖ mensubu değilim” diye FETÖ ile mücadele eden, gazetecileri ve bazı  mensuplarını suçlayarak şikayette bulunmasının ardından son hamle ile itirafçı olacağını talep etmesi, Bolu kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı. Abdullah ONUR ve İsmail FIRAT'ın itirafçı olacağını beyan etmesinin ardından FETÖ/PDY itirafçısının etkin pişmanlık yasasından yararlanarak Yargıtay 16. Ceza Dairesi'ne verdiği dilekçe sonrası Yargıtay’dan Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen dosyasının Bolu’daki duruşması 20 Ekim 2021 tarihinde yapılacak. 

         FETÖ İTİRAFÇISI  KİMLERİN İSİMLERİNİ VERECEK?! 

          FETÖ itirafçısı olacağı ile ilgili Bolu basınında yer alan ve hatta Bolu Belediyesi Meclis toplantısında canlı yayında gündeme gelen haberler sonrası Bolu kamuoyunda Abdullah ONUR’un kimlerle hangi örgütsel, sosyal, ticari, siyasi ve bürokratik ilişki ağını itiraf edeceği merak konusu oldu. 

           Bolu’da inşaat malzemeleri ve yapı gereçleri üzerine ONURLU YAPI adında devasa firmanın sahibi olarak bilinen ve tanınan Abdullah ONUR’un son süreçte Salıbeyler Mahallesi'nde mülk sahipleri Bolu’un tanınmış siyasetçilerine ve ailelerine ait arsalara proje değişiklikleri sonrası onlarca lüks villa düşüncesinin hemen ardından, Bolu Belediyesi'ne ait ve belediye binası yanında ve inşaatı devam eden işyerine 10 milyon gibi bir para vererek sahip olması, değişik marka lüks araçlarla Bolu sokaklarını arşınlayarak lüks hayat sürmesi uzun süreden beri Bolu kamuoyunda;’ daha dün işyeri ruhsatı başta olmak üzere POLSAN’a devredilen HİGHWAY AVM'ye ürün verememe vb. sıkıntıda olan bir firmanın sahibi iken bugün herkesin sıkıntıda olduğu bu süreçte bu değirmenin suyu  nereden geliyor?!’ sorularını akıllara getirmişti. 

            DAVAYA MÜDAHİL OLMAK İÇİN DİLEKÇE VEREN GAZETECİ İMDAT ASLAN; 

          '’FETÖ İTİRAFÇISININ ÖNDERLİĞİNDE KRİPTOLAR ŞAHSIMA KUMPAS KURMUŞTU “ 

          Kamuoyunda 2008 yılından bu yana FETÖ yapılanması ve elebaşısı Fetullah GÜLEN’e yönelik yaptığı analizleri, TV proğramları ve köşe yazılarından dolayı bizzat GÜLEN tarafından 98 iddia ile hakkında dava açtığı araştırmacı gazeteci İmdat ASLAN konu ile ilgili açıklamasında; Abdullah ONUR ve ailesinin bugün sahip oldukları sermaye Bolu Cumhuriyet Savcılığı'nın Bolu FETÖ Çatı davasına konu olan iddianamesinin 69.sayfasında açıkça ‘FETÖ sermayesi’ olarak yer almasına rağmen, bu şahıs süreç içinde birileri tarafından hep kollandı ve basına verilen örtülü reklam desteği ile kamuoyunda perdelendi ve hep göz ardı edildi. Hatta bu süreçte daha önce Amerika’dan Bolu’ya dönüş yapan örgütün içindeki faaliyetleri hakkında bilgiler vererek FETÖ itirafçısı olan İnan KALAYCI isimli bir şahsın birlikte hareket ediyorduk diye isimlerini verdiği önde gelen il başkanı, belediye başkanı düzeyindeki siyasiler, Bolu kamuoyunca tanınmış iş insanları, yerel Tv ve gazete sahibi şahıslar hakkında da şimdiye kadar bir davanın açılmaması kamuoyu vicdanında Bolu’da FETÖ ile mücadele anlamında zafiyetler mi oluyor diye akıllarda soru işaretleri bırakıyor. 

          Öyle ki, bugün son hamle ile FETÖ itirafçısı olacağını açıklayan Abdullah ONUR’un bir gün gözaltındakalmaması, sıradan Fetöçüler kadar bile hapis yatarak yargılanmadığı, hatta Bank ASYA’ya o süreçte yüklü miktarda (1.058.222)TL para yatırdığı ve çocuklarının FETÖ okullarında son güne kadar  kayıtlı olduğu iddianamede yer almasına rağmen bugün Bolu’da FETÖ yapılanmasını deşifre etmek üzere itirafçı olabilecek bilgilere ve ilişkilere sahip birinin,15 Temmuz sonrası bile bunca süreçte bu kadar nasıl rahat hareket ettiği ve ettirildiği bu zaafiyete hangi ilişkilerle kimlerin yol açtığı yetkililerce idari, adli ve kamuoyu tarafından da vicdanen sorgulanmalı.’ 

          YARGITAY CEZA DAİRESİ SÜRECİ AÇIKCA İŞARET EDİYOR 

           İmdat Aslan açıklamasının devamında;’Şunu da ifade etmeliyim ki; FETÖ ile mücadelede kamuoyunda oluşan yanlış algının aksine, Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin etkin pişmanlıktan yararlanmak isteyen her FETÖ sanığından ve yargılandığı her mahkemeden bazı talepleri olmaktadır. Şöyleki; FETÖ sanıkları keyfiyetten uzak olarak mahkemede kolluk kuvvetlerince hazır edilir. Beyanları etraflıca alınır. Verdikleri itiraf bilgilerinin faydalı bilgiler olup olmadığı, eldeki daha önceki bilgilerle örtüşüp örtüşmediği sadece kolluk kuvvetlerine değil, bütün ilgili birimlere sorularak araştırılır. Ayrıca FETÖ sanıklarının verdikleri bilgilerin etkin pişmanlıktan yararlanmak için geçerli ve esas bilgiler olma gerekliliği yanında, FETÖ sanığının içinde bulunduğu örgütteki konumuna uygun bilgiler olup olmadığına sonrasında karar verilir. Yargıtay yerel mahkemelere ne yapacağını açıkça yazmış. Bolu halkı olarak bize düşen 15 Temmuz da milletin gösterdiği hassas duruşu böyle duruşmalar içinde FİKR-İ TAKİP yaparak analiz etmeleri ve yargılanmanın, Yargıtay taleplerine uygun yapılıp yapılmadığını adaletin tecelli edip etmediğini Türk milletinin üstün ferasetiyle değerlendireceğine inancım tamdır’ dedi. 

          KİMLER YOKTU Kİ….! 

           Aslan; ‘Şimdi FETÖ itirafçısı olan bu şahsın önderliğinde Bolu’nun önde gelen bir takım iş insanlarının, siyasilerinin, müteahhitlerinin, beton firması sahiplerinin, özel okul sahiplerinin, eczacıların, kuyumcuların, eski Boluspor başkanlarının ve imar müdürlerinin, FETÖ’den gözaltına alınan mimarların ve yapı denetim sahiplerininFETÖ'den gözaltına alınan bazı avukatların süreç içinde lehime beratla sonuçlanan kumpas davalarında şahsımdan şikayetçi olmaları da, FETÖ ile yapılan mücadelenin bundan sonraki safhasında ve seyri konusunda altı çizilerek düşünülmeli.’ diyerek bitirdi.

         UYAP SİSTEMİ FETÖ İLE MÜCADELE SÜRECİNİN HAFIZA DEPOSU 

          Aslan; ’Bütün bunlara rağmen, FETÖ ile mücadele süreci 15 Temmuz sonrası göz ardı edilen birçok zafiyetlere rağmen devam ediyor. Bilinmeli ki; bu kutlu mücadeleden dönenleri, yalpa yapanları, kör ve sağırı oynayanları, saf değiştirenleri, arkadan hançerleyenleri ve tetikçilik yaparak gündelik havuçların ardından koşanları ve kriminal anlamda yok sayıldıklarını düşünen FETÖ kriptolarını, içinde bulunduğumuz tarihi süreç UYAP belleğine an be an kaydediyor. Yakın süreçte  üzeri perdelenmiş, karartılmış ve örtülmüş gerçekler birer birer gün yüzüne çıkacaktır.’ 

           NE ACI Kİ BOLU’DA DA HALKIN HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜ BASIN TARAFINDAN ENGELLENİYOR 

            Aslan açıklamasını; Ulusal ve yerel basının görevi kamuoyunu ilgilendiren konularda halkın haber alma hakkı ve haber alma özgürlüğü çerçevesinde kamuoyunu bilgilendirmek iken, üzülerek tanıklık ediyoruz ki, Ulusal basında olduğu gibi, Bolu yerel basınında da gayri özgürlükçü bir anlayışla birlikte hareket eden bazı gazetelerin ve internet sitelerinin gerçekleri bir sayfa ilan bedeli karşısında kamuoyunun gözünden kaçırma çabaları, evrensel basın ilkelerine ve basın etiğine yakışmıyor. Hatta duyarlı ve şuurlu vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. Bu anlamda; ilkesiz ve sorumsuz davranan basın mensuplarını ilahi anlamda büyük bir vebal altında olduklarını bir kez daha hatırlatarak esefle kınıyorum’ diyerek sözlerini bitirdi. 

    • 14141420 Ekim 2021 . 21:45

      Fetö duruşmasından haber var mı?
    • Başkan5 Ekim 2021 . 17:25

      Bolu belediye başkanıda duruşmaya katılacakmış bir katılmadığı adliyedeki duruşmalar kalmıştı
    • Mesut25 Eylül 2021 . 10:25

      Daha düne kadar başkalarının kredi kartından çek senet ödeyenlerin bugünkü duruma nasıl geldikleri elbette araştırılmalıdır hatta mallarına kayyum atanmalıdır tıpkı diğerlerinin mallarına kayyum atandığı gibi.Ancak herşey böyle ortaya çıkar.Birde ortalıkta dolaşan bu itirafçı kişi hangi partiye münübüs almış hangi partinin binasını yapmış bunlarda araştırılmalı
    • Sandallarlı23 Eylül 2021 . 11:32

      Çok kızmışsın belli. Boyum 1.82 uğraşma diye yazıyorum. Ben senin köyüne laf etmedim. Kendi yazdığın yazıları bir oku sonrada dil bilgisi kursuna git. Benim birşey yapmama gerek yok sen yazılarında kendini küçük düşürüyorsun zaten. Emekli olana kadar ömrüm senin gibileri adam etmekle geçti. Yani senin gücün bana yetmez. The End. Son. Finito. Nokta com
    • Emar23 Eylül 2021 . 00:33

      Sana hic adam demedim. Köyünün küçüklüğünü bilirim de bu kadar küçük insan çıkacağını sanmazdım. Hergün bizim köyden geçiyorsun umarım sana rastlarım boyunun ölçüsünü alırım
    • Sandallarlı22 Eylül 2021 . 22:39

      EMAR oradan birçok adam çıkmıştır da senin haberin yoktur. Bir yazında adamsın diyorsun bir yazında adam değilsin diyorsun. Karar ver artık. Senin gibilerle uğraşmayı seviyorum benim takıntım da bu. Aynalı sazan tutmayı da severim.
    • Emar22 Eylül 2021 . 11:19

      Ordan adam mi çıkmıştı sen olacaksın
    • Sandallarlı21 Eylül 2021 . 22:35

      Adam gibi yorum nasıl yapılır bilmiyorum. Senden öğreneyim dedim yorumlarında da bir adamlık göremedim. Bende boş lafa karşıyım. Sen ne anlatıyorsun?
    • Emar21 Eylül 2021 . 19:21

      Sandalları boş yapma, adam gibi yorum yap.
    • Sandallarlı20 Eylül 2021 . 17:23

      EMAR adam yargılanıyor zaten, birileri yorum yapmış üzerine mi alındın? Süt dökmüş kedi falan kendinle çelişiyorsun. Tekrar ediyorum ne içiyorsun da kafan çok güzel?
    • Bolulu20 Eylül 2021 . 12:17

      Kimsenin ismini vermez.Asıl 5 yıl sonra ona itirafçı olma aklını kim verdi niçin verdi? Sorgulanması gereken şeylerden birisi bence.Sen 5 yılda neydim ne oldun da bu aklı kimden aldın?
    • Emar19 Eylül 2021 . 13:57

      Benim tavrim adama salak, şişman vs hakaret ve sekilcilik içeren yazılarınıza.. Feto vs ile gereğini zaten yargı yapıyor yapacak. Suçlu olan kimler varsa cezasını elbette çekecek.
    • Sandallarlı18 Eylül 2021 . 11:07

      EMAR biz kimsenin parası ile ilgilenmiyoruz ve züğürt de değiliz hamd olsun. Hz. Ali'nin dediği gibi " Her şeyi affedin ama vatanınıza ihanet edenleri asla affetmeyin"
    • Sandallarlı17 Eylül 2021 . 18:29

      EMAR sen ne içtin bu kadar. Bizim yorumların seninle ne ilgisi var? Bir atasözü yazmışsın buraya uymuş mu uymamış mı tartışılır.
    • ramE17 Eylül 2021 . 15:56

      Emar siz itirafciyi üzeri örtülü savunuyor gibi bir tavır içindesiniz.Kardessss bu işler üzeri kapalı mesajlarla olmaz.15 Temmuzdan beri her yerde fetö itirafcısına fetö itirafcısı denir.Hainede hain
    • Emar17 Eylül 2021 . 05:40

      Sandallarlı, Pasaköylu, Haydar ve Haydar isimli yazana rumuzlu kişileri kınıyorum. Ve yorumumu tekrarlıyorum. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar. Kötü söz sahibine yakışır. Klavyenin başında aslansınız ama karşısına geçince süt dökmüş kedi olursunuz. Bırakın adalet yerinii bulsun.
    • Sandallarlı16 Eylül 2021 . 22:11

      Haydar isimli yorumcu çok güzel bir yorum yapmış tebrik ederim. Iyi tanıyor demek ki. Paşaköylü ise.
    • Haydar ismiyle yazana :))16 Eylül 2021 . 18:21

      Vallahi sesli kahkaha attım. Bu nasıl bi yorum :)))))))))) haydar emmi canı gönülden kutlarım seni!
    • 141416 Eylül 2021 . 09:19

      15 temmuz Darbesinden önce bu tipler sözde hocaefendilerinin vaazları haricinde bir şey dinlemezlerdi Havalarından ve kibirlerinden geçilmiyordu. Güçleri yetiyorsa yine hareketleri yapsınlar. Ben Boluda tüm fetöcülerin hakkında işlem yapıldığını kesinlikle düşünmüyorum. Hakkında işlem yapılmayanlar da kripto fetöcü oldular.
    • Haydar15 Eylül 2021 . 22:43

      Bu kadar salak biri bu kadar büyük işleri nasıl çevirir akıl alır değil tanımasam salağa yatıyor diyeceğim ama gerçekten salak bu uşak
    • vatandaş 15 Eylül 2021 . 19:40

      bu işlerde gariban anadolu çocukları ceza aldı, siyasilere hiçbirşey yapılmadı denizli horozu gibi ötüyorlar, menfeatleriniz uğruna yazık ettiniz memlekete, yevmül kıyamette hesap vereceksiniz.
    • borsa14 Eylül 2021 . 11:30

      fetö borsası Boluda ne alemde bilen varmı kimbilir fetö itirafçıları sayesinde belki o borsada oynayanları görebiliriz
    • Bolulu13 Eylül 2021 . 08:57

      AKP sütten çıkmış ak kaşık. Siyaset sen nasıl bişisin ya. Devletin tüm kurumlarının anahtarını vermişler. Ticari hayatı fetö yönetmiş. Piyonlar hapiste, sultanlar dışarda. Şükür Omurgamız aynı, hiç biriyle işim olmaz.
    • Sormak lazım12 Eylül 2021 . 22:03

      Bunlardan öncede itirafcılar birlikte hareket ettikleri fetöculeri tek tek sayarak nerede toplandıklarını kimlerin katıldıklarını soylemislerdi hatta belediyede mudur olan bir bayanın ismini vermişlerdi hala hiç birine bişey olmuş değil. Tanju başkan müdür bayan hakkında ne düşünüyor sormak lazım.Rasim başkana da onceki itirafcıların ismini verdikleri eski patronu televizyoncuyu sormak lazım
    • Hasan 12 Eylül 2021 . 21:38

      bütün fetö itirafcilarının firmalarına eğer kayyumlar atanırsa geçmişteki abilerle ablalarla ve lalkeş orgut militanlarıyla olan bütün faturalı ilişkiler ortaya çikabilr
    • Bolulu12 Eylül 2021 . 20:50

      Azılı fetöcü olup da hakkında hiç işlem yapılmayanlar da var. Mesela haberde adı geçen firmanın bilgisayar işlerini yapan vatandaş da bunlardan biridir. Delikanlı olsun azılı fetöcü olduğunu itiraf etsin. Eğer mahkemede bir itiraf olacaksa bu arkadaş da yargılanmalıdır.
    • Nazmi12 Eylül 2021 . 19:06

      Acıklıyacak ama hepsi kacacak şimdi başta alaattin bıcağın önü arkası kesiyodu ne oldu kışın yediği hurmalarrrr.......
    • Lingo lingo şişeler12 Eylül 2021 . 15:34

      Bölunun Sesi yine Bolunun Sesi başka tanımam Bolunun Sesinin haber yaptığı cafelerle ilgili haber yapamayan gazeteciler o cafelerden çıkmıyor niyeki diye kendinize bi sorun bakalım Bu aksam Kızilagılda yine Efkar dağıtma ziyafeti var ağanın
    • Çeleli12 Eylül 2021 . 14:27

      Bolunun Sesi Gazetesi de olmasa hicbirseyden haberimiz olmayacak gazeteciler belediyeden aldıklari pilav büfe cafe oto yıkama tezgahlarinin devir işleriyle meşgul
    • Paşaköylü12 Eylül 2021 . 14:09

      La bu hormonlu tipler deniz bitip karaya vurunca herseyi soýler
    • Emar12 Eylül 2021 . 13:10

      Zenginin malı zugurdun çenesini yorar
    • Idealist12 Eylül 2021 . 12:49

      Bolu bir avuç bir yer herkesin birbirini tanıdığı bir şehir. Kim kiminle herkes biliyor.Genç bir muhabirim.Üzülerek ifade ediyorum patronlar birçok haberi yapmayın diye geciştiriyorlar.Belediye meclis salonunda bile bunlar rahatlıkla konuşulurken gazetelerimizin bunu haber yapmaması Boluda medyaya olan güveni yok ediyor.Biz sokağa çıkıp vatandaş ile röportaj yapmak istediğimiz zamanda vatandaş bizi ciddiye almıyor medyaya güvenmiyor. Yalandan masa başında yapilan habe
    • Devlet12 Eylül 2021 . 12:24

      Bu ülkede devletin terör ve malı polisi istihbaratı yargısı var vatandaşın merak ettigini elbet bu kurumlarda takip ediyordur kim kiminle neyin karşılığı birlikte hareket ediyor.Kayyum atanirsa şirketlere herşey ortaya ćıkar.Hangi binayı Onurlu neyin karşılıgı yaptı hangi minubüsü Onurlu aldı hangi partinin ciceklerine bir ton para verdi hangi inşaatları başka firma üzerinden yurütüyor hepsi ortaya dökülür
    • Adalet mi ?12 Eylül 2021 . 09:58

      İitirafçı olup cezadan yırtmak bence sistemsel bir açık önce kendisinin ve babasının fetö için yaptıklarını anlatmalı kendilerine sağladıkları avantajları servetinin kaynağını göstermeli daha sonra bu organizasyonun içindeyken karşılaştığı kişilerden bahsetmeli. Kendi suçlarını anlatmadan başkalarınınkini anlatarak ceza almamaya çalışmak adalet değil...
    • Vatandas 12 Eylül 2021 . 09:48

      Apo’yu savunanlar nerde, aslında herkesin bildiği şeyler ortaya çıktı ama Apo’ya bişe olmaz bu ülkede parası olana adalet farklı işler. O zaten itirafçı olmadan önce pazarlığı yapmıştır, üzerinde suçlama kalmaz.
    • BAŞKAN12 Eylül 2021 . 09:03

      Herkes yediği haramı kusacak dostlar kimse endişe etmesin.
    • Salıbeyler12 Eylül 2021 . 04:54

      Vatandaş dün AKP lilerle hareket ediyordu bugün CHP li belediye ile çalışıyor ticaret herseyin önünde demekki
    • Bolusporlu12 Eylül 2021 . 00:09

      Fetö itirafcisina Bolusporda başkan yardımcılığı bile yaptırılan. Bunların hesabı sorulmayacak mı?
    • Metin Çelik11 Eylül 2021 . 23:55

      Onurlu Ticaretin Sahibe Rahmetli Mustafa Abi iyi bir insandı. O yıllarda ben de Parke Kereste Fabrikası Kurmuş ve çok kaliteli parke üretimi yapıyordum. Rahmetli bir gün ziyarete geldi. O günlerde İRAN da Tahran da Büro açtığını Ürettiğim Tüm parkelere Talip olduğunu İran Tahrana gönderelim demişti. Aradan Yıllar geçti Allah Rahmet Eylesin Oğlunu tanımıyorum. ama o günler de de Rahmetli oğlundan Yakınıyordu. Bakın Boynuz Kulağı geçmiş 27 Mayıs Şimdiki İ.Ba
    • Köroğlu 11 Eylül 2021 . 22:57

      Abdullah ile birlikte hareket edenler bugünkü gelinen noktada ne düşünüyorlar hakikaten merak ediliyor ortak noktaları neydi acaba bunlarda gündeme getirilmeli ve arastırılmalı.Kimler Fett toplantılarına gezilerine gitti fetöye kimler himmet verdi hepsi araştırılmalı.Adam milyonları fetö bankasına yatırmıs hala dısarida
    • Bolu Beyi11 Eylül 2021 . 19:32

      Adam yargılanma süreci boyunca benim fetö ile alakam yok dedi kimse inanmadı yaptığı ticaretten tutta herşeyi ile sorgulandı, ticaret yaptı para kazandı fetö kasası dediler. 5 sene yargılanma süresince ben fetöcü değilim dedi hayır sen fetöcüsün dediler. Şimdide diyorki madem ben fetöcüyüm müsaade edin bildiklerimi bildiğim kadar anlatayım. Eteklerdeki taşlar dökülsün.imdat beyin yapmış olduğu bu intikam siyasetide abant TV davasında ondan şikayetçi olanlar
    • helal11 Eylül 2021 . 18:52

      İmdat abiyi en yakınındaki kalleşler sattı nerde fetö ile mücadele edenler.Herşeye rağmen tek başına adam gibi mücadelesini sürdürüyor helal olsun
    • vay ki vay...11 Eylül 2021 . 18:48

      kıziağıl geceleri vay vay vay....
    • kırtasiyeci11 Eylül 2021 . 18:47

      kum çakıl ve inşaat malzemesi satılan bir yerde nasıl oluyor kırtasiye satılıyor belediye mahallede bu işyerine nasıl depo ruhsatı veriyor bu nasıl ilişkidir arkadaş
    • eğitimci11 Eylül 2021 . 18:45

      Bolu belediye meclisinde bile fetö itirafçısı gündem oluyor Boludaki gazeteciler nedense bilinmez haber yapmıyor
    • Cemil11 Eylül 2021 . 18:23

      Ayaklar baş, baş’lar ayak oldu…!!. kıyamet yakındır..!
    • analiz11 Eylül 2021 . 17:13

      la anın Apdullah Tancu ya evinin bitişiğindeki arsa yı kaç paraya sattın veya hediye ettin la bunu bi açıkla anın yoksa bu iş senin başınu ağrıtı demedi deme bedeve vemişsin arsayı tancu ya öyle deyalla
    • Emekli11 Eylül 2021 . 15:11

      Apo ile hareket edenler vardi Nerede bunlar
    • Adalet yerini bulsun11 Eylül 2021 . 15:10

      İnanın bu şahıs darbe öncesi çeklerini son dakika ödeyen. Ay sonlarında kredi kullanan ve ondan bundan para isteyen biriydi.bu değirmenin suyu tamamen araştırılsın. Rahmetli babası ölünce az sonra da darbe kalkışması oldu.ve belkide babası adına bu yapının kasası oğluna geçti.yoksa her tuttuğu altın olsa asla bu servet olmaz.kesinlikle incelensin boludaki feto kasası bu değilse kimdi.ve bunu kimler kolladi. Gerçi bu şımarık uşak tan bu haram lar çıkarda nasıl
    • Semih11 Eylül 2021 . 15:09

      Simdiye kadar bu Feto itirafcisi nasil bu kadar rahat dolaştı
    • bolu daki diğer fetöcüler11 Eylül 2021 . 14:23

      şimdi kimlerin isimleri verilecek merak konusu, hangi inşaat sahipleri, eczacı, avukat, medikalci, emekli mavi yakalı, esnaf, camcı pazarcı vb. akp li geçinen bolulular. hepsi vatan haini bunlar, inlerinde saklanıp sıranın kendilerine geleceklerinden korkarak 21ekimi bekleyecekler.
    • HAMZA ALİ11 Eylül 2021 . 14:16

      HEYECANLA BEKLİYORUZ.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak