Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (2 Eylül Perşembe)

Vefat edenler (2 Eylül Perşembe)
    2 Eylül 2021

          1 - Karacasu Beldesi halkından, Merhum Hasan TÜRK’ün eşi, Turgut TÜRK, Hacer AKYEL, Ayşe EDİZEL’in anneleri, Fatma TÜRK, Yusuf AKYEL, Ahmet EDIZEL’in kayınvalideleri; Makbule TÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün saat 10:00 da Sultan Köyü Camiinde kılınacak, cenaze namazından sonra Mesçiler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

           2- Akçaalan Köyü halkından, Selahattin KARAYİĞİT’in kızı, Ayhan ÖZCAN’ın eşi, İbrahim ve Seniye ÖZCAN’ın anneleri; Nadiye ÖZCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Paşaköy Eniştebey Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığına defnedilecektir.

         3- Banaz Köyü halkından, Merhum Eyüp ve Merhume Sabriye ÖZCAR’ın oğulları, Gülseren ÖZCAR’ın eşi, Derya, Hülya ve Faruk ÖZCAR’ın babaları, İsmail ÖZCAR, Aliye TAŞKIN’ın ağabeyi; Mehmet ÖZACAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi bugün Hacı Nakkaş Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Aşağısoku Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

         4- Kırıkkale Çelebi İlçesi halkından; Elmas GÖKALP Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi bugün merkez mezarlığına defnedilecektir.

        5- Mengen ilçemizin Çukurca köyü Şembelek mahallesinden Hasan Saçaklı’nın oğlu Ahmet Saçaklı’nın abisi, Fatih ve Erol Saçaklı’nın babaları; Recep SAÇAKLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çayoba mahallesi camisinde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecektir.

         6- Gerede İlçemiz Kürkçüler Köyünden, Muharrem ve Fikret Yıldız'ın babaları, Şükrü ve Sefa Yıldız'ın dedeleri, Sanayi Esnaflarından Kaportacı Hetem Güler, Gerkonsan'dan Emekli Mustafa Nalbantoğlu ve Hastane Personeli Murat Akgül'ün kayınpederi; Şükrü YILDIZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kürkçüler Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çok söyleyen değil, çok iş yapan yöneticeye muhtaçsınız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak